The sustainable strategy for small and medium sized enterprises: The relationship between mission statements and performance E Duygulu, E Ozeren, P Işıldar, A Appolloni Sustainability 8 (7), 698, 2016 | 96 | 2016 |
Sürdürülebilirlik ve gastronomi P Işıldar İçinde: H. Kurgun ve DB Özşeker (Editörler), Gastronomi ve Turizm. Ankara …, 2016 | 36 | 2016 |
2016 Türkiye Turizm Krizi Üzerine Bir İnceleme Ö Yıldız, P Işıldar Yaşar Üniversitesi E-Dergisi 15 (59), 407-425, 2016 | 11 | 2016 |
TURİZM ÖĞRENCİLERİNİN VARK ÖĞRENME MODELİNE GÖRE ÖĞRENME STİLLERİNİN BELİRLENMESİ: LİSANS VE ÖN LİSANS KARŞILAŞTIRMASI P Işıldar, E Aktaş, OA Kurgun Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 18 (1), 91-113, 2016 | 9 | 2016 |
Türkiye'de Dış Ticaretin Çevre Üzerine Etkisi ve Kirlilik Sığınakları Hipotezi: Çevre Yönetim Sistemi (İSO 14001) ve Ekonometrik Bulgular P Işıldar Dokuz Eylül Üniversitesi-Sosyal Bilimler Enstitüsü-Toplam Kalite Yönetimi …, 2011 | 9 | 2011 |
Festivaller ve Yerel Halk Üzerindeki Sosyal Etkileri: Urla Örneği P Işıldar, EO Yıldız Türk Turizm Araştırmaları Dergisi 3 (4), 931-948, 2019 | 8 | 2019 |
Yeşil Restoranlar P Işıldar Gastronomi Trendleri, Milenyum ve Ötesi, 181-197, 2017 | 5 | 2017 |
Izmir Craft Beer Trail P Isildar, O Yildiz Universal Journal of Management 8 (5), 209-219, 2020 | 3 | 2020 |
Otel işletmelerinde kurumsal kimlik üzerine keşifsel bir çalışma, İzmir örneği P Işildar PQDT-Global, 2018 | 3 | 2018 |
Corporate Identity Structure in Hotels: An Exploratory Study P IŞILDAR International Journal of Contemporary Tourism Research 6 (1), 20-39, 2022 | 2 | 2022 |
Investigation of The Learning Styles of Tourism and Hospitality Students Using Kolb and VARK Learning Style Models H KURGUN, P IŞILDAR JOURNAL OF QAFQAZ UNIVERSITY 4 (2), 130-141, 2016 | 2 | 2016 |
Türkiye'de Dış Ticaretin Çevre Üzerine Etkisi ve Kirlilik Sığınakları Hipotezi: Çevre Yönetim Sistemi (İSO 14001) ve Ekonometrik Bulgular P Işildar PQDT-Global, 2011 | 1 | 2011 |
Conceptual Model Study on Environmental Entrepreneurship in the Framework of Corporate Social Responsibility in Hotels P IŞILDAR International Journal of Contemporary Economics and Administrative Sciences …, 2022 | | 2022 |
Parmenides P Işıldar Somut Olmayan Kültürel Miras Kapsamında Anadolu Düşünürleri, 197-204, 2022 | | 2022 |
Sürdürülebilirlik Yönüyle Zeytin I P. Bir Medeniyet Ürünü Olarak Zeytin, ss.207-232, 2022 | | 2022 |
Yöresel Yemeklerin Tanıtılmasında Uluslararası Spor Organizasyonlarının Yeri (The Role of International Sports Organizations in the Promotion of Local Dishes) P Işıldar Journal of Tourism and Gastronomy Studies 10 (4), 2879-2904, 2022 | | 2022 |
DESTİNASYONLARDA SÜRDÜRÜLEBİLİR GIDA YÖNETİMİ P Işıldar DESTİNASYON YÖNETİMİNDE YENİ YAKLAŞIMLAR 1, 235-264, 2021 | | 2021 |
SUSTAINABLE GASTRONOMY TOURISM AND THE GLOBAL FOOD INDUSTRY YÖE ÖZEN DE HAAS ASLI EMİNE, IŞILDAR PINAR Global Issues in Business and Organization Studies 1, 122-150, 2021 | | 2021 |
Nevin Halıcı: Sofraların Ustası, Kültür Elçisi ve Bir Yeme-İçme Tarihçesi . P Işıldar Turizme Kanat Gerenler 5 Kadın Turizmciler, 325-332, 2020 | | 2020 |
Salzburg, Floransa, Portofino I P. 1 Adım 23 Seyyah 68 Rota, 95-114, 2020 | | 2020 |