Yöresel yemeklerin standardize edilmesi ve kabul edilebilirliğinin ölçülmesi; Mersin Örneği E Kemal, G Yavuz, C Ercik Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 23 (2), 249-263, 2022 | 4 | 2022 |
The relationship between the fear of contracting coronavirus and the holiday purchase intention of employees working in public institutions Y Doğan, L Buyruk, SB Dedeoğlu, C Ercik Anais Brasileiros De Estudos Turísticos, 2022 | 3 | 2022 |
Sürdürülebilir Gastronomi Kapsamında Coğrafi İşaretli Kerebiç Tatlısı Üzerine Bir Araştırma C Ercik, NŞ Perçin Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 10 (2), 537-554, 2022 | 3 | 2022 |
Örgütsel Adaletin İş Performansı Üzerine Etkisi: Fırın Çalışanları Üzerine bir Araştırma C ERCİK Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2019 | 1 | 2019 |
Krema Çeşitlerinin Tüketici Tercihleri Üzerindeki Etkisi: Bir Duyusal Değerlendirme Çalışması (The Impact of Cream Varieties on Consumer Preferences: A Sensory Evaluation Study) C ERCİK Journal of Tourism & Gastronomy Studies 12 (1), 42-59, 2024 | | 2024 |
Tüketici tercihlerinde Renk ve Görselliğin Lezzet ve Genel Kabul Edilebilirlik Üzerindeki Etkisi: El Yapımı Çikolata Örneği (The Impact of Color and Visuals on Taste and … C ERCİK, İ İLHAN, SN KESKİN Journal of Tourism & Gastronomy Studies 11 (3), 2618-2638, 2023 | | 2023 |
Yöresel ürünlerle işlenmiş gıdalara yönelik lezzet algısının tüketici tutumları üzerine etkisi: Yeni ürün geliştirmede dolgulu çikolata örneği C Ercik, Ö Çoban Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, 2023 | | 2023 |
L'Atlas Touristique de Mersin D ATASOY, C ERCİK Atlas, 2023 | | 2023 |
SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ KAPSAMINDA MERSİN MUTFAĞINA ÖZGÜ YÖRESEL TATLILARIN STANDART REÇETELERİNİN VE KABUL EDİLEBİLİRLİĞİNİN BELİRLENMESİ C ERCİK, G YAVUZ, E Kemal Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi 13 (İhtisaslaşma), 42-61, 2023 | | 2023 |
Evaluation of local people's perceptions on the development of tourism activities in terms of destination management C Ercik, O Türk, Y Doğan Rosa Des Ven dos 15 (2), 309-331, 2023 | | 2023 |
Exploring The Relationship Between X and Y Generation Employees’ Fear Of Contracting Coronavirus And Their Holiday Purchase Intention Y Doğan, C Ercik Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 11 (1), 115-127, 2023 | | 2023 |
LA DESTINATION TOURISTIQUE DE LA SOUS-PRÉFECTURE DE SİLİFKE DE MERSİN D ATASOY, C ERCİK Nobel Akademik Yayıncılık, 2022 | | 2022 |
TOURISM POTENTIAL OF GÜLNAR GEZENDE (MERSİN) CANYON A ATASOY, C ERCİK Karadeniz Uluslararası Bilimsel Dergi 1 (51), 151-177, 2021 | | 2021 |