Devrek Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Gıda Güvenliği Konusundaki Bilgi ve Uygulamaları G Şallı Yüksek Lisans Tezi, Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü, Ankara …, 2016 | 9 | 2016 |
Seçili Osmanlı yemeklerinin maliyeti ve besin değeri O Güldemir, G Şallı, E Yıldız, O Tugay, SÇ Yeşil Manas Sosyal Araştırmalar Dergisi 11 (2), 815-835, 2022 | 4 | 2022 |
Bringing fruity meat dishes of Ottoman cuisine into businesses O Güldemir, O Tugay, G Şallı, E Yıldız, S Çelik Yeşil Journal of Ethnic Foods 8, 1-9, 2021 | 4 | 2021 |
YABANCI TURİSTLERİN TÜRK MUTFAĞINA İLİŞKİN GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİN GENEL DEĞERLENDİRMESİ S KADAM, İ KAZKONDU, G ŞALLI | 3 | 2015 |
Osmanlı Meyveli Et Yemekleri O Güldemir, G Şallı, E Yıldız, O Tugay, S Çelik Yeşil | 2 | 2022 |
MUTFAK PERSONELİNİN HELÂL GIDA HAKKINDAKİ BİLGİ DÜZEYLERİNİN ÖLÇÜLMESİ İ KAZKONDU, G ŞALLI, S KADAM Proceedings Books, 1156, 2017 | 2 | 2017 |
Ticari Mutfağın Toplumsal Cinsiyet Rollerinin Eleştirel Teori Bağlamında Değerlendirilmesi G Şallı Doktora Tezi, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, 2024 | | 2024 |
Yenilikçi Teknolojiler ve Sıfır Atık Hareketiyle Yeniden Şekillenen Gastronomi Trendleri G Şallı 6. Uluslararası Akdeniz Bilimsel Araştırmalar Kongresi, 89-99, 2024 | | 2024 |
YÜKSEKÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİNİN GIDA İSRAFI KONUSUNDAKİ BİLGİ, GÖRÜŞ VE DAVRANIŞLARI M AKSOY, G ŞALLI Anadolu Strateji Dergisi 5 (2), 11-32, 2023 | | 2023 |
Pastanelerde Üretim ve Depolama Alanları G Şallı Tatlı ve Pastacılık 1, 69-81, 2023 | | 2023 |
Gıda Kalite Kontrolünün Esasları ve Uygulaması G Şallı, OU Şimşek Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi 1, 133-163, 2023 | | 2023 |
Gastronomi Turizmi Açısından Coğrafi İşaretli Ürünlerin Önemi: Eskişehir Örneği G Şallı, O Tugay 3. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi, 2023 | | 2023 |
African Diaspora in Turkey - Negotiating Africanness through ethnic culinary practices H Tabak, G Şallı Silk Road 2nd International Scientific Research Conference, 1258-1267, 2023 | | 2023 |
Caterıng Servıces for Mass Food Enterprıses S Kadam, G Şallı Gastronomy Attractions and Practices in Tourism 1, 187-200, 2023 | | 2023 |
Olive Oil as a Functional Food G Şallı, S Kadam Gastronomy Attractions and Practices in Tourism 1, 177-186, 2023 | | 2023 |
Coğrafi İşaret Kavramı ve Gastronomi Turizmi Açısından Önemi G Şallı Gastronomi, Turizm ve Sürdürülebilirlik Araştırmaları 1, 177-189, 2023 | | 2023 |
Klasik Mutfak, Klasik Menü, Mutfak Şefi G Şallı Türkiye Turizm Ansiklopedisi 1, 2022 | | 2022 |
KURU BAKLAGİL VE TAHILLARIN YAPISI, KULLANIM ALANLARI VE TÜRK MUTFAĞINDAN ÖRNEK TARİFLER G Şallı TEMEL MUTFAK ÜRÜNLERİNDE TEORİK VE PRATİK YAKLAŞIMLAR 1, 129-154, 2021 | | 2021 |
Ordu G Şallı, SP Temizkan Türkiye Lezzet Rotaları 1, 687-692, 2021 | | 2021 |
Tokat SP Temizkan, G Şallı Türkiye Lezzet Rotaları 1, 719-725, 2021 | | 2021 |