Takip et
Candan Varlık
Candan Varlık
Professor of Food Science and Technology İstanbul Aydın University
aydin.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Su urunlerinde kalite kontrol ilke ve yontemleri
C Varlik
Gida Teknolojisi Dernegi 17, 16-17, 1993
2851993
Su ürünleri işleme teknolojisi
C VARLIK, S MOL TOKAY
İstanbul Üniversitesi, 2004
2272004
Effect of the handling procedures on the chemical composition of sea cucumber
NP Özer, S Mol, C Varlık
Turkish journal of fisheries and aquatic sciences 4 (2), 2004
842004
Seasonal variations in yield, fatty acids, amino acids and proximate compositions of sea urchin (Paracentrotus lividus) roe
S Mol, T Baygar, C Varlik, ŞY Tosun
Journal of food and drug analysis 16 (2), 5, 2008
602008
Extension of shelf-life of chub mackerel (Scomber japonicus Houttuyn 1780) treated with lactic acid
S Metin, N Erkan, C Varlik, N Aran
European Food Research and Technology 213, 174-177, 2001
532001
Çiğ ve haşlanmış balık etinden yapılmış köftelerin bazı kalite parametrelerinin incelenmesi
Ö AKKUŞ, C VARLIK, N ERKAN ÖZDEN
Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences 28 (1), 79-85, 2004
50*2004
Su ürünlerinde temel kalite kontrol
C Varlık, Ö Özden, N Erkan, DÜ Alakavuk
İstanbul Üniversitesi Yayın, 202, 2007
482007
The application of hypoxanthine activity as a quality indicator of cold stored fish burgers
S MOL, N Erkan, C VARLIK
Turkish Journal of Veterinary & Animal Sciences 26 (2), 363-367, 2002
452002
Some changes in anchovy marinades during production in different acid-salt concentrations and determination of shelf life
H Aksu, N Erkan, H Çolak, C Varlik, N Gokoglu, M Ugur
Yüzüncü Yıl University Journel of Veterınary Animal Husbandry 8, 86-90, 1997
431997
Sensory evaluation and determination of some physical and chemical characteristics of shrimp during gold storage
C VARLIK, T BAYGAR, Ö ÖZDEN, N Erkan, S MOL
Turkish Journal of Veterinary & Animal Sciences 24 (3), 181-186, 2000
392000
Modifiye Atmosferle Paketlemenin (MAP) Paneli Alabalœk Marinatlarœnœn Raf Ömrü Üzerine Etkisi
N ERKAN, S METŒN, C VARLIK, T BAYGAR, Ö ÖZDEN, GÜN Hüseyin, ...
Turk J Vet Anim Sci 24, 585-591, 2000
382000
Marine Balœk Köftesinin Raf Ömrünün Belirlenmesi
C VARLIK, N ERKAN, S METŒN, T BAYGAR, Ö ÖZDEN
Turk J Vet Anim Sci 24, 593-597, 2000
332000
Marinat üretiminde sıcaklığın sirke/tuz geçişi üzerine etkisi
C Varlık, N Gökoğlu, GÜN Hüseyin
Gıda 18 (4), 1993
33*1993
Su Ürünleri besin bileşimi
C Varlık, N Erkan, T Baygar
Su Ürünleri İşleme Teknolojisi 1, 1-45, 2004
302004
Farklı asit-tuz konsantrasyonlarıyla hamsi marinatı üretimi esnasında oluşan bazı değişiklikler ve raf ömrünün belirlenmesi
H AKSU, N Erkan, H ÇOLAK, C VARLIK, N GÖKOĞLU, M Ugur
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 8 (1), 83-87, 1997
281997
Alglerin insan gıdası olarak kullanımı
AÜ Alçay, K Bostan, E Dinçel, C Varlık
Aydın Gastronomy 1 (1), 47-59, 2017
272017
SoÕukta Depolanan Karideslerin (Parapenaeus longirostris, LUCAS 1846) Bazœ Duygusal, Fiziksel ve Kimyasal Parametrelerinin Belirlenmesi
C VARLIK, T BAYGAR, Ö ÖZDEN, N ERKAN, S METİN
Turk J Vet Anim Sci 24, 181-185, 2000
262000
Sardalya konservelerinin histamin biyojen amini yönünden incelenmesi
N Gökoğlu, C VARLIK
Gıda 20 (5), 1995
241995
Caviar production from flathead grey mullet (Mugil cephalus, Lin. 1758) and the determination of its chemical composition and roe yield
GF ŞENGÖR, A CİHANER, N ERKAN, Ö ÖZDEN, C VARLIK
Turkish Journal of Veterinary & Animal Sciences 26 (1), 183-187, 2002
222002
Effects of Chitosan Treatment on the Quality Parameters of Shrimp (Parapenaeus longirostris) during Chilled Storage
EB Bingöl, K Bostan, H Uran, DÜ Alakavuk, N Sivri
Turkish Journal of Fisheries and Aquatic Sciences 15 (4), 821-831, 2015
212015
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20