Gastronomi ve mutfak sanatları anabilim dallarında yayınlanan tezlerin bibliyometrik analizi E Şahin, G Akdağ, C ÇAKICI, O Neslihan Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi 2 (Ek1), 30-41, 2018 | 50 | 2018 |
ÖĞRETMENLER İÇİN BİREYSEL FİNANS ALANINDA FİNANSAL TUTUM ÖLÇEĞİNİN GELİŞTİRİLMESİ (FTÖ): GEÇERLİK VE GÜVENİLİRLİK ÇALIŞMASI ÖZET N Onur, MH Nazik E-Journal of New World Sciences Academy 54, 2014 | 36 | 2014 |
Helal otelleri tercih eden turistlerin yiyecek içecek hizmetlerinden beklentileri ve memnuniyet düzeyleri Ü SORMAZ, O Neslihan, M YILMAZ, E Güneş, G Akdağ Turizm Akademik Dergisi 4 (1), 81-93, 2017 | 26 | 2017 |
Farklı sosyo-ekonomik düzeydeki ailelerin sebze-meyve tüketim durumları O Neslihan, F SARPER, O Fatih Journal of Tourism & Gastronomy Studies 5 (1), 105-123, 2017 | 26 | 2017 |
Türk mutfağı geleneksel ürünlerinde yöresel farklılıklar: Tarhana örneği Ü SORMAZ, O Neslihan, HF GÜNEŞ, HF NİZAMLIOĞLU Aydın Gastronomy 3 (1), 1-9, 2019 | 19 | 2019 |
Gastronomi turizmi ve Hatay lezzet rotası N Onur Turizm Ekonomi ve İşletme Araştırmaları Dergisi 3 (2), 150-162, 2021 | 17 | 2021 |
Türk mutfak kültüründe özel bir tat: Manavgat’ın altın susamı O Neslihan Uluslararası Kırsal Turizm ve Kalkınma Dergisi (IRTAD) E-ISSN: 2602-4462 1 …, 2017 | 8 | 2017 |
Şile İlçesinin Gastronomi Turizmi Potansiyelinin Swot Analizi ile Değerlendirilmesi (Evaluation of the Gastronomy Tourism Potential of Şile District by Swot Analysis) G TEYİN, Ü SORMAZ, HF NİZAMLIOĞLU, O Neslihan Journal of Tourism & Gastronomy Studies 9 (4), 3018-3035, 2021 | 6 | 2021 |
ŞANLIURFA YÖRESİNE ÖZGÜ GELENEKSEL BİR ÇÖREK: KÜLÜNÇE O Neslihan, TSM GÜLLÜ The Journal of Social Sciences 3 (7), 176-183, 2019 | 6 | 2019 |
Potential of Gastronomy Tourism within Culture Tourism and Developing N ONUR, O Fatih Global Issues and Trends in Tourism, 470-479, 2016 | 5 | 2016 |
Bibliometric analysis of dissertations published in gastronomy and culinary arts departments. E Şahin, G Akdağ, C Çakici, N Onur | 1 | 2018 |
A Special Flavour In Turkish Cuisine: The Golden Sesame Of Manavgat N ONUR Uluslararası Kırsal Turizm ve Kalkınma Dergisi 1 (1), 19-25, 2017 | 1 | 2017 |
The Effects of Job Stress on Burnout and Turnover Intention: The Moderating Effects of Job Security and Financial Dependency E Üngüren, N Onur, H Demirel, ÖA Tekin Behavioral Sciences 14 (4), 322, 2024 | | 2024 |
Yeşil Yıldızlı Otellerin Atık Gıda Uygulamaları; İstanbul Örneği (Waste Food Practices of Green Star Hotels; Istanbul Example) AE SABANCI, O Neslihan Journal of Tourism & Gastronomy Studies 12 (1), 604-625, 2024 | | 2024 |
Otel İşletmelerinde Yöresel Ürün ve Zeytinyağı Kullanımı: Manavgat Örneği M KÜÇÜK, O Neslihan Turizm Akademik Dergisi 10 (1), 101-118, 2023 | | 2023 |
Ethnic cuisine ratings of consumers: a sample analysis of Konya ethnic Mevlevi kitchen dishes’ Ü Sormaz, K Dursun, N Onur Journal of Ethnic Foods 10 (1), 38, 2023 | | 2023 |
Consumers’ Opinions Towards Fast Food Restaurants and Fast Foods In Shopping Malls In Terms Of Collective Consumption Areas H DEMİREL, N ONUR | | |
Öğretmen Adaylarının Mesleğe Hazır Bulunuşluklarının Araştırılması H DEMİREL, N ŞANLI, N ONUR | | |
Consumers’ views on shopping malls H DEMİREL, N ONUR | | |
Gençlerin Kişiliklerinin Stresle Başa Çıkma Tarzlarına Etkisi H DEMİREL, N ONUR | | |