GIDA/THE JOURNAL OF FOOD
GIDA/THE JOURNAL OF FOOD
The Association of Food Technology; Turkey
gidadernegi.org üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip - Ana Sayfa
BaşlıkAlıntı yapanlarYıl
Quantitative assessment of frying oil quality in fast food restaurants
E Yılmaz, A Buket
Gida 36 (3), 121-127, 2011
2162011
Gıdaların kalite özelliklerinin belirlenmesinde yakın kızılötesi (NIR) spektroskopisi
MF Ertugay, M Başlar
GIDA 36 (1), 49-54, 2011
942011
Kuru üzüm ve pekmezin insan sağlığı ve beslenmesi açısından önemi
A Batu
GIDA/THE JOURNAL OF FOOD 18 (5), 1993
451993
Dut pekmezi üretim tekniği ve çeşitli fiziksel-kimyasal özellikleri
Mİ Aksu, S Nas
GIDA/THE JOURNAL OF FOOD 21 (2), 1996
391996
Yoğurtlarda, Kurumadde Artırımının Pıhtının Fiziksel Özellikleri Üzerine Etkisi
M Atamer, E Sezgin
GIDA/THE JOURNAL OF FOOD 11 (6), 1986
341986
Tarhana fermentasyonunda kimyasal ve mikrobiyolojik değişimler
A Temiz, T Pirkul
GIDA/THE JOURNAL OF FOOD 15 (2), 1990
321990
Pekmezlerin bileşimi
NŞ Üstün, İ Tosun
GIDA/THE JOURNAL OF FOOD 22 (6), 1997
301997
Zile pekmezi üretim tekniği ve bileşim unsurlarının belirlenmesi
M Karakaya, N Artık
GIDA/THE JOURNAL OF FOOD 15 (3), 1990
291990
Erzincan Tulum (Şavak) peynirinin yapılışı, duyusal, fiziksel ve kimyasal özellikleri üzerinde bir araştırma
A Kurt, S Çakmakçı, A Çağlar, N Akyüz
GIDA/THE JOURNAL OF FOOD 16 (5), 1991
271991
Chemical composition and guide values of pomegranate juice.
A Ekşi, İ Özhamamci
GIDA/The Journal of FOOD 34 (5), 2009
262009
Effects of drying process on antioxidant activity of purple carrots
SE Uyan, T Baysal, Ü Yurdagel, SN El
Food/Nahrung 48 (1), 57-60, 2004
252004
Yeniden keşfedilen lezzet: Kapari (Capparis spp.)
A Akgül
GIDA/THE JOURNAL OF FOOD 21 (2), 1996
251996
Pekmez ve pestilin yapılışı, bileşimi ve önemi
S Nas, M Nas
GIDA/THE JOURNAL OF FOOD 12 (6), 1987
251987
Chemical composition of lemon (Citrus limon) and peels its considerations as animal food
SSF Janati, HR Beheshti, J Feizy, NK Fahim
GIDA: Journal of Food 37 (5), 267-71, 2012
232012
Doğal antioksidanların insan sağlığına etkileri
S Velioğlu
GIDA/THE JOURNAL OF FOOD 25 (3), 2000
232000
A tipi enterotoksin oluşturan Staphylococcus aureus’ un çiğ köftede üreme ve toksin oluşturma yeteneğinin belirlenmesi
İ Erol, B Mutluer, L Vatansever
GIDA/THE JOURNAL OF FOOD; Cilt: 18 Sayı: 5, 1993
231993
Kültür Kullanımının Tulum Peynirinin Duyusal, Fiziksel-Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerine Etkisi
M Arıcı, O Şimşek
GIDA/THE JOURNAL OF FOOD 16 (1), 1991
231991
Van otlu peynirinin yapılışı ve mikrobiyolojik, fiziksel ve kimyasal nitelikleri
A Kurt, N Akyüz
GIDA/THE JOURNAL OF FOOD 9 (3), 1984
221984
Serbest radikallerin önemi ve gıda işleme sırasında oluşumu
M Erbaş, H Şekerci
GIDA/THE JOURNAL OF FOOD 36 (6), 367-374, 2011
212011
Fermente et ürünlerinde kaliteyi etkileyen iç faktörler
A Soyer
GIDA/THE JOURNAL OF FOOD 27 (1), 2002
212002
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20