GIDA/THE JOURNAL OF FOOD
GIDA/THE JOURNAL OF FOOD
The Association of Food Technology; Turkey
gidadernegi.org üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip - Ana Sayfa
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Quantitative assessment of frying oil quality in fast food restaurants
E Yılmaz, A Buket
Gida 36 (3), 121-127, 2011
2172011
GIDALARIN KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİNDE YAKIN KIZILÖTESİ (NIR) SPEKTROSKOPİSİ.
MF Ertugay, M Baslar
GIDA/The Journal of FOOD 36 (1), 2011
982011
Süt teknolojisi
A Yetişemiyen
Ankara: Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi, 2007
622007
Yoğurtlarda, Kurumadde Artırımının Pıhtının Fiziksel Özellikleri Üzerine Etkisi
M Atamer, E Sezgin
Gıda 11 (6), 1986
591986
Kuru üzüm ve pekmezin insan sağlığı ve beslenmesi açısından önemi
A Batu
Gıda 18 (5), 1993
511993
Gıda güvenliği ve kalite yönetim sistemleri
Ş Topal
481996
Dut pekmezi üretim tekniği ve çeşitli fiziksel-kimyasal özellikleri
Mİ Aksu, S Nas
Gıda 21 (2), 1996
451996
Tarhana fermentasyonunda kimyasal ve mikrobiyolojik değişimler
A Temiz, T Pirkul
Gıda 15 (2), 1990
431990
Hazır yazılımlar ile yapısal eşitlik modellemesi: Amos, Eqs, Lısrel
V Yılmaz, S Varol
402015
Chemical composition of lemon (Citrus limon) and peels its considerations as animal food
SSF Janati, HR Beheshti, J Feizy, NK Fahim
GIDA: Journal of Food 37 (5), 267-71, 2012
352012
Erzincan Tulum (Şavak) peynirinin yapılışı, duyusal, fiziksel ve kimyasal özellikleri üzerinde bir araştırma
K Ahmet, S ÇAKMAKÇI, A Çağlar, N Akyüz
Gıda 16 (5), 1991
341991
Chemical composition and guide values of pomegranate juice.
A Ekşi, İ Özhamamci
GIDA/The Journal of FOOD 34 (5), 2009
332009
Yeniden keşfedilen lezzet: Kapari (Capparis spp.)
A Akgül
Gıda 21 (2), 1996
321996
Effects of drying process on antioxidant activity of purple carrots
SE Uyan, T Baysal, Ü Yurdagel, SN El
Food/Nahrung 48 (1), 57-60, 2004
312004
Pekmezlerin bileşimi
NŞ Üstün, İ Tosun
Gıda 22 (6), 1997
311997
Önemli türk fındık çeşitlerinin bileşim özelliklerinin saptanması
F Baş, S Ömeroğlu, S Türdü, S Aktaş
Gıda 11 (4), 1986
311986
Doğal antioksidanların insan sağlığına etkileri
S Velioğlu
Gıda 25 (3), 2000
302000
Ülkemizde yetiştirilen bazı buğday çeşitlerinin ekmeklik kalitesi
R Ercan, R Seçkin, S Velioğlu
Gıda 13 (2), 1988
301988
Pekmez ve pestilin yapılışı, bileşimi ve önemi
S Nas, M Nas
Gıda 12 (6), 1987
301987
Zile pekmezi üretim tekniği ve bileşim unsurlarının belirlenmesi
M Karakaya, N ARTIK
Gıda 15 (3), 1990
291990
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20