Future of Fig Production in Turkey. AS Uzundumlu, ME Oksuz, S Kurtoglu Journal of Tekirdag Agricultural Faculty 15 (2), 2018 | 20 | 2018 |
Analysis of factors affecting consumers in UHT milk consumption: the case study of Erzurum AS Uzundumlu, A Birinci, S Kurtoğlu Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology 6 (10), 1485-1492, 2018 | 14 | 2018 |
Çay Üretiminde Üretici Geliri ve Verimi Artırmaya Yönelik Bir Araştırma: Artvin İli Örneği AS Uzundumlu, S Karayar, S Kurtoğlu, N Ertek Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi 6 (3), 363-371, 2019 | 5 | 2019 |
Erzurum İlinde tüketilen en uygun elma çeşidinin belirlenmesi AS Uzundumlu, N Ertek, S KURTOGLU Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 5 (2), 245-264, 2019 | 5 | 2019 |
Kivi Yetiştiriciliğinde Karşılaşılan Temel Sorunların Faktör ve Probit Analizleri ile Belirlenmesi: Rize İli Örneği AS UZUNDUMLU, K BİLGİN, S KURTOĞLU, N Ertek İşletme Ekonomi ve Yönetim Araştırmaları Dergisi 1 (2), 71-92, 2018 | 3 | 2018 |
Türkiye'de İncir Üretiminin Geleceği AS Uzundumlu, ME ÖKSÜZ, S Kurtoğlu Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi 15 (2), 138-146, 2018 | | 2018 |
KİVİ ÜRETİMİNDE VERİMİ ARTIRMAYA YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA: RİZE İLİ ÖRNEĞİ Öz AS UZUNDUMLU, K BİLGİN, S KURTOĞLU | | |
Bölüm 30 AS UZUNDUMLU, S KURTOĞLU İktisadi ve İdari Bilimlerde Teori ve Araştırmalar, 0 | | |