Takip et
Melih İÇİGEN
Melih İÇİGEN
Kapadokya Üniversitesi
kapadokya.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Investigation of usage possibilities of Kalaba Yoghurt (local cream yoghurt) in cheesecake production
ED Özer, MK Esen, M İçigen, CO Özer
International Journal of Gastronomy and Food Science 25, 100376, 2021
52021
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerinin Meslek Seçimlerinde Etkili Olan Aile ve Yakın Çevre Faktörlerinin İncelenmesi
M İÇİGEN, E GEÇGİN
IBAD Sosyal Bilimler Dergisi, 391-414, 2021
52021
Profesyonel Aşçıların Tat ve Lezzet Kavramlarına İlişkin Bilgi Düzeylerinin Belirlenmesi
D BOYACI, M İÇİGEN
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi 24 (2), 310-329, 2021
42021
Geleneksel Bir Ürün Olan Kalaba Yoğurdu ile Yapılan Tiramisunun Fiziksel ve Duyusal Özellikleri
MK Esen, E Demir Özer, M İçigen, CO Özer
Asos Yayınevi, 2020
22020
MODERNLEŞME SÜRECİNDE KADIN ve ERKEĞİN MUTFAKTAKİ ROLLERİNİN DEĞİŞİMLERİNİN İNCELENMESİ
M İÇİGEN
Marmara Üniversitesi Kadın ve Toplumsal Cinsiyet Araştırmaları Dergisi 5 (2 …, 2021
12021
Ateş-Hava-Su-Toprak Derinlemesine Pişirme Yöntem ve Teknikleri
M İçigen, D Boyacı
Ankara Nobel Tıp Kitapevleri, 2021
12021
Nevşehir ilinin simge gıda ürünü ve yemeğinin belirlenmesi
M İÇİGEN, ED ÖZER, BS GENÇAĞ
Journal of Gastronomy Hospitality and Travel, 2023
2023
Menü Çeşitleri
M İçigen
TEY Türk Eğitim yayınları, 2022
2022
Pazar kahvaltısının sosyal organizasyonu üzerine etnografik bir araştırma: Nevşehir örneği
M İçigen
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi/Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2022
2022
COVİD 19 PANDEMİSİ SÜRECİNDE BEYAZ VE MAVİ YAKALI KADINLARIN MUTFAK PRATİKLERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
M İçigen
ULUSLARARASI KAPADOKYA SALGIN DÖNEMLERİ KONGRESİ/INTERNATIONAL CAPPADOCIA …, 2021
2021
Determination of Some Properties of Tiramisu Produced with Kalaba Yogurt
ED Özer, MK Esen, M İçigen, CO Özer
Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology 9 (3), 493-497, 2021
2021
Kalaba yoğurdu ile üretilen tiramisunun bazı özelliklerinin belirlenmesi
ED Özer, MK Esen, M İçigen, CO Özer
Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology 9 (3), 493-497, 2021
2021
Covid 19 Pandemisi Sürecinde Beyaz ve Mavi Yakalı Kadınların Mutfak Pratikleri Üzerine Bir Araştırma
M İçigen
Kapadokya Üniversitesi, 2021
2021
Gastronomi mirası: Kapadokya yemekleri
ED Özer, C Aydoğdu, M İçigen
(No Title), 2021
2021
Investigation of usage possibilities of Kalaba Yoghurt (local cream yoghurt) in cheesecake production
E Demir Özer, CO Özer, MK Esen, M İçigen
Elsevier, 2021
2021
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–15