Follow
Doç. Dr. Mustafa Aksoy
Doç. Dr. Mustafa Aksoy
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi
Verified email at hbv.edu.tr
Title
Cited by
Cited by
Year
Gastronomi turizmi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi gastronomik unsurları
M Aksoy, G Sezgi
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 3 (3), 79-89, 2015
3302015
Kavram olarak hayat boyu öğrenme ve hayat boyu öğrenmenin Avrupa Birliği serüveni
M Aksoy
Bilig, 23-48, 2013
1672013
Rafine Mutfağın Doğuşu ve Rafine Mutfağı Şekillendiren Yenilikçi Mutfak Akımlarının Yiyecek İçecek İşletmelerine Etkileri
M Aksoy, EH ÜNER
Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 3 (6), 1-17, 2016
1142016
Hayat boyu öğrenme ve kariyer rehberliği ilkelerinin istihdam edilebilirliğe etkileri: Otel işletmeleri üzerine bir uygulama
M Aksoy
Eğitim Bilimleri Enstitüsü, 2008
982008
Yerli turistlerin gastronomi turizmine yönelik tutumları: Şanlıurfa örneği
M Çelik, M Aksoy
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 5 (3), 422-434, 2017
382017
Türkiye'de İnanç Turizmine Genel Bir Bakış ve Hıristiyanlığın Seyahate Verdiği Önem
M Aksoy
Dinler Tarihi Sempozyumu-III, 417-431, 2001
362001
Tüketicilerin COVID-19 Salgını Sürecinde Yiyecek-İçecek İşletmelerinden Bekledikleri Hizmetin Niteliğine İlişkin Bir Araştırma (A Study on the Quality of the Service Consumers …
N İflazoğlu, M Aksoy
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 8 (4), 3362-3377, 2020
332020
Türkiye'de İnanç Turizmi ve Seyahat Acentelerinin İnanç Turizmine Olan İlgilerine Yönelik Bir Uygulama
M Aksoy
Tez, 1998
321998
Avrupa Aşçılık Tarihi Antik Yunan dan Sanayi Devrimine
M Aksoy, İ Nurhayat, C Canbolat
Journal of Recreation and Tourism Research 3 (1), 54-62, 2016
302016
Mevlevilikte mutfak kültürü ve Ateşbaz-ı Veli makamı
M Aksoy, AB Akbulut, N İflazoğlu
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 4 (1), 96-103, 2016
302016
Algılanan Mutfak İmajının Davranışsal Niyet Üzerindeki Etkisi: Hatay İli Örneği (Effect of Perceived Culınary Image on Behavioral Intention: Case of Hatay Province)
M AKSOY, İ ÇEKİÇ
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 7 (4), 2839-2854, 2019
242019
Moleküler mutfak tekniklerinin duyusal analiz yöntemiyle değerlendirilmesi
M Aksoy, G Sezgi
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 5 (4), 546-565, 2017
222017
Yiyecek İçecek Eğitiminde Gastronomi ve Mutfak Sanatları İle Kulinoloji Programlarına Dair Bir Karşılaştırma
M Aksoy, A Şahin
Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 5 (12), 7-20, 2018
162018
Gastrominin Yumuşak Güç Olarak Kullanımı Üzerine Bir İnceleme
M AKSOY, İ ÇEKİÇ
19. Ulusal Turizm Kongresi, 715-729, 2018
15*2018
Algılanan Örgütsel Desteğin Örgütsel Çıktılar Üzerine Etkileri: Otel İşletmelerinde Bir
M AKSOY, A SÖKMEN
Journal of Tourism and Gastronomy Studies 200, 212, 2018
13*2018
Gıda israfı ve freegan food akımı. I
M Aksoy, A Solunoğlu
Eurasia International Tourism Congress: Current Issues, Trends and …, 2015
122015
Sokak Lezzetlerini Tatma Amacıyla İstanbul’u Ziyaret Eden Turistlerin İstanbul Seyahatlerinin Değerlendirilmesine Yönelik Bir Araştırma
Ş Kargiglioğlu, M Aksoy
Journal of Tourism and Gastronomy Studies 7 (3), 1821-1835, 2019
102019
SOUS VİDE YÖNTEMİYLE PİŞİRİLEN DANA BONFİLENİN DOKUSAL ANALİZİ-TEXTURAL ANALYSIS OF SOUS VIDE COOKED FILLET STEAK
M Aksoy, E METE
The Journal of Social Sciences- Sosyal Bilimler Dergisi 4 (13), 521-530, 2017
10*2017
Türkiye’de Yiyecek Seçiminin Bölgelere Göre Farklılaşması**(Variation of Food Choices According to Regions in Turkey)
M AKSOY, İ KAZKONDU
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 8 (2), 1306-1333, 2020
92020
Çatalhöyük Mutfak Yapıları ve Araç-Gereçlerinin 21. Yüzyıl Mutfak Kültürüne
M AKSOY, K ÇETİN
Journal of Tourism and Gastronomy Studies 6 (1), 125-141, 2018
92018
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20