Follow
Çağla Ayer
Title
Cited by
Cited by
Year
Status of Nutritional Literacy in Adolescents in The Semi-Rural Area in Turkey and Related Factors
Ç Ayer, A Ergin
Public Health Nutrition, 3870–3878, 2021
232021
COVID-19 Salgını Sürecinde Besin Tedariği ve Güvencesi (zliği)
D ONGAN, AN SONGÜR BOZDAĞ, Ç AYER
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi 5 (2 …, 2020
192020
Çivril yöresindeki adolesanlarda beslenme okuryazarliğinin mevcut durumu ve etkileyen faktörler
Ç Ayer
182018
Assessment of dietary habits and use of nutritional supplements in COVID-19: A cross-sectional study
C Ayer, AGS Celep
PharmaNutrition 22, 100309, 2022
52022
Çivril Yöresindeki Adolesanlarda Beslenme Okuryazarlığının Mevcut Durumu ve Etkileyen Faktörler. Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Halk Sağlığı Anabilim Dalı
Ç Ayer
Yüksek lisans tezi, Denizli: Pamukkale Üniversitesi, 2018
52018
The Effect of A Weight-Loss Diet in Women Doing Reformer Pilates: A 12-Week Evaluation
G KANER, A Çağla
Journal of Contemporary Medicine 12 (1), 2022
32022
Menopoz Döneminde Beslenmenin Yönetimi
S AKDAĞ, G KANER, Ç AYER
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi 7 (1 …, 2022
22022
Bariatrik Cerrahi Sonrası Makro ve Mikro Besin Ögesi Yetersizlikleri
Ç AYER, D ÖZKAN, G KANER TOHTAK
Güncel Gastroenteroloji Dergisi 24 (2), 99-102, 2020
22020
HEMODİYALİZE GİREN HASTALARDA YAŞAM KALİTESİNİN SAPTANMASI VE İLİŞKİLİ FAKTÖRLERİN DEĞERLENDİRİLMESİ
G Kaner, A Çağla, AŞ Kaya
Karya Journal of Health Science 4 (1), 41-46, 2023
12023
Diyetisyenlerin Bireysel Beslenme Danışmanlığını Etkileyen Etmenler Hakkındaki Düşünceleri ve İş Doyumu
D ONGAN, Ç AYER, E ÇANKAYA, Z ÇİFTÇİ, ANS BOZDAĞ
Adnan Menderes Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi 5 (2), 315-332, 2021
12021
Evaluation of Honey and Propolis Consumption Habits of Adults During the COVID-19 Pandemic
G Kaner, Ç Ayer
Süleyman Demirel Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi 15 (1), 72-80, 2024
2024
EVALUATION OF EATING QUALITY AFTER LAPAROSCOPIC SLEEVE GASTRECTOMY
G Kaner, A Çağla, T YALÇIN
Karya Journal of Health Science 4 (3), 220-226, 2023
2023
Associations of Dietary Fructose and Sucrose Intake with HbA1c and Anthropometric Measurements in Patients with Type 2 Diabetes Mellitus
G Kaner, C Ayer, T Yalcin, B Bakir
Galician Medical Journal 30 (3), E202333-E202333, 2023
2023
COVID-19 Yönetiminde Ketojenik Diyet Uygulamaları
G ALACA, G KANER, A Çağla
Adnan Menderes Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi 7 (2), 440-446, 2023
2023
COVID-19 Yönetiminde Ketojenik Diyet Uygulamaları
G AKKURNAZ, G KANER, Ç AYER
2023
A Brief Overview: Breast Milk Colostrum Bioactives
A Çağla, PEŞ ARI, GS CELEP
Journal of Gazi University Health Sciences Institute 5 (1), 49-58, 2023
2023
Polyphenols and Health Benefits in Obesity
S Türkoğlu, A Beyaz Coşkun, A Demirkaya, Ç Ayer, R Rastmanesh
Food Science Publisher, 2022
2022
Sarkopenide Beslenmenin Rolü
KB TOPLAR, G KANER, Ç AYER
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi 7 (2 …, 2022
2022
BESLENMENİN EVRİMİ: TARİHÇE
Ç AYER, G AKBULUT
ANKARA NOBEL TIP KİTAPEVLERİ, 2022
2022
POPÜLER DİYETLER-I: YÜKSEK YAĞ İÇEREN DİYETLER
Ç AYER, M TİLEKLİ, G AKBULUT
ANKARA NOBEL TIP KİTAPEVLERİ, 2022
2022
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20