Takip et
Gökhan Şallı
Gökhan Şallı
anadolu.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip - Ana Sayfa
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Devrek Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Gıda Güvenliği Konusundaki Bilgi ve Uygulamaları
G Şallı
Yüksek Lisans Tezi, Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü, Ankara …, 2016
92016
Seçili Osmanlı yemeklerinin maliyeti ve besin değeri
O Güldemir, G Şallı, E Yıldız, O Tugay, SÇ Yeşil
Manas Sosyal Araştırmalar Dergisi 11 (2), 815-835, 2022
42022
Bringing fruity meat dishes of Ottoman cuisine into businesses
O Güldemir, O Tugay, G Şallı, E Yıldız, S Çelik Yeşil
Journal of Ethnic Foods 8, 1-9, 2021
42021
YABANCI TURİSTLERİN TÜRK MUTFAĞINA İLİŞKİN GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİN GENEL DEĞERLENDİRMESİ
S KADAM, İ KAZKONDU, G ŞALLI
32015
Osmanlı Meyveli Et Yemekleri
O Güldemir, G Şallı, E Yıldız, O Tugay, S Çelik Yeşil
22022
MUTFAK PERSONELİNİN HELÂL GIDA HAKKINDAKİ BİLGİ DÜZEYLERİNİN ÖLÇÜLMESİ
İ KAZKONDU, G ŞALLI, S KADAM
Proceedings Books, 1156, 2017
22017
Ticari Mutfağın Toplumsal Cinsiyet Rollerinin Eleştirel Teori Bağlamında Değerlendirilmesi
G Şallı
Doktora Tezi, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, 2024
2024
Yenilikçi Teknolojiler ve Sıfır Atık Hareketiyle Yeniden Şekillenen Gastronomi Trendleri
G Şallı
6. Uluslararası Akdeniz Bilimsel Araştırmalar Kongresi, 89-99, 2024
2024
YÜKSEKÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİNİN GIDA İSRAFI KONUSUNDAKİ BİLGİ, GÖRÜŞ VE DAVRANIŞLARI
M AKSOY, G ŞALLI
Anadolu Strateji Dergisi 5 (2), 11-32, 2023
2023
Pastanelerde Üretim ve Depolama Alanları
G Şallı
Tatlı ve Pastacılık 1, 69-81, 2023
2023
Gıda Kalite Kontrolünün Esasları ve Uygulaması
G Şallı, OU Şimşek
Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi 1, 133-163, 2023
2023
Gastronomi Turizmi Açısından Coğrafi İşaretli Ürünlerin Önemi: Eskişehir Örneği
G Şallı, O Tugay
3. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi, 2023
2023
African Diaspora in Turkey - Negotiating Africanness through ethnic culinary practices
H Tabak, G Şallı
Silk Road 2nd International Scientific Research Conference, 1258-1267, 2023
2023
Caterıng Servıces for Mass Food Enterprıses
S Kadam, G Şallı
Gastronomy Attractions and Practices in Tourism 1, 187-200, 2023
2023
Olive Oil as a Functional Food
G Şallı, S Kadam
Gastronomy Attractions and Practices in Tourism 1, 177-186, 2023
2023
Coğrafi İşaret Kavramı ve Gastronomi Turizmi Açısından Önemi
G Şallı
Gastronomi, Turizm ve Sürdürülebilirlik Araştırmaları 1, 177-189, 2023
2023
Klasik Mutfak, Klasik Menü, Mutfak Şefi
G Şallı
Türkiye Turizm Ansiklopedisi 1, 2022
2022
KURU BAKLAGİL VE TAHILLARIN YAPISI, KULLANIM ALANLARI VE TÜRK MUTFAĞINDAN ÖRNEK TARİFLER
G Şallı
TEMEL MUTFAK ÜRÜNLERİNDE TEORİK VE PRATİK YAKLAŞIMLAR 1, 129-154, 2021
2021
Ordu
G Şallı, SP Temizkan
Türkiye Lezzet Rotaları 1, 687-692, 2021
2021
Tokat
SP Temizkan, G Şallı
Türkiye Lezzet Rotaları 1, 719-725, 2021
2021
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20