Kendi profilinizi oluşturun
Alıntı yapanlar
Hepsi | 2019 yılından bugüne | |
---|---|---|
Alıntılar | 3477 | 789 |
h-endeksi | 21 | 13 |
i10-endeksi | 24 | 14 |
Genel erişim
Tümünü görüntüle19 makale
3 makale
genel erişime açık olanlar
genel erişime açık olmayanlar
Finansman sağlayan kuruluşun getirdiği zorunluluğa dayalı olarak
Katkıda bulunan yazarlar
- Joshua J. CoonProfessor of Chemistry and Biomolecular Chemistry, U. Of Wisconsinchem.wisc.edu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- roman zubarevKarolinska Institutetki.se üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Mikhail GorshkovV.L. Talrose Institute for Energy Problems of Chemical Physicschph.ras.ru üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Schmitt-Kopplin PhilippeHelmholtz Munich / TUM Food Chemistry / Max Planck Extrater. Phys.helmholtz-muenchen.de üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Angie Hongqian Yang (杨宏倩)Waters Corporationwaters.com üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Douglas PhanstielAssistant Professor of Cell Biology & Physiology, UNCmed.unc.edu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Donald F HuntProfessor of Chemistry, University of Virginiavirginia.edu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Anton GoloborodkoIMBA, Vienna Biocenterimba.oeaw.ac.at üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Mikhail SavitskiEMBLembl.de üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- David MuddimanNorth Carolina State Universityncsu.edu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- David van der SpoelProfessor of Biology, Uppsala Universityxray.bmc.uu.se üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Takip et
David M. Good
Covance Laboratories, Inc.
covance.com üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip