GIDA/THE JOURNAL OF FOOD
GIDA/THE JOURNAL OF FOOD
The Association of Food Technology; Turkey
gidadernegi.org üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip - Ana Sayfa
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Anti‐oxidant activity and total phenolic content of some Asian vegetables
C Kaur, HC Kapoor
International Journal of Food Science & Technology 37 (2), 153-161, 2002
14902002
Quantitative assessment of frying oil quality in fast food restaurants
E Yılmaz, A Buket
Gida 36 (3), 121-127, 2011
2212011
Gıdaların kalite özelliklerinin belirlenmesinde yakın kızılötesi (NIR) spektroskopisi
MF Ertugay, M Başlar
Gıda 36 (1), 49-54, 2011
992011
Süt teknolojisi
A Yetişemiyen
Ankara: Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi, 1995
791995
Yoğurtlarda, Kurumadde Artırımının Pıhtının Fiziksel Özellikleri Üzerine Etkisi
M Atamer, E Sezgin
Gıda 11 (6), 1986
651986
Quality and component evaluation of gluten-free bread mixtures.
Y Yılmaz, İS Doğan
GIDA-Journal of Food 40 (6), 335-342, 2015
562015
Kuru üzüm ve pekmezin insan sağlığı ve beslenmesi açısından önemi
A Batu
Gıda 18 (5), 1993
561993
GIDA GÜVENLİĞİ VE KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ
Ş Topal
521996
Tarhananin fermantasyonunda kimyasal ve mikrobiyolojik degisimler
A Temiz
Gida 15 (2), 119-126, 1990
521990
Chemical composition of lemon (Citrus limon) and peels its considerations as animal food
SSF Janati, HR Beheshti, J Feizy, NK Fahim
GIDA: Journal of Food 37 (5), 267-71, 2012
512012
Determination of the effect of freeze drying process on the production of pumpkin (Cucurbita moschata) puree powder and the powder properties
SN Dirim, G Çalıskan
J. Food 37, 203-210, 2012
502012
Dut pekmezi üretim tekniği ve çeşitli fiziksel-kimyasal özellikleri
Mİ Aksu, NAS Sebahattin
Gıda 21 (2), 1996
491996
Sesquiterpene lactones with antibacterial activity from Tanacetum argyrophyllum var. argyrophyllum
N Gören, J Jakupovic, Ş Topal
Phytochemistry 29 (5), 1467-1469, 1990
471990
Doğal antioksidanların insan sağlığına etkileri
S Velioğlu
Gıda 25 (3), 2000
412000
Yanıt Yüzey Yöntemi veGıda İşleme Uygulamaları
B Koç, F Kaymak-Ertekin
Gıda 35 (1), 1-8, 2010
382010
Development of a multiplex and semi-nested PCR assay for detection of Yersinia enterocolitica and Aeromonas hydrophila in raw milk
ZY Özbaş, A Lehner, M Wagner
Food Microbiology 17 (2), 197-203, 2000
382000
Erzincan Tulum (Şavak) peynirinin yapılışı, duyusal, fiziksel ve kimyasal özellikleri üzerinde bir araştırma
K Ahmet, S ÇAKMAKÇI, A Çağlar, N Akyüz
Gıda 16 (5), 1991
381991
Chemical composition and guide values of pomegranate juice.
A Ekşi, İ Özhamamci
GIDA/The Journal of FOOD 34 (5), 2009
362009
Pekmezlerin bileşimi
NŞ Üstün, İ Tosun
Gıda 22 (6), 1997
361997
Fındığın bileşimi ve insan beslenmesi açısından önemi
A Şimşek, R Aslantaş
Gıda 24 (3), 1999
351999
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20