An evaluation of eating disorders among a group of Turkish university students N Şanlier, N Yabanci, Ö Alyakut Appetite 51 (3), 641-645, 2008 | 115 | 2008 |
TURİZM EĞİTİMİ ALAN ÖĞRENCİLERİN, MESLEĞİN GELECEĞİNE İLİŞKİN BAKIŞ AÇILARI TP ÜZÜMCÜ, Ö ALYAKUT, A GÜNSEL Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 18 (33), 179-199, 2015 | 83 | 2015 |
Coğrafi işaretleme kapsamında Kocaeli gastronomik ürünlerinin değerlendirilmesi TP Üzümcü, Ö Alyakut, NA Akpulat Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, 2017 | 54 | 2017 |
Gastronomi Eğitimi Alan Üniversite Öğrencilerinin Mesleklerine Yönelik Metafor Algılarının Değerlendirilmesi Ö Alyakut, S Küçükkömürler OPUS-Uluslararası Toplum Araştırmaları Dergisi 9 (16), 2018 | 39 | 2018 |
Kahve Markalarının Bütünleşik Pazarlama İletişimi Bağlamında Sosyal Medya Kullanımları Ö Alyakut Afyon Kocatepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 19 (2), 209-234, 2017 | 28 | 2017 |
Kültürel Ürünlerde Coğrafi İşaretleme Konusunun Medyaya Yansıması Ö Alyakut The Journal of International Social Research 9 (45), 675-686, 2016 | 28 | 2016 |
POSTMODERN TOPLUMDA KADIN KİMLİĞİNİN BEDENİ ÜZERİNDEN İNŞASI Ö Alyakut The Journal of International Social Research 9 (47), 696-708, 2016 | 23 | 2016 |
Geleneksel bir ekmek çeşidi: Yufka ekmeği Ö ALYAKUT, S KÜÇÜKKÖMÜRLER Journal of Tourism & Gastronomy Studies 6 (3), 379-395, 2018 | 22 | 2018 |
Gastronomi turizmi bağlamında Kandıra beslenme kültürü ve unutulmaya yüz tutmuş lezzetleri Goncaaydın köyü örneği Ö Alyakut, PT Üzümcü IV. Uluslararası Çoban Mustafa Paşa Kocaeli Tarihi ve Kültürü Sempozyumu, 24-26, 2017 | 22 | 2017 |
Gastronomik Ürünlerin Coğrafi İşaretleme Açısından Değerlendirilmesi: Erzurum-Olur Örneği T Üzümcü Polat, Ö Alyakut, S FERELİ Tarım Bilimleri Araştırma Dergisi 10 (2), 44-53, 2017 | 20 | 2017 |
Geleneksel Kartepe Mutfak Kültürü ve Bu Tür Mutfak Kültürü Araştırmalarının Kırsal ve Gastronomi Turizmine Katkısı Ö Alyakut, S Küçükkömürler IJSES -International Journal of Social and Economic Sciences 7 (1), 83-90, 2017 | 17 | 2017 |
Destinasyon Pazarlaması Kapsamında Gastronomi Bilgi İçeriklerinin Analizi: Web Siteleri Üzerine Bir İnceleme Ö Alyakut Türk Turizm Araştırmaları Dergisi (TUTAD) 4 (3), 1867-1884, 2020 | 16 | 2020 |
EĞİTİMCİLER, SEKTÖR TEMSİLCİLERİ VE ÖĞRENCILER PERSPEKTİFİNDEN MESLEKİ TURİZM EĞİTİMİNE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLMESİ T Üzümcü Polat, Ö Alyakut Anadolu Kültürel Araştırmalar Dergisi (ANKAD) 1 (2), 67-84, 2017 | 14* | 2017 |
TURİZM EĞİTİMCİLERİ PERSPEKTİFİNDEN TURİZM EĞİTİMİ. T POLAT ÜZÜMCÜ, Ö ALYAKUT Journal of International Social Research 10 (51), 2017 | 13 | 2017 |
KOCAELİ GASTRONOMİ POTANSİYELİNİN YARATICI ŞEHİRLER AĞI KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLMESİ Ö Alyakut, S Küçükkömürler Uluslararası Orhan Gazi ve Kocaeli Tarihi-Kültürü Sempozyumu-V, 2018 | 12 | 2018 |
Kültürel Turizm Kapsamında Somut Olmayan Kültürel Miras Tanıtım Filminin Analizi -Analysis of Intangible Cultural Heritage Promotional Film Under the Scope of Cultural Tourism Ö Alyakut Journal of Recreation and Tourism Research (JRTR) 6 (3), 214-237, 2019 | 8* | 2019 |
Postmodern Toplumda Değişen Evler: Yeni Yaşam Tarzı Vadeden Ev Reklamlarının Göstergebilimsel İncelenmesi Ö ALYAKUT İletişim Kuram ve Araştırma Dergisi, 244-263, 2017 | 7 | 2017 |
Üniversite Öğrencilerinin Siber Zorbalık Hakkında Görüşleri Ö Alyakut 2nd International Scientific Researches Congress on Humanities and Social …, 2017 | 6* | 2017 |
Turizm meslek yüksekokulu öğrencilerinin gıda güvenliği bilgi ve uygulamaları Ö Alyakut Eğitim Bilimleri Enstitüsü, 2009 | 6 | 2009 |
Kültürel Çeşitliliğin Mısır Unu Kullanımına Etkisi: Kartepe Örneğinde Mısır Ununun Kimliksel Dönüşümü E Uğurkan, Ö Alyakut folklor/edebiyat 26 (1), 55-72, 2020 | 5 | 2020 |