Follow
Abdullah ÇAĞLAR
Abdullah ÇAĞLAR
Kocaeli Üniversitesi Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi
Verified email at kocaeli.edu.tr
Title
Cited by
Cited by
Year
A guide book of analysis methods of milk and milk products
A Kurt, S Cakmakci, A Caglar
Erzurum, Turkey: Atatürk University, Agricultural Faculty Pub. no18, 1996
144*1996
Moisture and thermal diffusivity of seedless grape under infrared drying
A Çağlar, İT Toğrul, H Toğrul
Food and Bioproducts Processing 87 (4), 292-300, 2009
1172009
The effect of waterlogging in wheat (T. aestivum L.)
M Olgun, A Metin Kumlay, M Cemal Adiguzel, A Caglar
Acta Agriculturae Scandinavica Section B–Soil and Plant Science 58 (3), 193-198, 2008
742008
Effects of different fruits and storage periods on microbiological qualities of fruit-flavored yogurt produced in Turkey
AH Con, S Cakmakci, A Çağlar, HY Gökalp
Journal of food protection 59 (4), 402-406, 1996
661996
Süt ve Mamulleri Muayene ve Analiz Metotları Rehberi, Atatürk Üniv
A Kurt, S Çakmakçı, A Çağlar
Yay 252, 1-238, 2007
61*2007
Erzincan Tulum (Şavak) peynirinin yapılışı, duyusal, fiziksel ve kimyasal özellikleri üzerinde bir araştırma
K Ahmet, S ÇAKMAKÇI, A Çağlar, N Akyüz
Gıda 16 (5), 1991
571991
Bitkisel özütler kullanılarak gümüş-nanopartikül (AgNP) sentezlenmesi ve antimikrobiyal etkinlikleri üzerine bir araştırma
M BEYKAYA, A ÇAĞLAR
Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi 16 (3), 631-641, 2016
542016
The effects spicing on quality of mozzarella cheese
G Akarca, A Çağlar, O Tomar
Mljekarstvo: časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka 66 (2 …, 2016
472016
Kefir ve sağlık açısından önemi
O Tomar, A Çağlar, G Akarca
Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi 17 (2), 834-853, 2017
402017
The effects of kefir grain and starter culture on kefir produced from cow and buffalo milk during storage periods
O Tomar, G Akarca, A ÇAĞLAR, M Beykaya, V Gök
Food Science and Technology 40, 238-244, 2019
352019
Yoğurdun insan sağlığı ve beslenmesindeki rolü ve önemi, III
A Çağlar, S Çakmakçı
Milli Süt ve Süt ürünleri Sempozyumu, 2-3, 1994
281994
The effect of cooking methods on some quality characteristics of gluteus medius
V Gök, T Uzun, O Tomar, MY Çağlar, A Çağlar
Food Science and Technology 39, 999-1004, 2018
262018
Erzincan (Şavak) tulum peynirinin mikrobiyolojik özellikleri üzerinde bir araştırma
A Kurt, A Çağlar, S Çakmakçı
Doğa Tr J of Vet and Anim Sci 16, 41-50, 1991
231991
Some characteristics of Erzincan Tulum cheese produced using different probiotic cultures and packaging material Farklı probiyotik kültür ve ambalaj malzemesiyle üretilen …
O Tomar, G Akarca, M Beykaya, A Çağlar
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi 24 (5), 2018
222018
Biyobozunur gıda ambalaj malzemeleri
M KILINÇ, O TOMAR, A ÇAĞLAR
Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi 17 (3), 988-996, 2017
212017
Antepfıstığı (Pistacia vera L.) ve insan sağlığı üzerine etkileri
A Çağlar, O Tomar, H Vatansever, E Ekmekçi
Akademik Gıda 15 (4), 436-447, 2017
192017
Bütirik asit: Yapısı, özellikleri ve sağlık üzerine etkileri
A Çağlar, O Tomar, T Ekiz
17*2017
Civil peynirinin farklı şekillerde muhafazası üzerine araştırmalar. 5
A Çağlar, A Kurt, ZG Ceylan, S Huşit
Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Geleneksel Süt Ürünleri-Milli Prodüktivite …, 1998
171998
Torba yoğurtlarının kimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri üzerine bir araştırma
A Çağlar, ZG Ceylan, M KÖKOSMANLI
Gıda 22 (3), 1997
171997
Meyve çeşidi ve muhafaza süresinin meyveli yoğurtlarin bazi kalite kriterleri üzerine etkisi
S ÇAKMAKÇI, H TÜRKOĞLU, A ÇAĞLAR
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 28 (3), 1997
171997
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20