GIDA/THE JOURNAL OF FOOD
GIDA/THE JOURNAL OF FOOD
The Association of Food Technology; Turkey
gidadernegi.org üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip - Ana Sayfa
BaşlıkAlıntı yapanlarYıl
Quantitative assessment of frying oil quality in fast food restaurants
E Yılmaz, A Buket
Gida 36 (3), 121-127, 2011
2182011
Gıdaların kalite özelliklerinin belirlenmesinde yakın kızılötesi (NIR) spektroskopisi
MF Ertugay, M Başlar
Gıda 36 (1), 49-54, 2011
942011
Yoğurtlarda, Kurumadde Artırımının Pıhtının Fiziksel Özellikleri Üzerine Etkisi
M Atamer, E Sezgin
Gıda 11 (6), 1986
521986
Kuru üzüm ve pekmezin insan sağlığı ve beslenmesi açısından önemi
A Batu
Gida 18 (5), 1993
471993
Dut pekmezi üretim tekniği ve çeşitli fiziksel-kimyasal özellikleri
Mİ Aksu, S Nas
Gıda 21 (2), 1996
411996
Tarhana fermentasyonunda kimyasal ve mikrobiyolojik değişimler
A Temiz, T Pirkul
Gıda 15 (2), 1990
411990
Gıda güvenliği ve kalite yönetim sistemleri
Ş Topal
401996
Chemical composition and guide values of pomegranate juice.
A Ekşi, İ Özhamamci
GIDA/The Journal of FOOD 34 (5), 2009
322009
Erzincan Tulum (Şavak) peynirinin yapılışı, duyusal, fiziksel ve kimyasal özellikleri üzerinde bir araştırma
A Kurt, S Çakmakçı, A Çağlar, N Akyüz
Gida 16 (5), 1991
321991
Chemical composition of lemon (Citrus limon) and peels its considerations as animal food
SSF Janati, HR Beheshti, J Feizy, NK Fahim
GIDA: Journal of Food 37 (5), 267-71, 2012
302012
Zile pekmezi üretim tekniği ve bileşim unsurlarının belirlenmesi
M Karakaya, N Artık
Gida 15 (3), 1990
301990
Pekmezlerin bileşimi
NŞ Üstün, İ Tosun
Gıda 22 (6), 1997
291997
Yeniden keşfedilen lezzet: Kapari (Capparis spp.)
A Akgül
Gida 21 (2), 1996
291996
Önemli türk fındık çeşitlerinin bileşim özelliklerinin saptanması
F Baş, S Ömeroğlu, S Türdü, S Aktaş
Gıda 11 (4), 1986
291986
Effects of drying process on antioxidant activity of purple carrots
SE Uyan, T Baysal, Ü Yurdagel, SN El
Food/Nahrung 48 (1), 57-60, 2004
272004
Doğal antioksidanların insan sağlığına etkileri
S Velioğlu
GIDA 25 (3), 2000
272000
Elazığ kapalı çarşısında satışa sunulan Erzincan tulum (Şavak) peynirlerinin mikrobiyolojik ve bazı fiziksel-kimyasal özellikleri
M Dığrak, Ö Yılmaz, S Özçelik
Gıda 19 (6), 1994
271994
Pekmez ve pestilin yapılışı, bileşimi ve önemi
S Nas, M Nas
Gıda 12 (6), 1987
271987
Gıdalardaki doğal antioksidan bileşikler
N Koca, F Karadeniz
GIDA 30 (4), 2005
262005
Van otlu peynirinin yapılışı ve mikrobiyolojik, fiziksel ve kimyasal nitelikleri
A Kurt, N Akyüz
Gıda 9 (3), 1984
261984
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20