Takip et
GIDA/THE JOURNAL OF FOOD
GIDA/THE JOURNAL OF FOOD
The Association of Food Technology; Turkey
gidadernegi.org üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip - Ana Sayfa
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Gıdaların kalite özelliklerinin belirlenmesinde yakın kızılötesi (NIR) spektroskopisi
MF Ertugay, M Başlar
Gıda 36 (1), 49-54, 2011
1192011
Yoğurtlarda, kurumadde artırımının pıhtının fiziksel özellikleri üzerine etkisi
M Atamer, E Sezgin
Gıda 11 (6), 1986
1021986
The politics of return: exploring the future of Syrian refugees in Jordan, Lebanon and Turkey
A Içduygu, M Nimer
Third World Quarterly 41 (3), 415-433, 2020
992020
Yanıt Yüzey Yöntemi veGıda İşleme Uygulamaları
B Koç, F Kaymak-Ertekin
Gıda 35 (1), 1-8, 2010
952010
Chemical composition of lemon (Citrus limon) and peels its considerations as animal food.
SSF Janati, HR Beheshti, J Feizy, NK Fahim
892012
Kuru üzüm ve pekmezin insan sağlığı ve beslenmesi açısından önemi
A Batu
Gıda 18 (5), 1993
801993
Determination of the effect of freeze drying process on the production of pumpkin (Cucurbita moschata) puree powder and the powder properties.
SN Dirim, G Çalıșkan
792012
Doğal antioksidanların insan sağlığına etkileri
S Velioğlu
Gıda 25 (3), 2000
792000
Dut pekmezi üretim tekniği ve çeşitli fiziksel-kimyasal özellikleri
Mİ Aksu, NAS Sebahattin
Gıda 21 (2), 1996
771996
GIDA GÜVENLİĞİ VE KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ
Ş Topal
761996
Biyofilmler: yüzeylerdeki mikrobiyal yaşam
GÜN İlhan, FY Ekinci
Gıda 34 (3), 165-173, 2009
742009
Tarhana fermentasyonunda kimyasal ve mikrobiyolojik değişimler
A Temiz, T Pirkul
Gıda 15 (2), 1990
731990
Experimental and numerical investigation of jet impingement cooling using extended jet holes
AÜ Tepe, Y Yetişken, Ü Uysal, K Arslan
International Journal of Heat and Mass Transfer 158, 119945, 2020
722020
Gıdalardaki doğal antioksidan bileşikler
N Koca, F Karadeniz
712015
Peynirin beslenmedeki yeri ve önemi
M Demirci
Gıda 15 (5), 1990
711990
Pekmezlerin bileşimi
NŞ Üstün, İ Tosun
Gıda 22 (6), 1997
681997
Fourier dönüşümlü kizilötesi (FTIR) spektroskopisi ve gıda analizlerinde kullanımı
T BÜYÜKSIRIT, H Kuleaşan
Gıda 39 (4), 235-241, 2014
64*2014
Karabuğdayın (Fagopyrum Esculentum Moench) bileşimi ve gıda sanayiinde kullanım olanakları
H Dizlek, MS Özer, E İnanç, GÜL Hülya
Gıda 34 (5), 317-324, 2009
642009
Bir Gida Katkisi Olarak Jelatin: Yapisi, Özellikleri, Üretimi, Kullanimi ve Kalitesi
G Boran
Gıda 36 (2), 97-104, 2011
612011
Chemical composition and guide values of pomegranate juice.
A Ekşi, İ Özhamamci
GIDA/The Journal of FOOD 34 (5), 2009
612009
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20