Gıdaların kalite özelliklerinin belirlenmesinde yakın kızılötesi (NIR) spektroskopisi MF Ertugay, M Başlar Gıda 36 (1), 49-54, 2011 | 119 | 2011 |
Yoğurtlarda, kurumadde artırımının pıhtının fiziksel özellikleri üzerine etkisi M Atamer, E Sezgin Gıda 11 (6), 1986 | 102 | 1986 |
The politics of return: exploring the future of Syrian refugees in Jordan, Lebanon and Turkey A Içduygu, M Nimer Third World Quarterly 41 (3), 415-433, 2020 | 99 | 2020 |
Yanıt Yüzey Yöntemi veGıda İşleme Uygulamaları B Koç, F Kaymak-Ertekin Gıda 35 (1), 1-8, 2010 | 95 | 2010 |
Chemical composition of lemon (Citrus limon) and peels its considerations as animal food. SSF Janati, HR Beheshti, J Feizy, NK Fahim | 89 | 2012 |
Kuru üzüm ve pekmezin insan sağlığı ve beslenmesi açısından önemi A Batu Gıda 18 (5), 1993 | 80 | 1993 |
Determination of the effect of freeze drying process on the production of pumpkin (Cucurbita moschata) puree powder and the powder properties. SN Dirim, G Çalıșkan | 79 | 2012 |
Doğal antioksidanların insan sağlığına etkileri S Velioğlu Gıda 25 (3), 2000 | 79 | 2000 |
Dut pekmezi üretim tekniği ve çeşitli fiziksel-kimyasal özellikleri Mİ Aksu, NAS Sebahattin Gıda 21 (2), 1996 | 77 | 1996 |
GIDA GÜVENLİĞİ VE KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ Ş Topal | 76 | 1996 |
Biyofilmler: yüzeylerdeki mikrobiyal yaşam GÜN İlhan, FY Ekinci Gıda 34 (3), 165-173, 2009 | 74 | 2009 |
Tarhana fermentasyonunda kimyasal ve mikrobiyolojik değişimler A Temiz, T Pirkul Gıda 15 (2), 1990 | 73 | 1990 |
Experimental and numerical investigation of jet impingement cooling using extended jet holes AÜ Tepe, Y Yetişken, Ü Uysal, K Arslan International Journal of Heat and Mass Transfer 158, 119945, 2020 | 72 | 2020 |
Gıdalardaki doğal antioksidan bileşikler N Koca, F Karadeniz | 71 | 2015 |
Peynirin beslenmedeki yeri ve önemi M Demirci Gıda 15 (5), 1990 | 71 | 1990 |
Pekmezlerin bileşimi NŞ Üstün, İ Tosun Gıda 22 (6), 1997 | 68 | 1997 |
Fourier dönüşümlü kizilötesi (FTIR) spektroskopisi ve gıda analizlerinde kullanımı T BÜYÜKSIRIT, H Kuleaşan Gıda 39 (4), 235-241, 2014 | 64* | 2014 |
Karabuğdayın (Fagopyrum Esculentum Moench) bileşimi ve gıda sanayiinde kullanım olanakları H Dizlek, MS Özer, E İnanç, GÜL Hülya Gıda 34 (5), 317-324, 2009 | 64 | 2009 |
Bir Gida Katkisi Olarak Jelatin: Yapisi, Özellikleri, Üretimi, Kullanimi ve Kalitesi G Boran Gıda 36 (2), 97-104, 2011 | 61 | 2011 |
Chemical composition and guide values of pomegranate juice. A Ekşi, İ Özhamamci GIDA/The Journal of FOOD 34 (5), 2009 | 61 | 2009 |