Geleceğin Mutfak Kültürü A Ertaş, D Kırmızıkuşak Geleceğin Retoranları 1, 14-35, 2021 | 1 | 2021 |
Yeşil Yıldızlı Otellerin Atık Gıda Uygulamaları; İstanbul Örneği (Waste Food Practices of Green Star Hotels; Istanbul Example) AE SABANCI, O Neslihan Journal of Tourism & Gastronomy Studies 12 (1), 604-625, 2024 | | 2024 |
Destinasyon Pazarlamasında Coğrafi İşaretli Ürünler; Gaziantep Örneği AE SABANCI, GK GİRGİN Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi E-Dergisi 3 (2), 237-264, 2023 | | 2023 |
Sürdürülebilir gastronomi kapsamında yeşil yıldızlı otellerin atık gıda uygulamaları: İstanbul örneği A Ertaş Akdeniz Üniversitesi, 2022 | | 2022 |
İnançsal Yapıların Yeme-İçme Kültürünün Oluşumundaki Rolü G Yıldırım, A Ertaş Halkbilimi Bağlamında Türkiye'de Yeme-İçme Kültürü 1, 60-86, 2021 | | 2021 |
Traditional Turkish Tea Culture in Gastronomy Tourism AG Kahraman, G Yıldırım, A Ertaş In Gastronomy and Hospitality Studies in Tourism 1, 177-201, 2021 | | 2021 |
COVID-19 SÜRECİNDE STRATEJİK YÖNETİM VE GASTRONOMİ İLİŞKİSİ A ERTAŞ SABANCI, M DOĞDUBAY | | |