Takip et
Ali Yıldırım
Ali Yıldırım
Diğer adlarDoç.Dr.
Harran üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
harran.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Fitting Fick’s model to analyze water diffusion into chickpeas during soaking with ultrasound treatment
A Yildirim, MD Öner, M Bayram
Journal of Food Engineering 104 (1), 134-142, 2011
1282011
Effect of soaking and ultrasound treatments on texture of chickpea
A Yildirim, MD Öner, M Bayram
Journal of Food Science and Technology 50, 455-465, 2013
642013
Modeling of water absorption of ultrasound applied chickpeas (Cicer arietinum L.) using Peleg’s equation
A Yıldırım, MD Öner, M Bayram
Journal of Agricultural Sciences 16 (4), 278-286, 2010
632010
Electrical conductivity, water absorption, leaching and color change of chickpea (cicer arietinum l.) during soaking with ultrasound treatment
A Yıldırım, MD Öner
International journal of Food properties 18 (6), 1359–1372, 2015
332015
Bulgur milling using a helical disc mill
A Yıldırım, M Bayram, MD Öner
Journal of food engineering 87 (4), 564-570, 2008
252008
Ternary milling of bulgur with four rollers
A Yıldırım, M Bayram, MD Öner
Journal of Food Engineering 84 (3), 394-399, 2008
202008
THE EFFECT OF TEMPERATURE AND METHOD OF DRYING ON ISOT (URFA PEPPER) AND ITS VITAMIN C DEGRADATION KINETICS
Ş DAGHAN, ALI YILDIRIM, FM YILMAZ, H VARDIN, M KARAASLAN
Italian Journal of Food Science 30 (3), 504-521, 2018
192018
Geleneksel ev isot baharatının aflatoksin içeriğinin belirlenmesi üzerine bir araştırma
AF ATASOY, İ HAYOĞLU, A KORKMAZ, K Esra, A YILDIRIM
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi 21 (1), 35-40, 2017
192017
Quality characteristics of some durum wheat varieties grown in Southeastern Anatolia Region of Turkey (GAP)
A YILDIRIM, A ATASOY
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi, Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi …, 2020
15*2020
KINETICS AND THERMODYNAMIC PROPERTIES OF PARBOILED BURGOS WHEAT (TRITICUM DURUM) IN TURKEY DURING DRYING
A YILDIRIM
APPLIED ECOLOGY AND ENVIRONMENTAL RESEARCH 16 (1), 495-510, 2018
142018
Nutritional Minerals and Heavy Metals in Tea Infusions and Daily Intake of Human Body
AD Atasoy, Mİ Yeşilnacar, A Yıldırım, AF Atasoy
Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology 7 (2), 34-239, 2019
122019
Hydration kinetics of ultrasound treated chickpeas (Cider arietinum L.) during soaking
A YILDIRIM, M BAYRAM, Ö Mehmet Durdu
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi, Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi …, 2012
122012
Moisture diffusivity, hardness, gelatinization temperature, and thermodynamic properties of ultrasound assisted soaking process of cowpea
A Yıldırım
Journal of Food Process Engineering 44 (11), e13863, 2021
102021
Türkiye’de üretilen ve tüketilen kuru kayısılarda kükürtdioksit kalıntı miktarlarının belirlenmesi
F HEPSAĞ, A YILDIRIM, Ö GÖLGE, İ HAYOĞLU
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi 20 (1), 7-11, 2016
102016
Narın çikolata üretiminde kullanımı
A Yıldırım, S Çetin, H Öğretmen, S Pelin, İ Hayoğlu
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi 20 (1), 12-19, 2016
82016
Hydration Kinetics of Some Durum and Bread Wheat Varieties Grown in South-Eastern Region of Turkey
A Yıldırım
Journal of Chemical Society of Pakistan 39 (5), 743-751, 2017
72017
Change in Weight and Dimensions of Cowpea (Vigna unguiculata L. walp.) during Soaking
A YILDIRIM, AF ATASOY
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi 21 (4), 420-430, 2017
62017
Farklı Kurutma Teknikleri ve Ön İşlem Uygulamaları ile Kurutulmuş Soğanların Rehidrasyon Kapasitelerinin Artırılması
M KARAASLAN, A YILDIRIM, H VARDİN
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi 20 (3), 192-203, 2016
62016
Influence of temperature, ultrasound, and variety on moisture diffusivity and thermodynamic properties of some durum wheat varieties during hydration
A Yıldırım
Journal of Food Processing and Preservation 46 (4), e16463, 2022
42022
Bakliyatların İşlenmesinde Yaşanan Sorunlar ve Çözüm Önerileri
A YILDIRIM, M BAYRAM, MD ÖNER
Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongre ve Sergisi Bildiri Kitabı, Gaziantep …, 2006
32006
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20