Fodmap alımını içeren besin tüketim sıklığı anketinin Türk toplumuna uyarlanması ve validasyonu ÖP Türk Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2017 | 3 | 2017 |
COVID-19 Salgınında Sağlık Personelinin Beslenme Alışkanlıklarındaki Değişikliklerin Değerlendirilmesi NE ALİM, ÖPT FİDAN, RB Türkmen, G Yumurt, H ÇAPÇI, H Taşar, ... İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi, 948-962, 2022 | 1 | 2022 |
Evaluation of nutrient intake in bipolar disorder i patients according to body mass index level: A pilot study N Alim, G Demir, S Dundar, Ö Fidan, F Coker Progress in Nutrition 22 (3), 2020 | 1 | 2020 |
Dispepsi Semptomlarının Yönetiminde Beslenmenin Rolü ÖP Türk, ZB Demirel Beslenme ve Diyet Dergisi 45 (3), 258-263, 2017 | 1 | 2017 |
K Vitamininin İnsülin Direncine Etkisi Y Özdoğan, KG KERİM, T Peren Ankara Sağlık Bilimleri Dergisi 6 (1), 37-48, 2017 | 1 | 2017 |
Coğrafi İşaretli Bir Ürün: Çubuk Turşusu Ö YILMAZ, ÖP TÜRK, Y ÖZDOĞAN, LS AKAN ÇUBUK AND ITS SURROUNDING 51, 335, 2011 | | 2011 |
PANDEMİ SÜRECİNDE BİREYLERİN UYKU KALİTESİ VE DUYGUSAL İŞTAH DURUMU İLE BESİN TÜKETİMİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ (EVALUATION OF SLEEP QUALITY, EMOTIONAL APPETITE STATUS AND FOOD … NE ALİM, ÖPT FİDAN, ŞN BARLAS, E BAŞPINAR, G BİÇER, N CENGİZ, ... INTERNATIONAL REFEREED ACADEMIC JOURNAL OF SPORTS, HEALTH AND MEDICAL …, 0 | | |
Çubuk’un Antioksidan Deposu: Vişne ÖP TÜRK, RE KARAKAYA, Y ÖZDOĞAN, LS AKAN ÇUBUK AND ITS SURROUNDING, 325, 0 | | |