Follow
Elif Uçkan Dağdemir
Elif Uçkan Dağdemir
Anadolu Üniversitesi'nde Ekonomi Profesörü
No verified email
Title
Cited by
Cited by
Year
Influence of Cape gooseberry (Physalis peruviana L.) addition on the chemical and sensory characteristics and mineral concentrations of ice cream
T Erkaya, E Dağdemir, M Şengül
Food Research International 45 (1), 331-335, 2012
2092012
The effect of garlic (Allium sativum L.) on some quality properties and shelf-life of set and stirred yoghurt
E Gündoğdu, S Cakmakci, E Dağdemir
Turkish Journal of Veterinary & Animal Sciences 33 (1), 27-35, 2009
472009
Salamura beyaz peynirlerden izole edilen laktik asit bakterilerinin tanımlanması ve seçilen bazı izolatların kültür olarak kullanılabilme olanakları
E Dağdemir, S Özdemir
Fen Bilimleri Enstitüsü, Doktora Tezi, Erzurum, 190s, 2006
372006
Investigation of the possible use of black cumin (Nigella sativa L.) essential oil on butter stability.
S Çakmakçı, E Gündoğdu, E Dağdemir, Ü Erdoğan
322014
Avrupa Birliği’nde Enerji Arz Güvenliği İçin Dış Enerji Politikası Arayışları
EU Dağdemir
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 8 (1), 2007
322007
Determination of certain quality characteristics, thermal and sensory properties of ice creams produced with dried Besni grape (Vitis vinifera L.)
A Kavaz, M Yüksel, E Dağdemir
International Journal of Dairy Technology 69 (3), 418-424, 2016
232016
Avrupa Birliği’nin bütünleşme sürecinde esneklik kavramı: Amsterdam Antlaşması çerçevesinde bir değerlendirme
EU Dağdemir
Ankara Üniversitesi SBF Dergisi 56 (2), 21-41, 2001
172001
Çarzof Civil peynirinin mikrobiyolojik ve kimyasal özellikleri
C Özdemir, S Özdemir, Ş Çelik, E Dağdemir
Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu 61, 22-23, 2003
162003
Batı Balkan Ülkeleri ile Türkiye'nin Avrupa Birliğine Tam Üylik Olasılıkları Üzerine Bir Değerlendirme
EÜ DAĞDEMİR
Ankara Üniversitesi SBF Dergisi 59 (01), 2004
142004
Orta ve Doğu Avrupa Ülkeleri ile Türkiye’nin Avrupa Birliği’ne Tam Üyeliklerinin Avrupa Birliği’nin Bütünleşme ve Genişleme Dinamikleri Yönüyle Değerlendirilmesi
EU Dağdemir
PQDT-Global, 1997
121997
Salamura beyaz peynir üretiminde farklı starter kültür kullanımının peynir kalitesi üzerine etkisi
E Dağdemir
Fen Bilimleri Enstitüsü, 2001
102001
Dünya Tarım Ürünleri Ticareti Ve Gelişmekte Olan Ülkeler
EU Dağdemir
İstanbul Beta yayıncılık, İstanbul, 2009
82009
Determination of some properties of caramel, cocoa and coffee flavoured ice cream
E Dağdemir, C Özdemir, Ş Çelik, S Özdemir
Recent development in dairy Science and Technology International dairy …, 2004
82004
Utilization of edible coating based on quince seed mucilage loaded with thyme essential oil: Shelf life, quality, and ACE-inhibitory activity efficiency in Kaşar cheese
T Erkaya-Kotan, Z Gürbüz, E Dağdemir, M Şengül
Food Bioscience 54, 102895, 2023
72023
Küresel düzenlemeler ve avrupa birliği politikaları çerçevesinde dünya tarım ürünleri ticareti ve gelişmekte olan ülkeler
EU Dağdemir
Beta Basım Yayım Dağıtım, 2009
72009
Türkiye’de ticaretin serbestleştirilmesi sürecinde iç ticaret hadlerine yönelik bir analiz: 1990-2009
UE Dağdemir
62011
Süt ve Mamullerinde Enterokoklar
E Dağdemir, S Özdemir
Türkiye 9, 24-26, 2006
62006
Avrupa Birliği’nin Genişleme ve Avrupa Komşuluk Politikası
E Dağdemir
Avrupa Birliği, 2013
52013
Süt ürünlerinde bulunan antihipertansif peptidler ve etki mekanizmaları
E Dağdemir, C Özdemir, S Özdemir
Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, 22-23, 2003
52003
From Economic Protectorate to the Transatlantic Trade and Investment Partnership: A New-Age Relationship between the European Union and the United States?
EU DAĞDEMİR
Marmara Üniversitesi Avrupa Topluluğu Enstitüsü Avrupa Araştırmaları Dergisi …, 2014
32014
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20