Follow
Candan Varlık
Candan Varlık
Professor of Food Science and Technology İstanbul Aydın University
Verified email at aydin.edu.tr
Title
Cited by
Cited by
Year
Su urunlerinde kalite kontrol ilke ve yontemleri
C Varlik
Gida Teknolojisi Dernegi 17, 16-17, 1993
2791993
Su ürünleri işleme teknolojisi
C VARLIK, S MOL TOKAY
İstanbul Üniversitesi, 2004
2212004
Effect of the handling procedures on the chemical composition of sea cucumber
NP Özer, S Mol, C Varlık
Turkish journal of fisheries and aquatic sciences 4 (2), 2004
842004
Seasonal variations in yield, fatty acids, amino acids and proximate compositions of sea urchin (Paracentrotus lividus) roe
S Mol, T Baygar, C Varlik, ŞY Tosun
Journal of food and drug analysis 16 (2), 5, 2008
582008
Extension of shelf-life of chub mackerel (Scomber japonicus Houttuyn 1780) treated with lactic acid
S Metin, N Erkan, C Varlik, N Aran
European Food Research and Technology 213, 174-177, 2001
532001
Çiğ ve haşlanmış balık etinden yapılmış köftelerin bazı kalite parametrelerinin incelenmesi
Ö AKKUŞ, C VARLIK, N ERKAN ÖZDEN
Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences 28 (1), 79-85, 2004
50*2004
Su ürünlerinde temel kalite kontrol
C Varlık, Ö Özden, N Erkan, DÜ Alakavuk
İstanbul Üniversitesi Yayın, 202, 2007
472007
The application of hypoxanthine activity as a quality indicator of cold stored fish burgers
S MOL, N Erkan, C VARLIK
Turkish Journal of Veterinary & Animal Sciences 26 (2), 363-367, 2002
442002
Some changes in anchovy marinades during production in different acid-salt concentrations and determination of shelf life
H Aksu, N Erkan, H Çolak, C Varlik, N Gokoglu, M Ugur
Yüzüncü Yıl University Journel of Veterınary Animal Husbandry 8, 86-90, 1997
431997
Sensory evaluation and determination of some physical and chemical characteristics of shrimp during gold storage
C VARLIK, T BAYGAR, Ö ÖZDEN, N Erkan, S MOL
Turkish Journal of Veterinary & Animal Sciences 24 (3), 181-186, 2000
392000
Modifiye Atmosferle Paketlemenin (MAP) Paneli Alabalœk Marinatlarœnœn Raf Ömrü Üzerine Etkisi
N ERKAN, S METŒN, C VARLIK, T BAYGAR, Ö ÖZDEN, GÜN Hüseyin, ...
Turk J Vet Anim Sci 24, 585-591, 2000
362000
Marinat üretiminde sıcaklığın sirke/tuz geçişi üzerine etkisi
C Varlık, N Gökoğlu, GÜN Hüseyin
Gıda 18 (4), 1993
32*1993
Su Ürünleri besin bileşimi
C Varlık, N Erkan, T Baygar
Su Ürünleri İşleme Teknolojisi 1, 1-45, 2004
302004
Marine Balœk Köftesinin Raf Ömrünün Belirlenmesi
C VARLIK, N ERKAN, S METŒN, T BAYGAR, Ö ÖZDEN
Turk J Vet Anim Sci 24, 593-597, 2000
292000
Alglerin insan gıdası olarak kullanımı
AÜ ALÇAY, K BOSTAN, E DİNÇEL, C VARLIK
Aydın Gastronomy 1 (1), 47-59, 2017
272017
SoÕukta Depolanan Karideslerin (Parapenaeus longirostris, LUCAS 1846) Bazœ Duygusal, Fiziksel ve Kimyasal Parametrelerinin Belirlenmesi
C VARLIK, T BAYGAR, Ö ÖZDEN, N ERKAN, S METİN
Turk J Vet Anim Sci 24, 181-185, 2000
262000
Farklı asit-tuz konsantrasyonlarıyla hamsi marinatı üretimi esnasında oluşan bazı değişiklikler ve raf ömrünün belirlenmesi
H AKSU, N Erkan, H ÇOLAK, C VARLIK, N GÖKOĞLU, M Ugur
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 8 (1), 83-87, 1997
261997
Sardalya konservelerinin histamin biyojen amini yönünden incelenmesi
N Gökoğlu, C VARLIK
Gıda 20 (5), 1995
241995
Effects of Chitosan Treatment on the Quality Parameters of Shrimp (Parapenaeus longirostris) during Chilled Storage
EB Bingöl, K Bostan, H Uran, DÜ Alakavuk, N Sivri
Turkish Journal of Fisheries and Aquatic Sciences 15 (4), 821-831, 2015
212015
Caviar production from flathead grey mullet (Mugil cephalus, Lin. 1758) and the determination of its chemical composition and roe yield
GF ŞENGÖR, A CİHANER, N ERKAN, Ö ÖZDEN, C VARLIK
Turkish Journal of Veterinary & Animal Sciences 26 (1), 183-187, 2002
212002
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20