Follow
Öykü Peren Türk
Öykü Peren Türk
Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü
Verified email at ybu.edu.tr
Title
Cited by
Cited by
Year
FODMAP Alımını İçeren Besin Tüketim Sıklığı Anketinin Türk Toplumuna Uyarlanması ve Validasyonu
ÖP Türk
Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2017
42017
Evaluation of nutrient intake in bipolar disorder i patients according to body mass index level: A pilot study
N Alim, G Demir, S Dundar, Ö Fidan, F Coker
Progress in Nutrition 22 (3), 2020
22020
K Vitamininin İnsülin Direncine Etkisi
Y Özdoğan, KG Kerim, PT Öykü
Ankara Sağlık Bilimleri Dergisi 6 (1), 37-48, 2017
22017
COVID-19 salgınında sağlık personelinin beslenme alışkanlıklarındaki değişikliklerin değerlendirilmesi
NE Alim, ÖPT Fidan, RB Türkmen, G Yumurt, H Çapçı, H Taşar, BK Alma
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi, 948-962, 2022
12022
Düşük FODMAP Diyetine Güncel Yaklaşımlar.
ÖP TÜRK FİDAN, Z BÜYÜKTUNCER
Turkiye Klinikleri Journal of Health Sciences/Türkiye Klinikleri Sağlık …, 2021
12021
Dispepsi Semptomlarının Yönetiminde Beslenmenin Rolü
ÖP Türk, ZB Demirel
Beslenme ve Diyet Dergisi 45 (3), 258-263, 2017
12017
FODMAP Alımını İçeren Besin Tüketim Sıklığı Anketinin Türk Toplumuna Uyarlanması ve Validasyonu
ÖP Türk, ZB Demirel
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi 9 (2 …, 2024
2024
COVID-19 Salgınında Sağlık Personelinin Beslenme Alışkanlıklarındaki Değişikliklerin Değerlendirilmesi
N Erzurum Alim, ÖP Türk, RB Türkmen, G Yumurt, H Çapçı, H Taşar, ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi, 2022
2022
BESLENMEDE ALTERNATİF MÜDAHALE: SEZGİSEL YEME
ÖPT Fidan, KK Göküstün, Y Özdoğan
PROCEEDING BOOK, 290, 2019
2019
Coğrafi İşaretli Bir Ürün: Çubuk Turşusu
Ö YILMAZ, ÖP TÜRK, Y ÖZDOĞAN, LS AKAN
ÇUBUK AND ITS SURROUNDING 51, 335, 2011
2011
FODMAP Alımını İçeren Besin Tüketim Sıklığı Anketinin Türk Toplumuna Uyarlanması ve Validasyonu
ÖPT Fidan, ZB Demırel
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi, 0
PANDEMİ SÜRECİNDE BİREYLERİN UYKU KALİTESİ VE DUYGUSAL İŞTAH DURUMU İLE BESİN TÜKETİMİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ (EVALUATION OF SLEEP QUALITY, EMOTIONAL APPETITE STATUS AND FOOD …
NE ALİM, ÖPT FİDAN, ŞN BARLAS, E BAŞPINAR, G BİÇER, N CENGİZ, ...
INTERNATIONAL REFEREED ACADEMIC JOURNAL OF SPORTS, HEALTH AND MEDICAL …, 0
Çubuk’un Antioksidan Deposu: Vişne
ÖP TÜRK, RE KARAKAYA, Y ÖZDOĞAN, LS AKAN
ÇUBUK AND ITS SURROUNDING, 325, 0
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–13