Tourism and innovation: A literature review C Işık, EG Küçükaltan, S Taş, E Akoğul, A Uyrun, T Hajiyeva, B Turan, ... Journal of Ekonomi 1 (2), 98-154, 2019 | 52 | 2019 |
TURİZM VE İNOVASYON İLİŞKİSİ: LİTERATÜR TARAMASI C Işık, E Akoğul, S Taş, A Uyrun, T Hajiyeva, B Turan, AH Dırbo Journal of Tourism Intelligence and Smartness 1 (2), 34-74, 2018 | 18 | 2018 |
GASTRONOMİ TURİZMİNE ARZ KAYNAĞI OLUŞTURABİLECEK ÜRÜNLERİN BELİRLENMESİ: ERZURUM MUTFAĞI ÖRNEĞİ Öz B TURAN, E AKOĞUL Akademik Sosyal Araştırmalar Dergisi, 370-384, 2019 | 13 | 2019 |
Erzurum mutfak kültüründe kış hazırlıklarının incelenmesi E Akoğul, Z Aksakallı Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 24 (3), 1331-1345, 2020 | 12 | 2020 |
LİDERLİK TARZLARI, TÜKENMİŞLİK VE YARATICILIK İLİŞKİSİNİN BELİRLENMESİ: ANKARA’DA OTEL İŞLETMELERİNDE BİR UYGULAMA A Emre, S Cihan Al Farabi Uluslararası Sosyal Bilimler Dergisi 2 (2), 99-117, 2018 | 12 | 2018 |
Moleküler Gastronomi E AKOĞUL Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, 338-351, 2018 | 6 | 2018 |
Erzurum ramazan mutfak kültürünün incelenmesi E Akoğul Tourism and Recreation 2 (1), 44-49, 2019 | 4 | 2019 |
Gastronomik Miras E Akoğul Gastronomi Destinasyonlarında Kaynaklar, Ürünler ve Bileşenler, 2024 | | 2024 |
Yerli Ziyaretçilerin Yerel Yemek Deneyimleri; Çok Boyutlu Yaklaşım (Duyusal, Entelektüel, Davranışsal) E Akoğul 24. Ulusal Turizm Kongresi, s. 87-100 (19-21 Eylül), Kastamonu, 2024 | | 2024 |
Effect of international food tourists’ food experiences on place attachment and behavioral intentions: The moderating role of food variety seeking tendency E AKOĞUL, GN SELÇUK Journal of Vacation Marketing, 1-18, 2024 | | 2024 |
Gastronomi Teması MEE Zuhal Aksakallı Bayraktar, Emre Akoğul UNESCO Yaratıcı Şehirler ve Sürdürülebilir Turizm 1, 53-76, 2022 | | 2022 |
Osmanlı Mutfağı E AKOĞUL Gastronomi ve Yiyecek Tarihi 3, 2022 | | 2022 |
Etnik Restoranlar E AKOĞUL NeoGastronomik Akımlar, 241-260, 2021 | | 2021 |
AMASYA: BAKLALI DOLMA E AKOĞUL BİR YERİN TABAKTAKİ KİMLİĞİ, 57, 2019 | | 2019 |