KÜLTÜREL MİRAS FARKINDALIĞI: CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK BİR UYGULAMA ÇALIŞMASI Ş Karaca, G Akkuş, E Şahbudak, M Işkın Akademik Araştırmalar ve Çalışmalar Dergisi (AKAD) 9 (16), 86-100, 2017 | 51 | 2017 |
OTEL İŞLETMELERİNDE DIŞ KAYNAK KULLANIMI ÜZERİNE KAVRAMSAL BİR ÇALIŞMA MA Öncü, M Işkın Elektronik Sosyal Bilimler Dergisi 8 (29), 143-156, 2009 | 25 | 2009 |
Gastronomi turizmi kapsamında Türkiye peynir çeşitliliği haritası E Hastaoğlu, M Erdoğan, M Işkın Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 25 (3), 1084-1113, 2021 | 22 | 2021 |
Turizm İşletmeleri Çalışanlarının Çalışma Yaşamı Kalitesi, İş Tatmini Düzeyleri ve Performansları: Eğitim ve Geliştirme Faaliyetlerinin Aracı ve Örgütsel Sinizm Davranışlarının … M IŞKIN JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES 9 (3), 1972-1991, 2021 | 14 | 2021 |
Türkiye’nin gastronomi turizmi gelişmişlik göstergeleri ve yerli turistlerin göstergelere ilişkin deneyim durumları M Işkın Journal of Global Tourism and Technology Research 2 (1), 27-34, 2021 | 11 | 2021 |
A Study of Awareness of Cultural Heritage: Sivas Sample MI Sükran Karaca Yilmaz, Gülsah Akkus, Ercan Sahbudak International Journal of Humanities and Social Science Invention 5 (9), 73-81, 2016 | 9 | 2016 |
Sivas' da faaliyet gösteren otel işletmelerinin tripadvisor yorumlarına yönelik nitel bir analiz M Işkın, YA Baştürk Sivas Interdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi, 63-76, 2020 | 8 | 2020 |
Pazar Yönlülük K Çati, M Işkin Güncel Pazarlama Yaklaşımlarından Seçmeler, Editörler: İnci VARİNLİ ve …, 2008 | 7 | 2008 |
Bilgi Teknolojileri Kullanımının Otel İşletmeleri Yöneticilerine Etkileri: Antalya’daki Beş Yıldızlı Otel İşletmelerinde Bir Araştırma M Işkin Yayınlanmış Yüksek Lisans Tezi, Düzce Üniversitesi, Düzce, 2010 | 6 | 2010 |
Halkla İlişkiler Aracı Olarak Websiteleri: İl Belediyeleri Karşılaştırmalı Analizi K Çatı, M Işkın Kamu Yönetiminde Yeni Vizyonlar, Turhan Kitabevi, 297-330, 2008 | 6 | 2008 |
A RESEARCH ON THE LOCAL GASTRONOMY IMAGE OF SIVAS M IŞKIN Journal of Global Tourism and Technology Research 2 (1), 48-58, 2021 | 2 | 2021 |
A Conceptual Study on the Use of Outsourcing in Hotel Establishments MA ÖNCÜ, M IŞKIN Electronic Journal of Social Sciences 8 (29), 143-156, 2009 | 2 | 2009 |
Kurumsal İtibarın Yiyecek-İçecek İşletmeleri İmajı Üzerindeki Etkisinde Müşterilerin Hijyen Algılarının Rolü M Işkın TÜRK TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ 5 (3), 1670-1686, 2021 | 1 | 2021 |
Kurumsallaşma düzeyinin rekabet üstünlüğü ve markalaşma üzerine etkisi: Sivas sanayi işletmeleri üzerine bir araştırma M Işkin Doktora). Cumhuriyet Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim …, 2017 | 1 | 2017 |
KİŞİLİĞİN GIDA NEOFOBİSİ ÜZERİNE ETKİSİ: SİVAS İLİ ÖRNEĞİ M Akcan, E Hastaoğlu, M Işkın Turizm ve İşletme Bilimleri Dergisi 5 (1), 61-76, 2025 | | 2025 |
TÜRKİYE VE KUZEY MAKEDONYA KÜLTÜR VE TURİZM İLİŞKİLERİ ÜZERİNE BİR DEĞERLENDİRME M Işkın Sivas Interdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi 7 (2), 338-349, 2024 | | 2024 |
TÜRKİYE’DE VE İRAN’DA YAŞAYAN YEREL HALKIN “TURİZM” KAVRAMINA YÖNELİK BAKIŞ AÇILARININ FENOMENOLOJİK BİR YAKLAŞIMLA KARŞILAŞTIRMASI İ Afşin, H Koç, M Işkın Sivas Interdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi 7 (2), 243-261, 2024 | | 2024 |
SİVAS GASTRONOMİ İMAJI M IŞKIN Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Uluslararası Araştırmalar XIX, 103, 2023 | | 2023 |
YILDIZ DAĞI KIŞ SPORLARI MERKEZİNİN POTANSİYELİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ Ç Şimşek, M Işkın, Ö Akın Sivas Interdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi 5 (1-2), 176-184, 2022 | | 2022 |
Sivas'ta Görev Yapan Sağlık Çalışanlarının Sağlık Turizmi Farkındalıkları Üzerine Bir Araştırma M Işkın Yönetim, Ekonomi ve Pazarlama Araştırmaları Dergisi 6 (2), 2022 | | 2022 |