Kendi profilinizi oluşturun
Alıntı yapanlar
Hepsi | 2019 yılından bugüne | |
---|---|---|
Alıntılar | 2261 | 1302 |
h-endeksi | 26 | 22 |
i10-endeksi | 38 | 37 |
Genel erişim
Tümünü görüntüle1 makale
1 makale
genel erişime açık olanlar
genel erişime açık olmayanlar
Finansman sağlayan kuruluşun getirdiği zorunluluğa dayalı olarak
Katkıda bulunan yazarlar
- Philip MarriottProfessor of Chemistrymonash.edu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Phil BremerProfessor, Department of Food Science, University of Otagootago.ac.nz üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Conor DelahuntyVice President, Global Sensory & Consumer Insights. Taste, Nutrition & Health, Symrisesymrise.com üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Indrawati OeyUniversity of Otagootago.ac.nz üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Biniam KebedeSenior Lecturer in Food Science, University of Otagootago.ac.nz üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Sung-Tong ChinResearch Scientist, Australian National Phenome Centremurdoch.edu.au üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- John BirchFood Science, University of Otagootago.ac.nz üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- David BurrittDepartment of Botany, The University of Otagootago.ac.nz üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Marcus LoiThe Tatua Co-operative Dairy Company Limitedtatua.com üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Franco BiasioliFondazione Edmund Machfmach.it üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Vittorio CapozziISPA-CNR (Istituto di Scienze delle Produzioni Alimentari - Consiglio Nazionale delle Ricerche)ispa.cnr.it üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Simon M. HarrisonPrincipal Research Scientist and Team Leader, Data61, CSIRO Australiacsiro.au üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Zahra(Raha) haddadian, PhDFonterra Research and Development Centerfonterra.com üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip