Takip et
Associate Prof. Pınar IŞILDAR
Associate Prof. Pınar IŞILDAR
deu.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
The sustainable strategy for small and medium sized enterprises: The relationship between mission statements and performance
E Duygulu, E Ozeren, P Işıldar, A Appolloni
Sustainability 8 (7), 698, 2016
882016
Sürdürülebilirlik ve gastronomi
P Işıldar
İçinde: H. Kurgun ve DB Özşeker (Editörler), Gastronomi ve Turizm. Ankara …, 2016
312016
2016 Türkiye Turizm Krizi Üzerine Bir İnceleme
Ö YILDIZ, P IŞILDAR
Yaşar Üniversitesi E-Dergisi 15 (59), 407-425, 2020
112020
Turizm öğrencilerinin Vark öğrenme modeline göre öğrenme stillerinin belirlenmesi: Lisans ve ön lisans karşılaştırması
P Işıldar, E Aktaş, OA Kurgun
Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 18 (1), 91-113, 2016
92016
Festivaller ve Yerel Halk Üzerindeki Sosyal Etkileri: Urla Örneği
P Işıldar, EO Yıldız
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi 3 (4), 931-948, 2019
62019
Yeşil Restoranlar
P Işıldar
Gastronomi Trendleri, Milenyum ve Ötesi, 181-197, 2017
42017
Izmir Craft Beer Trail
P Isildar, O Yildiz
Universal Journal of Management 8 (5), 209-219, 2020
32020
Corporate Identity Structure in Hotels: An Exploratory Study
P IŞILDAR
International Journal of Contemporary Tourism Research 6 (1), 20-39, 2022
12022
Türkiye'de dış ticaretin çevre üzerine etkisi ve kirlilik sığınakları hipotezi: Çevre yönetim sistemi (İSO 14001) ve ekonometrik bulgular
P IŞILDAR
DEÜ Sosyal Bilimleri Enstitüsü, 2011
12011
Conceptual Model Study on Environmental Entrepreneurship in the Framework of Corporate Social Responsibility in Hotels
P IŞILDAR
International Journal of Contemporary Economics and Administrative Sciences …, 2022
2022
Parmenides
P Işıldar
Somut Olmayan Kültürel Miras Kapsamında Anadolu Düşünürleri, 197-204, 2022
2022
Sürdürülebilirlik Yönüyle Zeytin
I P.
Bir Medeniyet Ürünü Olarak Zeytin, ss.207-232, 2022
2022
Yöresel Yemeklerin Tanıtılmasında Uluslararası Spor Organizasyonlarının Yeri (The Role of International Sports Organizations in the Promotion of Local Dishes)
P Işıldar
Journal of Tourism and Gastronomy Studies 10 (4), 2879-2904, 2022
2022
DESTİNASYONLARDA SÜRDÜRÜLEBİLİR GIDA YÖNETİMİ
P Işıldar
DESTİNASYON YÖNETİMİNDE YENİ YAKLAŞIMLAR 1, 235-264, 2021
2021
SUSTAINABLE GASTRONOMY TOURISM AND THE GLOBAL FOOD INDUSTRY
YÖE ÖZEN DE HAAS ASLI EMİNE, IŞILDAR PINAR
Global Issues in Business and Organization Studies 1, 122-150, 2021
2021
Nevin Halıcı: Sofraların Ustası, Kültür Elçisi ve Bir Yeme-İçme Tarihçesi .
P Işıldar
Turizme Kanat Gerenler 5 Kadın Turizmciler, 325-332, 2020
2020
Salzburg, Floransa, Portofino
I P.
1 Adım 23 Seyyah 68 Rota, 95-114, 2020
2020
Rekreasyon ve İnovasyon
P Işıldar
REKREASYON: Tarihsel Gelişim, Teoriler, Farklı Alanlarla İlişkiler ve Güncel …, 2020
2020
Otel İşletmelerinde Kurumsal Kimlik Paradigmaları
P IŞILDAR, OA KURGUN
Journal of Yaşar University 15 (Mart), 252-262, 2020
2020
Akıllı Enerji Uygulamaları
P Işıldar
TURİZM 4.0 Kavramlar ve Uygulamalar, 216-229, 2019
2019
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20