Kendi profilinizi oluşturun
Alıntı yapanlar
Hepsi | 2019 yılından bugüne | |
---|---|---|
Alıntılar | 808 | 377 |
h-endeksi | 16 | 13 |
i10-endeksi | 25 | 16 |
Genel erişim
Tümünü görüntüle1 makale
1 makale
genel erişime açık olanlar
genel erişime açık olmayanlar
Finansman sağlayan kuruluşun getirdiği zorunluluğa dayalı olarak
Katkıda bulunan yazarlar
- Nuray ErkanIstanbul University, Faculty of Aqautic Sciences, Department of Fisheries and Seafood Processingistanbul.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Özkan ÖzdenSu Ürünleri İşleme Teknolojisi Profesörü, İstanbul Üniversitesi Su Bilimleri Fakültesiistanbul.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Serap CoşansuSakarya University, Food Engineering Departmentsakarya.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Candan VarlıkProfessor of Food Science and Technology İstanbul Aydın Universityaydin.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Kamil Bostangastronomi ve mutfak sanatları bölümü, istanbul aydın üniversitesiaydin.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Gülgün F. Ünal ŞengörSu Bilimleri Fakültesi Profesör,İstanbul Üniversitesiistanbul.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Nuket SivriIstanbul University-Cerrahpaşaiuc.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Takip et
didem ucok alakavuk
istanbul university faculty of aquatic sciences
istanbul.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip