Follow
Neslihan Onur
Neslihan Onur
Verified email at akdeniz.edu.tr
Title
Cited by
Cited by
Year
Gastronomi ve mutfak sanatları anabilim dallarında yayınlanan tezlerin bibliyometrik analizi
E Şahin, G Akdağ, C ÇAKICI, O Neslihan
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi 2 (Ek1), 30-41, 2018
502018
ÖĞRETMENLER İÇİN BİREYSEL FİNANS ALANINDA FİNANSAL TUTUM ÖLÇEĞİNİN GELİŞTİRİLMESİ (FTÖ): GEÇERLİK VE GÜVENİLİRLİK ÇALIŞMASI ÖZET
N Onur, MH Nazik
E-Journal of New World Sciences Academy 54, 2014
362014
Helal otelleri tercih eden turistlerin yiyecek içecek hizmetlerinden beklentileri ve memnuniyet düzeyleri
Ü SORMAZ, O Neslihan, M YILMAZ, E Güneş, G Akdağ
Turizm Akademik Dergisi 4 (1), 81-93, 2017
262017
Farklı sosyo-ekonomik düzeydeki ailelerin sebze-meyve tüketim durumları
O Neslihan, F SARPER, O Fatih
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 5 (1), 105-123, 2017
262017
Türk mutfağı geleneksel ürünlerinde yöresel farklılıklar: Tarhana örneği
Ü SORMAZ, O Neslihan, HF GÜNEŞ, HF NİZAMLIOĞLU
Aydın Gastronomy 3 (1), 1-9, 2019
192019
Gastronomi turizmi ve Hatay lezzet rotası
N Onur
Turizm Ekonomi ve İşletme Araştırmaları Dergisi 3 (2), 150-162, 2021
172021
Türk mutfak kültüründe özel bir tat: Manavgat’ın altın susamı
O Neslihan
Uluslararası Kırsal Turizm ve Kalkınma Dergisi (IRTAD) E-ISSN: 2602-4462 1 …, 2017
82017
Şile İlçesinin Gastronomi Turizmi Potansiyelinin Swot Analizi ile Değerlendirilmesi (Evaluation of the Gastronomy Tourism Potential of Şile District by Swot Analysis)
G TEYİN, Ü SORMAZ, HF NİZAMLIOĞLU, O Neslihan
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 9 (4), 3018-3035, 2021
62021
ŞANLIURFA YÖRESİNE ÖZGÜ GELENEKSEL BİR ÇÖREK: KÜLÜNÇE
O Neslihan, TSM GÜLLÜ
The Journal of Social Sciences 3 (7), 176-183, 2019
62019
Potential of Gastronomy Tourism within Culture Tourism and Developing
N ONUR, O Fatih
Global Issues and Trends in Tourism, 470-479, 2016
52016
Bibliometric analysis of dissertations published in gastronomy and culinary arts departments.
E Şahin, G Akdağ, C Çakici, N Onur
12018
A Special Flavour In Turkish Cuisine: The Golden Sesame Of Manavgat
N ONUR
Uluslararası Kırsal Turizm ve Kalkınma Dergisi 1 (1), 19-25, 2017
12017
The Effects of Job Stress on Burnout and Turnover Intention: The Moderating Effects of Job Security and Financial Dependency
E Üngüren, N Onur, H Demirel, ÖA Tekin
Behavioral Sciences 14 (4), 322, 2024
2024
Yeşil Yıldızlı Otellerin Atık Gıda Uygulamaları; İstanbul Örneği (Waste Food Practices of Green Star Hotels; Istanbul Example)
AE SABANCI, O Neslihan
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 12 (1), 604-625, 2024
2024
Otel İşletmelerinde Yöresel Ürün ve Zeytinyağı Kullanımı: Manavgat Örneği
M KÜÇÜK, O Neslihan
Turizm Akademik Dergisi 10 (1), 101-118, 2023
2023
Ethnic cuisine ratings of consumers: a sample analysis of Konya ethnic Mevlevi kitchen dishes’
Ü Sormaz, K Dursun, N Onur
Journal of Ethnic Foods 10 (1), 38, 2023
2023
Consumers’ Opinions Towards Fast Food Restaurants and Fast Foods In Shopping Malls In Terms Of Collective Consumption Areas
H DEMİREL, N ONUR
Öğretmen Adaylarının Mesleğe Hazır Bulunuşluklarının Araştırılması
H DEMİREL, N ŞANLI, N ONUR
Consumers’ views on shopping malls
H DEMİREL, N ONUR
Gençlerin Kişiliklerinin Stresle Başa Çıkma Tarzlarına Etkisi
H DEMİREL, N ONUR
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20