Takip et
Cevat ERCİK
Cevat ERCİK
Mersin Üniversitesi Turizm Fakültesi
mersin.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Yöresel yemeklerin standardize edilmesi ve kabul edilebilirliğinin ölçülmesi; Mersin Örneği
E Kemal, G Yavuz, C Ercik
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 23 (2), 249-263, 2022
42022
The relationship between the fear of contracting coronavirus and the holiday purchase intention of employees working in public institutions
Y Doğan, L Buyruk, SB Dedeoğlu, C Ercik
Anais Brasileiros De Estudos Turísticos, 2022
32022
Sürdürülebilir Gastronomi Kapsamında Coğrafi İşaretli Kerebiç Tatlısı Üzerine Bir Araştırma
C Ercik, NŞ Perçin
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 10 (2), 537-554, 2022
32022
Örgütsel Adaletin İş Performansı Üzerine Etkisi: Fırın Çalışanları Üzerine bir Araştırma
C ERCİK
Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2019
12019
Krema Çeşitlerinin Tüketici Tercihleri Üzerindeki Etkisi: Bir Duyusal Değerlendirme Çalışması (The Impact of Cream Varieties on Consumer Preferences: A Sensory Evaluation Study)
C ERCİK
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 12 (1), 42-59, 2024
2024
Tüketici tercihlerinde Renk ve Görselliğin Lezzet ve Genel Kabul Edilebilirlik Üzerindeki Etkisi: El Yapımı Çikolata Örneği (The Impact of Color and Visuals on Taste and …
C ERCİK, İ İLHAN, SN KESKİN
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 11 (3), 2618-2638, 2023
2023
Yöresel ürünlerle işlenmiş gıdalara yönelik lezzet algısının tüketici tutumları üzerine etkisi: Yeni ürün geliştirmede dolgulu çikolata örneği
C Ercik, Ö Çoban
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, 2023
2023
L'Atlas Touristique de Mersin
D ATASOY, C ERCİK
Atlas, 2023
2023
SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ KAPSAMINDA MERSİN MUTFAĞINA ÖZGÜ YÖRESEL TATLILARIN STANDART REÇETELERİNİN VE KABUL EDİLEBİLİRLİĞİNİN BELİRLENMESİ
C ERCİK, G YAVUZ, E Kemal
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi 13 (İhtisaslaşma), 42-61, 2023
2023
Evaluation of local people's perceptions on the development of tourism activities in terms of destination management
C Ercik, O Türk, Y Doğan
Rosa Des Ven dos 15 (2), 309-331, 2023
2023
Exploring The Relationship Between X and Y Generation Employees’ Fear Of Contracting Coronavirus And Their Holiday Purchase Intention
Y Doğan, C Ercik
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 11 (1), 115-127, 2023
2023
LA DESTINATION TOURISTIQUE DE LA SOUS-PRÉFECTURE DE SİLİFKE DE MERSİN
D ATASOY, C ERCİK
Nobel Akademik Yayıncılık, 2022
2022
TOURISM POTENTIAL OF GÜLNAR GEZENDE (MERSİN) CANYON
A ATASOY, C ERCİK
Karadeniz Uluslararası Bilimsel Dergi 1 (51), 151-177, 2021
2021
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–13