Takip et
Ayşe Büşra Madenci
Ayşe Büşra Madenci
Necmettin Erbakan University
erbakan.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Effect of whey protein concentrate and buttermilk powders on rheological properties of dough and bread quality
AB Madenci, N Bilgiçli
Journal of food Quality 37 (2), 117-124, 2014
802014
Gastronomi turizmi kapsamında yerel yiyecek tüketim motivasyonlarının yerli turistlerin tekrar ziyaret etme niyetlerine etkisinin belirlenmesi: Van kahvaltısı örneği
A Daşdemir, AB MADENCİ
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research 5 (2), 155-176, 2021
202021
Çiğ Beslenme (Raw Food) Akımında Çimlendirilmiş Hububat ve Baklagillerin Önemi (Importance of Germinated Cereals and Legumes in Raw Food Diet)
O Beyza, A Büşra
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 7 (1), 664-675, 2019
142019
Tüketicilerin Yöresel Ürün, Yemek ve Restoranları Tercih Etme Nedenleri: Trakya Yöresi Mutfağı Örneği (Reasons of Consumers' Preferences of the Local Products, Food and …
Ü Sormaz, E Özata, A Büşra
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 8 (1), 538-551, 2020
112020
Determination of consumer’s willingness to pay for Halal food
AB MADENCİ, Z Bayramoğlu, S Türker, K Ağizan, E Vildan
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi 17 (3), 346-356, 2020
102020
TÜKETİCİLERİN GIDA GÜVENLİĞİNE YÖNELİK TUTUM VE ALGILARINI ETKİLEYEN SOSYO-EKONOMİK FAKTÖRLER: KONYA İLİ ÖRNEĞİ
AB Madenci, S Türker, Z Bayramoğlu, V Eyiz
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi 1 (1), 48-59, 2019
102019
Yayıkaltının sağlıklı beslenme açısından önemi ve fırıncılık ürünlerinde kullanımı
AB Madenci, K Aktaş, S Türker
Uluslararası 2, 7-10, 2013
102013
Helal bakış açısıyla bazı bisküvi formülasyonlarının incelenmesi, 1
AB Madenci, S Türker
Ulusal Helâl ve Sağlıklı Gıda Kongresi, 19-20, 2011
102011
Effects of dietary fibre and antioxidant-rich ingredients on some quality characteristics of fresh and dry pasta
AB Madenci, N Bilgiçli, S Türker
Quality assurance and safety of crops & foods 10 (3), 315-324, 2018
92018
Sürdürülebilir gastronomi turizmi kapsamında göçmen mutfak kültürü: Yunanistan göçmenleri
İ ÇAFA, AB MADENCİ
Journal of Tourism and Gastronomy Studies 9 (3), 2058-2072, 2021
62021
Besinsel lif ve antioksidan maddece zengin bileşenlerin yaş makarnanın bazı kalite özellikleri ve raf ömrü üzerine etkisi
AB Madenci
PQDT-Global, 2017
62017
Gastronomi Turizmi Kapsamında Yöresel Ürünlerden Turistik Ürün Olarak Yararlanılması: Konya Örneği (Use of Local Products as a Touristic Product in the Scope of Gastronomy …
Ü SORMAZ, M YILMAZ, O Merve, A Büşra
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 8 (Special Issue 4), 523-537, 2020
52020
Yiyecek İçecek Hizmetleri Bölümünde Çalışan İşgörenlerin Örgütsel Güven ve Örgütsel Stres İlişkisi (Organizational Trust and Organizational Stress Relations of Employees …
O Beyza, MÇ ASLAN, Ü SORMAZ, A Büşra
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 7 (1), 561-573, 2019
52019
Tüketicilerin helal gıdaya yönelik algı ve tutumlarının belirlenmesi: Konya ili örneği
AB Madenci, Z Bayramoğlu, S Türker, K Ağızan, V Eyiz
Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology 8 (10), 2184-2190, 2020
22020
İlkokul Öğrenci Velilerinin Beslenme Alışkanlıkları ve Fiziksel Aktivite Durumlarının Belirlenmesi: Konya Örneği
AB MADENCİ, E SORMAZ, Zİ TAŞKAYA, Ü SORMAZ
Journal of Tourism and Gastronomy Studies 9 (3), 1593-1609, 2021
12021
ERZURUM İLİNİN GASTRONOMİ TURİZMİ AÇISINDAN POTANSİYELİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
A DAŞDEMİR, A Büşra, Y PEKERŞEN
GASTRONOMİDE ALTERNATİF YAKLAŞIMLAR, 0
1
Gastronomi Turizminde Beslenme Engelleri Kapsamında Glütensiz Ürün Geliştirme: Coğrafi İşaretli Gaziantep Şekerli Böreği (Gluten-free Product Development within the Scope of …
H KASAR, A Büşra, Y SEÇİM
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 12 (1), 564-584, 2024
2024
GASTRONOMİDE SON TREND RENKLİ EKMEKLER: HAMBURGERİNİZİ NE RENK İSTERSİNİZ?
A Büşra, Ç İrem
The Journal of Academic Social Science, 46-54, 2021
2021
Sürdürülebilir Gastronomi Turizmi Kapsamında Göçmen Mutfak Kültürü: Yunanistan Göçmenleri (Migrant Culinary Culture Within the Scope of Sustainable Gastronomy Tourism: Greece …
Ç İrem, A Büşra
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 9 (3), 2058-2072, 2021
2021
İlkokul Öğrenci Velilerinin Beslenme Alışkanlıkları ve Fiziksel Aktivite Durumlarının Belirlenmesi: Konya Örneği (Determination of Eating Habits and Physical Activity Status of …
A Büşra, E SORMAZ, Zİ TAŞKAYA, Ü SORMAZ
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 9 (3), 1593-1609, 2021
2021
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20