Takip et
OGUZ DIKER
OGUZ DIKER
Çanakkale 18 Mart Üniversitesi
comu.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Algılanan liderlik tarzları, örgüt kültürü ve örgütsel bağlılık ilişkisinin turizm endüstrisinde incelenmesi
O Diker
Basılmamış Doktora Tezi). Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler …, 2014
962014
İş-aile çatışması ve işe bağlılık ilişkisinin turizm sektöründe incelenmesi: Nevşehir bölgesinde faaliyet gösteren beş yıldızlı otel çalışanları üzerinde bir araştırma
O Diker, K Karacaoğlu
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, 2010
522010
Kars kültürel ve gastonomik kimliğinde kaz
O Diker, T DENİZ
Doğu Coğrafya Dergisi 22 (38), 189-204, 2017
452017
Coğrafya ve tarih perspektifinden somut kültürel miras ve Türkiye
O Diker, T Deniz
Pegem Atıf İndeksi, 1-227, 2017
402017
KÜLTÜREL MİRAS İLE KÜLTÜREL MİRAS TURİZMİ KAVRAMLARI ÜZERİNE KAVRAMSAL BİR ÇALIŞMA
O Diker
The Journal of Academic Social Science 30 (30), 365-374, 2019
312019
Effects of organizational communication on work commitment: a case study on a public agency in Ankara
S Güney, O Diker, S Güney, E Ayrancı, H Solmaz
Society for Business and Management Dynamics, 2012
312012
Hava Sporları Turizmi ve Safranbolu'nun Hava Sporları Potansiyelinin Belirlenmesi
O Diker, A Çetinkaya, A Cinkara
Karabük Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 6 (1), 84-100, 2016
252016
Erişilebilir Turizm Açısından Safranbolu Turizm Destinasyonunun Uygunluğunun Değerlendirilmesi
O Diker, Ç Adnan
Karabük Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 111-125, 2016
242016
History of Turkish Cuisine Culture and the Influence of the Balkans
O Diker, T Deniz, A Çetinkaya
IOSR Journal of Humanities And Social Science (IOSR-JHSS) 21 (10), 1-6, 2016
222016
Jeoturizm kapsamında Safranbolu’da coğrafi kaynakların değerlendirilmesi ve Safranbolu jeoturizm potansiyelinin belirlenmesi
O Diker, T Deniz, A Çetinkaya
Karabük Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 6 (2), 334-348, 2016
182016
Geleneksel türk tatlısı olarak lokum ve safranbolu lokumu
O DİKER, N TÜRKER, A ÇETİNKAYA, FB KAYA
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 5 (Special Issue 2), 333-344, 2017
172017
Somut olmayan kültürel miras ile ilişkisi bağlamında etnik turizm
O Diker
İnsan ve Toplum Bilimleri Araştırmaları Dergisi 8 (1), 671-684, 2019
132019
SOMUT OLMAYAN KÜLTÜR ÖĞESİ OLARAK YEREL İKLİM BİLGİSİ VE HALK TAKVİMİ: SAFRANBOLU’DA (KARABÜK) BİR SAHA ARAŞTIRMASI
T DENİZ, O DİKER, A ÇETİNKAYA
Doğu Coğrafya Dergisi 22 (38), 205-226, 2017
122017
Karma gerçeklikli görsel müze olarak troya müzesinin karma görsellik yöntemi ile incelenmesi
O DİKER
Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research 3 (1), 197-224, 2019
112019
Yiyecek İçecek İşletmeleri Çalışanlarının Yöneticilerinde Algıladıkları Liderlik Davranışı ile İşten Ayrılma Niyetleri Arasındaki İlişki (Relationship Between the Food …
H Cinnioğlu, A Lütfi, O Diker
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 7 (1), 397-414, 2019
112019
DETERMINING THE HALAL TOURISM CONCEPT PERCEPTIONS OF HOTEL MANAGERS IN ÇANAKKALE.
O Diker, HM YILDIRIM, M Tabatabaeinasab
Electronic Turkish Studies 13 (26), 2018
102018
Örgütlerde kültür sarmalında liderlik turizm endüstrisinde bir araştırma
O Diker
Ankara: Detay Yayıncılık, 2017
82017
Eskişehir’in Etnobotanik Çeşitliliğinin Eko-Gastronomi Faaliyetleri Çerçevesinde İncelenmesi
FBK Nuray Türker, Oğuz Diker
Karabük Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, 51-58, 2017
8*2017
Perceptions of hotel managers on future of all-inclusive system after COVID-19: the context of technology hygiene and cost cycle
O Diker, A Akbaş Tuna, M Uysal, M Tuna
Journal of Hospitality and Tourism Technology 13 (4), 573-589, 2022
62022
ANKARA İLİNDE SPOR-SAĞLIK MERKEZİ ÇALIŞANLARININ KİŞİLİK ÖZELLİKLERİNİN HİZMET VERME YATKINLIĞI ÜZERİNE ETKİSİ
S Ceyhun, O Diker
Beden Eğitimi ve Spor Bilimleri Dergisi 10 (1), 100-110, 2016
62016
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20