GIDA/THE JOURNAL OF FOOD
GIDA/THE JOURNAL OF FOOD
The Association of Food Technology; Turkey
gidadernegi.org üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip - Ana Sayfa
BaşlıkAlıntı yapanlarYıl
Gıdaların kalite özelliklerinin belirlenmesinde yakın kızılötesi (NIR) spektroskopisi
MF Ertugay, M Başlar
Gıda Dergisi 36 (1), 2011
4022011
Quantitative assessment of frying oil quality in fast food restaurants
E Yılmaz, B Aydeniz
GIDA/The Journal of FOOD 36 (3), 2011
2122011
Comparison of hidden curriculum theories
FD Kentli
European Journal of Educational Studies 1 (2), 2009
1582009
Kuru üzüm ve pekmezin insan sağlığı ve beslenmesi açısından önemi
A Batu
Gıda Dergisi 18 (5), 1993
441993
Dut pekmezi üretim tekniği ve çeşitli fiziksel-kimyasal özellikleri
Mİ Aksu, S Nas
Gıda Dergisi 21 (2), 1996
401996
Tarhana fermentasyonunda kimyasal ve mikrobiyolojik değişimler
A Temiz, T Pirkul
Gıda dergisi 15 (2), 1990
351990
Yoğurtlarda, Kurumadde Artırımının Pıhtının Fiziksel Özellikleri Üzerine Etkisi
M Atamer, E Sezgin
Gıda Dergisi 11 (6), 1986
341986
Zile pekmezi üretim tekniği ve bileşim unsurlarının belirlenmesi
M Karakaya, N Artık
Gıda Dergisi 15 (3), 1990
311990
Gıdalarda mikotoksin oluşumunu etkileyen faktörler
K Erzurum
Gıda Dergisi 26 (4), 2001
282001
Pekmezlerin bileşimi
NŞ Üstün, İ Tosun
Gıda Dergisi 22 (6), 1997
271997
Erzincan Tulum (Şavak) peynirinin yapılışı, duyusal, fiziksel ve kimyasal özellikleri üzerinde bir araştırma
A Kurt, S Çakmakçı, A Çağlar, N Akyüz
GIDA/THE JOURNAL OF FOOD 16 (5), 1991
271991
Chemical composition and guide values of pomegranate juice.
A Ekşi, İ Özhamamci
GIDA/The Journal of FOOD 34 (5), 2009
252009
Pekmez ve pestilin yapılışı, bileşimi ve önemi
S Nas, M Nas
Gıda Dergisi 12 (6), 1987
241987
Yeniden keşfedilen lezzet: Kapari (Capparis spp.)
A Akgül
GIDA/THE JOURNAL OF FOOD 21 (2), 1996
231996
Doğal antioksidanların insan sağlığına etkileri
S Velioğlu
GIDA/THE JOURNAL OF FOOD 25 (3), 2000
222000
Kültür Kullanımının Tulum Peynirinin Duyusal, Fiziksel-Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerine Etkisi
M Arıcı, O Şimşek
Gıda Dergisi 16 (1), 1991
221991
Van otlu peynirinin yapılışı ve mikrobiyolojik, fiziksel ve kimyasal nitelikleri
A Kurt, N Akyüz
Gıda Dergisi 9 (3), 1984
221984
Chemical composition of lemon (Citrus limon) and peels its considerations as animal food
SSF Janati, HR Beheshti, J Feizy, NK Fahim
GIDA: Journal of Food 37 (5), 267-71, 2012
212012
Serbest radikallerin önemi ve gıda işleme sırasında oluşumu
M Erbaş, H Şekerci
Gıda Dergisi 36 (6), 2011
212011
Fermente et ürünlerinde kaliteyi etkileyen iç faktörler
A Soyer
Gıda Dergisi 27 (1), 2002
212002
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20