Status of Nutritional Literacy in Adolescents in The Semi-Rural Area in Turkey and Related Factors Ç Ayer, A Ergin Public Health Nutrition, 3870–3878, 2021 | 23 | 2021 |
COVID-19 Salgını Sürecinde Besin Tedariği ve Güvencesi (zliği) D ONGAN, AN SONGÜR BOZDAĞ, Ç AYER İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi 5 (2 …, 2020 | 19 | 2020 |
Çivril yöresindeki adolesanlarda beslenme okuryazarliğinin mevcut durumu ve etkileyen faktörler Ç Ayer | 18 | 2018 |
Assessment of dietary habits and use of nutritional supplements in COVID-19: A cross-sectional study C Ayer, AGS Celep PharmaNutrition 22, 100309, 2022 | 5 | 2022 |
Çivril Yöresindeki Adolesanlarda Beslenme Okuryazarlığının Mevcut Durumu ve Etkileyen Faktörler. Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Halk Sağlığı Anabilim Dalı Ç Ayer Yüksek lisans tezi, Denizli: Pamukkale Üniversitesi, 2018 | 5 | 2018 |
The Effect of A Weight-Loss Diet in Women Doing Reformer Pilates: A 12-Week Evaluation G KANER, A Çağla Journal of Contemporary Medicine 12 (1), 2022 | 3 | 2022 |
Menopoz Döneminde Beslenmenin Yönetimi S AKDAĞ, G KANER, Ç AYER İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi 7 (1 …, 2022 | 2 | 2022 |
Bariatrik Cerrahi Sonrası Makro ve Mikro Besin Ögesi Yetersizlikleri Ç AYER, D ÖZKAN, G KANER TOHTAK Güncel Gastroenteroloji Dergisi 24 (2), 99-102, 2020 | 2 | 2020 |
HEMODİYALİZE GİREN HASTALARDA YAŞAM KALİTESİNİN SAPTANMASI VE İLİŞKİLİ FAKTÖRLERİN DEĞERLENDİRİLMESİ G Kaner, A Çağla, AŞ Kaya Karya Journal of Health Science 4 (1), 41-46, 2023 | 1 | 2023 |
Diyetisyenlerin Bireysel Beslenme Danışmanlığını Etkileyen Etmenler Hakkındaki Düşünceleri ve İş Doyumu D ONGAN, Ç AYER, E ÇANKAYA, Z ÇİFTÇİ, ANS BOZDAĞ Adnan Menderes Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi 5 (2), 315-332, 2021 | 1 | 2021 |
Evaluation of Honey and Propolis Consumption Habits of Adults During the COVID-19 Pandemic G Kaner, Ç Ayer Süleyman Demirel Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi 15 (1), 72-80, 2024 | | 2024 |
EVALUATION OF EATING QUALITY AFTER LAPAROSCOPIC SLEEVE GASTRECTOMY G Kaner, A Çağla, T YALÇIN Karya Journal of Health Science 4 (3), 220-226, 2023 | | 2023 |
Associations of Dietary Fructose and Sucrose Intake with HbA1c and Anthropometric Measurements in Patients with Type 2 Diabetes Mellitus G Kaner, C Ayer, T Yalcin, B Bakir Galician Medical Journal 30 (3), E202333-E202333, 2023 | | 2023 |
COVID-19 Yönetiminde Ketojenik Diyet Uygulamaları G ALACA, G KANER, A Çağla Adnan Menderes Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi 7 (2), 440-446, 2023 | | 2023 |
COVID-19 Yönetiminde Ketojenik Diyet Uygulamaları G AKKURNAZ, G KANER, Ç AYER | | 2023 |
A Brief Overview: Breast Milk Colostrum Bioactives A Çağla, PEŞ ARI, GS CELEP Journal of Gazi University Health Sciences Institute 5 (1), 49-58, 2023 | | 2023 |
Polyphenols and Health Benefits in Obesity S Türkoğlu, A Beyaz Coşkun, A Demirkaya, Ç Ayer, R Rastmanesh Food Science Publisher, 2022 | | 2022 |
Sarkopenide Beslenmenin Rolü KB TOPLAR, G KANER, Ç AYER İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi 7 (2 …, 2022 | | 2022 |
BESLENMENİN EVRİMİ: TARİHÇE Ç AYER, G AKBULUT ANKARA NOBEL TIP KİTAPEVLERİ, 2022 | | 2022 |
POPÜLER DİYETLER-I: YÜKSEK YAĞ İÇEREN DİYETLER Ç AYER, M TİLEKLİ, G AKBULUT ANKARA NOBEL TIP KİTAPEVLERİ, 2022 | | 2022 |