Follow
Ayşen ERTAŞ SABANCI
Ayşen ERTAŞ SABANCI
Verified email at erdogan.edu.tr - Homepage
Title
Cited by
Cited by
Year
Geleceğin Mutfak Kültürü
A Ertaş, D Kırmızıkuşak
Geleceğin Retoranları 1, 14-35, 2021
12021
Yeşil Yıldızlı Otellerin Atık Gıda Uygulamaları; İstanbul Örneği (Waste Food Practices of Green Star Hotels; Istanbul Example)
AE SABANCI, O Neslihan
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 12 (1), 604-625, 2024
2024
Destinasyon Pazarlamasında Coğrafi İşaretli Ürünler; Gaziantep Örneği
AE SABANCI, GK GİRGİN
Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi E-Dergisi 3 (2), 237-264, 2023
2023
Sürdürülebilir gastronomi kapsamında yeşil yıldızlı otellerin atık gıda uygulamaları: İstanbul örneği
A Ertaş
Akdeniz Üniversitesi, 2022
2022
İnançsal Yapıların Yeme-İçme Kültürünün Oluşumundaki Rolü
G Yıldırım, A Ertaş
Halkbilimi Bağlamında Türkiye'de Yeme-İçme Kültürü 1, 60-86, 2021
2021
Traditional Turkish Tea Culture in Gastronomy Tourism
AG Kahraman, G Yıldırım, A Ertaş
In Gastronomy and Hospitality Studies in Tourism 1, 177-201, 2021
2021
COVID-19 SÜRECİNDE STRATEJİK YÖNETİM VE GASTRONOMİ İLİŞKİSİ
A ERTAŞ SABANCI, M DOĞDUBAY
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–7