Takip et
Esra Kanoğlu
Esra Kanoğlu
baskent.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Gastronomik Açıdan Adana İli Yöresel Yemeklerinin Restoranlarda Uygulanabilirliği Üzerine Bir Çalışma
FS Esra KANOĞLU
Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Güncel Araştırmalar-I, 35-74, 2022
32022
Bolu’da Düzenlenen Yayla Şenliklerinde Yapılan Yemekler ve Değişimler (Meals and Changes at the Highland Festivals in Bolu)
DB KALAYCI, E KANOĞLU
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 9 (Special Issue 5), 427-441, 2021
22021
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerinin Sürdürülebilirlik Kavramına İlişkin Algılarının Metafor Analizi Aracılığıyla Değerlendirmesi
E KANOĞLU
5. Uluslararası Sanat ve Tasarım Eğitimi Sempozyumu, 2023
2023
Şalgam Suyu
E KANOĞLU
Alkolsüz İçecek Bilgisi, 225-240, 2023
2023
Covid-19 Dönemi Zincir Yiyecek İçecek İşletmelerinde Tedarik Sıkıntıları ve Çözüm Önerileri (Supply Problems and Solution Suggestions in Chain Food and Beverage Businesses …
M CÖMERT, E KANOĞLU
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 10 (3), 2069-2088, 2022
2022
Studies to Reduce Food Loss in Tourism
EK İlkay YILMAZ, Nurten BEYTER
Gastronomy and Hospitality Studies in Tourism, 485-500, 2021
2021
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–6