Tourists' food and beverage consumption trends in the context of culinary movements: The case of Safranbolu N Türker, Ö Süzer International Journal of Gastronomy and Food Science 27, 100463, 2022 | 38 | 2022 |
BÖLGE MUTFAKLARININ KULLANILAN MALZEMELER BAĞLAMINDA DEĞERLENDİRİLMESİ: GAZİANTEP YEMEKLERİ ÜZERİNE BİR İNCELEME Ö Süzer, O Özkanlı Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi 3 (2), 117-138, 2020 | 22 | 2020 |
SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM HAREKETLİLİĞİNDE YEREL GIDALARIN ÖNEMİ ve REKABET AVANTAJI (KAVRAMSAL BİR ANALİZ) Ö SÜZER, M DOĞDUBAY Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi 5 (2), 255-269, 2022 | 15 | 2022 |
Endüstri 4.0’ın Yiyecek İçecek Endüstrisine Bir Yansıması Olarak Bulut Mutfaklar (Kavramsal Bir Analiz) Ö Süzer, C Uçuk, M Dogdubay, Y Dinç Journal of Tourism and Gastronomy Studies 9 (2), 975-989, 2021 | 12 | 2021 |
Gaziantep Yemekleri Üzerine Bir İçerik İncelemesi Ö Süzer Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2018 | 6 | 2018 |
Değer ve yaşam biçimi ile yerel gıda tüketimi ilişkisi: Yabancı turistler üzerine bir araştırma Ö Süzer Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2022 | 1 | 2022 |
The Impact of Tourist Lifestyles on Local Food Consumption: A Case Study of Foreign Visitors in Turkey Ö SÜZER, M DOĞGDUBAY Journal of Tourism and Gastronomy Studies (JOTAGS) 12 (4), 3152-3172, 2024 | | 2024 |
ART AND DESIGN EDUCATION THROUGH THE EYES OF GASTRONOMY AND CULINARY ARTS STUDENTS Ö SÜZER, E ÇAĞLAYAN Journal of Gastronomy, Hospitality and Travel 7 (4), 1124-1133, 2024 | | 2024 |
Sustainable eating behavior: An examination in the context of restaurant customers Ö SÜZER Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 27 (52), 343-358, 2024 | | 2024 |
PROFESYONEL MUTFAKLARDA TEKNOLOJIK GELIŞMELER M Doğdubay, ÖÜÖ Süzer, ŞÖ Akar O Ğ LAK/GASTRONOM İ, 109, 2023 | | 2023 |
GASTRODİPLOMASİ KAVRAMI İLE İLGİLİ YAPILMIŞ ÇALIŞMALARIN BİBYOMETRİK ANALİZİ Ö SÜZER, M DOĞDUBAY V. Uluslararası Gastronomi Araştırmaları Kongresi (UGTAK), 244-253, 244, 2021 | | 2021 |
Beyaz Gürültü (White Noise) Kavramı ve Gastronomi Sektörü İle İlişkisi M DOĞDUBAY, Ö SÜZER, E TAŞKIN IV. Uluslararası Gastronomi Araştırmaları Kongresi (UGTAK), 751-754, 2019 | | 2019 |
GASTRONOMİK AKIMLAR ÇERÇEVESİNDE TURİSTLERİN YİYECEK-İÇECEK TÜKETME EĞİLİMLERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA KS TÜRKER NURAY,SÜZER ÖZKAN,KAYA Kübra,İME Kader Gastronomi Kongresi, 2018 | | 2018 |
Kırsal Turizm Alanlarında Gastronomik Unsurların Önemi: Safranbolu Örneği Ö Süzer, S Gökkaya, A Acar 4. Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları Kongresi, 247-256, 2017 | | 2017 |
AN ANALYSIS FOR THE USAGE OF KANLICA MUSHROOM ON THE PRACTICE FIELD OF GASTRONOMY AS A TYPE OF HIGH AROMATIC MUSHROOM O ÖZKANLI, Ö SÜZER, C UÇUK FULL TEXT PROCEEDINGS BOOK, 2017 | | 2017 |