Advanced analytical methods for phenolics in fruits NE Kafkas, M Kosar, AT Öz, AE Mitchell Journal of Food Quality 2018, 1-6, 2018 | 33 | 2018 |
Combined effects of oxalic acid treatment and modified atmosphere packaging on postharvest quality of loquats during storage AT Öz, NE KAFKAS, A Bozdoğan Turkish Journal of Agriculture and Forestry 40 (3), 433-440, 2016 | 19 | 2016 |
Meyve ve sebzelerde hasat sonrası kalite üzerine yenilebilir film ve kaplamaların etkisi AT Öz, Ö Süfer Akademik Gıda 10 (1), 85-91, 2012 | 19 | 2012 |
Kontrollü atmosfer (ka) ve normal atmosfer (na) koşullarında depolamanın farklı zamanlarda derilen “Hayward”(Actinidia deliciosa) kivi çeşidinin kalite değişimine etkisi AT Öz, A Eriş Gıda 34 (2), 83-89, 2009 | 19 | 2009 |
Effects of edible coating on minimally processed pomegranate fruits TA Öz, T Eker Journal on Processing and Energy in Agriculture 21 (4), 197-200, 2017 | 16 | 2017 |
Sugar and tannin content changes in persimmon fruit during artificial ripening with dry ice AT Öz, IS Özelkök, B Albayrak V International Postharvest Symposium 682, 987-992, 2004 | 16 | 2004 |
‘Hicaznar ‘Çeşidinde Farklı Uygulamaların Soğukta Depolama Süresince Fitokimyasal ve Uçucu Aroma Bileşimine Etkileri AT Öz, E Kafkas, M Zarifikhosroshahi, T Şahin Turkish Journal Of Agriculture-Food Science And Technology 3 (5), 235-241, 2015 | 15 | 2015 |
Farklı muhafaza sıcaklıklarının ve polietilen torbaların iki farklı yerel trabzonhurmasının muhafaza ömrü ve kalitesine etkileri AT Öz KSÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Bahçe Bitkileri Anabilim Dalı Yüksek Lisans Tezi 54, 2000 | 13 | 2000 |
Gümüşhane yöresinde yetişen bazı önemli odun dışı orman ürünleri ve kullanım miktarları MS Fidan, A Öz, H Adanur, B Turan Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi 3 (2), 2013 | 10 | 2013 |
Yüksek fırın cürufu ve doğal zeolit katkılı kendiliğinden yerleşen betonların termo-mekanik özellikleri A Öz Yüksek Lisans Tezi, Atatürk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, Erzurum, 93, 2006 | 10 | 2006 |
'Moralı'Trabzonhurması (Diospyros kaki L.) Meyvesinin Burukluğunun Giderilmesinde Kuru Buz Uygulamasının Etkisi AT ÖZ, İS ÖZELKÖK Bahçe 32 (1), 2003 | 10 | 2003 |
Uçucu kül içeren kendiliğinden yerleşen hibrid lifli betonların bazı özelliklerinin araştırılması A Öz Fen Bilimleri Enstitüsü, Doktora Tezi, Erzurum, 2014 | 8 | 2014 |
Taze meyve ve sebzelerin muhafazasında modifiye atmosfer paketlemenin doğal bileşiklerle birlikte kullanımı AT Öz, Ö Süfer Akademik Gıda 11 (2), 110-115, 2013 | 7 | 2013 |
ORTA ÇAĞ MACAR KRONİKLERİNDE HUN-MACAR AKRABALIĞI A ÖZ Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Dergisi 57 (2), 1474-1484, 2017 | 6 | 2017 |
Muhafaza süresinin ‘Festival’çilek çeşidi meyvelerinde fiziksel özelliklere ve biyokimyasal bileşimine etkisinin belirlenmesi AT Öz, E Kafkas Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi 25 (2), 105-112, 2015 | 6 | 2015 |
İki farklı sıcaklığın trabzonhurması'nda L-Askorbik asit (C vitamini) içeriği, muhafaza ömrü ve meyve kalite kriterleri üzerine etkileri AT ÖZ Bahçe 31 (1-2), 51-57, 2002 | 6 | 2002 |
Orta çağ’da Macarlar ve Sekeller A Öz Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Basılmamış Doktora Tezi, Ankara, 2021 | 4 | 2021 |
Determination of the effects of storage time on physical parameter and biochemical composition of'festival'strawberry cultivar. AT Öz, E Kafkas Yüzüncü Yil Üniversitesi Journal of Agricultural Sciences 25 (2), 105-112, 2015 | 4 | 2015 |
Gümüşhane Yöresinde Yetişen Bazı Önemli Odun Dışı Orman Ürünleri ve Kullanım Miktarları. Gümüşhane Üniversitesi MS Fidan, A Öz, H Adanur, B Turan Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi 3 (2), 2013 | 4 | 2013 |
TRİANON ANTLAŞMASI VE MACAR ŞİİRİNE YANSIMALARI A Öz DTCF Dergisi, 2017 | 3 | 2017 |