Takip et
Çiğdem Dikel
Çiğdem Dikel
Çukurova University Faculty of Fisheries
cu.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Kitosan Eklenen Jelatin İle Kaplamanın Çipura (Sparus aurata l., 1758) Filetolarının Soğukta (+ 4 C) Depolanması Esnasında Fiziksel, Kimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal …
Ç Dikel
Fen Bilimleri Enstitüsü, Yüksek Lisans Tezi 71, 2012
182012
Antioxidant effects of chitosan in European eel (Anguilla anguilla L.) fillets during refrigerated storage
Y Yanar, A Küçükgülmez, M Gökçin, S Gelibolu, Ç Dikel
CyTA-Journal of Food 11 (4), 328-333, 2013
122013
The mediator role of attitudes in fish choice behavior: a Turkish market survey
OI Güney, I Özşahinoğlu, Z Erçen, H Yeldan, Ç Dikel, L Sangün
Foods 11 (20), 3180, 2022
32022
Astaksantin’in kimyası ve uygulamaları üzerine bir inceleme
Ç Dikel
Journal of Advances in VetBio Science and Techniques 6 (3), 318-330, 2021
32021
Extraction and characterization of astaxantin from the waste of deep water pink shrimp (Parapenaeus longirostris) obtained from İskenderun Bay
Ç Dikel, Y Yanar, O Demirkol
Journal of Advances in VetBio Science and Techniques 7 (2), 228-232, 2022
22022
SORULAR İLE SU ÜRÜNLERİ YETİŞTİRİCLİĞİ
S DİKEL, İ DEMİRKALE, AÖ HUNT, HA YILMAZ, H ŞEREFLİŞAN, M ÖZ, ...
İksad yayınevi. Ankara, 2022
12022
Color properties of gilthead sea bream (Sparus aurata) fillets coated with shrimp chitosan
A Küçükgülmez, Y Yanar, S Gelıbolu, Ç Dıkel, M Gökçın
Journal of Applied Biological Sciences 7 (2), 68-70, 2013
12013
BÖLÜM 4
Ç DİKEL
Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde Teknoloji Kullanımı ve Çevresel Etkileri, 69, 2023
2023
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–8