Consumer Perceptions of Innovative Room Products in Hotel Operations: Evaluation of Innovation Needs and Perceptions-Otel İşletmelerinde Yenilikçi Oda Ürünlerine İlişkin … Y BİLİM, MM ADABALI 16. Turizm Kongresi, 719-736, 2015 | 14* | 2015 |
An Investigation on Waste and Wastage in Hotel and Restaurant Businesses Operating in Konya - Konya'da Faaliyet Gösteren Otel ve Restoran İşletmelerinde Atık ve İsraf Üzerine … F Kalkan, MC Şapcılar, MM Adabalı, A Büyükşalvarcı Journal of Current Researches on Social Sciences 10 (2), 277-304, 2020 | 9 | 2020 |
Consumer Perceptions of Innovative Room Products in Hotel Operations: Evaluation of Innovation Needs and Perceptions-Otel işletmelerinde Yenilikçi (inovativ) Oda Ürünlerine … MM Adabalı Necmettin Erbakan Üniversitesi, 2015 | 7* | 2015 |
Konya Mentioned as the Tourism Capital of Islamic World and Effects of Konya's Tourism-İslam Dünyası Turizm Başkenti Seçilmenin Konya Turizmine Etkileri A BÜYÜKŞALVARCI, MC ŞAPCILAR, MM ADABALI Journal of International Social Research 9 (45), 1053-1064, 2016 | 5* | 2016 |
The Evaluation of Knowledge Level and Experiences of the Tourism Undergraduate Students On Cultural Heritages of Turkey - Turizm Öğrenimi Gören Lisans Öğrencilerinin Türkiye … F BİŞKİN, MM ADABALI International Journal of Social and Economic Sciences 8 (1), 84-96, 2018 | 2* | 2018 |
Financial Problems Met in the Tourism Sector in Turkey: A Survey on the Tourism Businesses R Parlakkaya, H Cetin, H Akmese, MM Adabali International Journal of Industrial and Systems Engineering 9 (3), 820-826, 2015 | 2 | 2015 |
The Relationship Between Neurogastronomy, Senses and Teste - Nörogastronominin Duyular ve Lezzet ile İlişkisi A Şengül, MM Adabalı Sosyal, Beşerî ve İdari Bilimler Dergisi 6 (7), 934-951, 2023 | 1 | 2023 |
Corn in a Cup - Bardakta Mısır MM ADABALI Türkiye Turizm Ansiklopedisi, 2024 | | 2024 |
Tutmaç Soup - Tutmaç Çorbası MM ADABALI Türkiye Turizm Ansiklopedisi, 2024 | | 2024 |
Konya Etliekmek MM ADABALI Türkiye Turizm Ansiklopedisi, 2024 | | 2024 |
Evaluating the Adequacy of Raw Food Nutrition in the Antalya Destination - Antalya Destinasyonunun Raw Food Beslenme Konusunda Yeterliliğinin İncelenmesi D Ustaömer, MM Adabalı Sofradaki Bilim ve Lezzetteki Sanat:Gastronomiye Kapsamlı Bir Bakış, 1131-1148, 2024 | | 2024 |
Mindfulness and Tourism - Bilinçli Farkındalık ve Turizm MM Adabalı | | 2023 |
Emotional Eating - Duygusal Yeme S Duran, MM Adabalı Journal of Tourism and Gastronomy Studies 11 (3), 1873 - 1890, 2023 | | 2023 |
Literature Review of Master's Theses on Food Safety Between 2000-2022 - Gıda Güvenliğiyle İlgili 2000-2022 Yılları Arasında Yapılan Yüksek Lisans Tezlerinin Literatür Taraması S Polat, MM Adabalı 23. Ulusal Turizm Kongresi, 1360-1383, 2023 | | 2023 |
The History of Olive - Zeytin Tarihi H Küçük, MM Adabalı Beslenme Bilimleri Alanında Uluslararası Araştırmalar 1 1, 35-55, 2023 | | 2023 |
Are Edible Insects Really Edible? - Yenilebilir Böcekler Gerçekten Yenilebilir Mi? M Sak, MM Adabalı Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Uluslararası Araştırmalar XXV 1 …, 2023 | | 2023 |
The Sociological Analysis of Gastronomy - Gastronominin Sosyolojik Açıdan İncelenmesi M Pektaş, MM Adabalı Sosyal & Beşeri Bilimler Alanında Akademik Çalışmalar 2, 149-172, 2023 | | 2023 |
The Importance of Tea in World and Turkish Culture - Dünya ve Türk Kültüründe Çayın Önemi E Selim, MM Adabalı Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Uluslararası Araştırmalar XXIV …, 2023 | | 2023 |
Bibliometric Analysis on the Inclusion of Geographical Indication Products in Academic Studies in Gastronomy Coğrafi İşaretli Ürünlerin Gastronomi Alanında Akadmik Çalışmalara … MM Adabalı Turizm ve Destinasyon Araştırmaları III, 147-164, 2023 | | 2023 |
Mindfulness Philosophy in Tourism: The Case of Çatalhöyük - Bilinçli Farkındalık Felsefesinin Turizm Alanındaki Yeri: Çatalhöyük Örneği MM Adabalı Türk Turizm Araştırmaları Dergisi 5 (1), 200-218, 2021 | | 2021 |