Takip et
ERKAN DENK
ERKAN DENK
Turizm Fakültesi Öğretim Görevlisi Dr., Atatürk Üniversitesi
atauni.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Erzurum Mutfağı Yöresel Ürünlerin Otel Restoran Menülerinde Kullanım Düzeyi: Palandöken Örneği
B MİL, E DENK
IJSES International Journal of Social and Economic Sciences 5 (2), 01-07, 2015
93*2015
Otel Mutfak Çalışanları Mesleki Eğitim Seviyeleri ve Kariyer Hedeflerinin Ölçülmesi: Kış Koridoru Analizi
E Denk, A Koşan
Yorum-Yönetim-Yöntem Uluslararası Yönetim-Ekonomi ve Felsefe Dergisi 5 (1 …, 2017
38*2017
Erzurum İlinin Coğrafi işaret (Cİ) Almış Ürünlerinin Gastronomi Turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi
E Denk, N Sanalan Bilici
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research 5 (1), 102-122, 2021
212021
Erzurum Oltu İlçesinin Kırsal Turizm Potansiyeli ve Yerel Halkın Turizm Algılamaları
E Denk, B Mil
IJSES International Journal of Social and Economic Sciences 6 (2), 07-15, 2016
172016
Erzurum ile Özdeleşmiş Bir Lezzet: Oltu Cağ Kebabı (A Taste which is Identical with
T POLAT-ÜZÜMCÜ, E DENK
Journal of Tourism and Gastronomy Studies 463, 483, 2019
7*2019
Türkiye'de Gastronomi Turizmi Açısından Coğrafi İşaretli Ürünler
E DENK
İpek Yolu Turizm Araştırmaları Dergisi-Journal of Silk Road Tourism Research …, 2021
4*2021
Coğrafi İşaretler Hakkında Yerel Yönetici Görüşlerinin Analizi
E Denk, NS Bilici
Journal of Gastronomy, Hospitality and Travel 6 (1), 319-334, 2023
22023
Otel mutfak çalışanlarının eğitim seviyeleri ve kariyer hedeflerinin ölçülmesi: Kış koridoru analizi
E Denk
Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2017
22017
Erzurum Mutfak Kültürünün Sahip Olduğu Zenginliğin Mutfak Turizmi Açısından Farkında Olmak
E DENK
International Journal of Tourism, Economic and Business Sciences 7 (2), 59-79, 2023
1*2023
Yerel Yöneticilerin Değerlendirmeleriyle Coğrafi İşaretler
E Denk, N Sanalan Bilici
12022
Yerel Halkın Coğrafi İşaretler ve Etiketleri Hakkındaki Görüşlerinin Analizi
E Denk, NS Bilici
SOSYAL BEŞERİ VE İDARİ BİLİMLER ALANINDA ULUSLARARASI ARAŞTIRMALAR XIX 1 …, 2022
12022
Erzurum Otel İşletmelerinde Et ve Ürünleri Satın Alma Sürecinin İncelenmesi
E DENK
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Üzerine Güncel Araştırmalar-II 1, 123-148, 2024
2024
Doğu Anadolu Bölgesinin İki Önemli Geleneksel Pekmezi: Karnavas ve Sivan Dut Pekmezlerinin Gastronomi Turizmi Açısından İncelemesi
E Denk
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Dergisi 6 (10), 1268-1283, 2023
2023
Turizm Yükseköğretim Stajlarında Yenilikçi Düşünce: İnovasyon Odaklı Stajın Türkiye’ye Uyum ve Koordinasyonu İle İlgili Bir Model Önerisi
D Erkan
Dynamics in Social Sciences and Humanities 4 (2), 52-66, 2023
2023
KIŞ KORİDORU GASTRONOMİ KORİDORUNA DÖNÜŞEBİLİR Mİ? BİR GASTRONOMİ ROTA DENEMESİ
E Denk
KARADENIZ 14TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES OCTOBER 13 - 15 …, 2023
2023
Geleneksel Bir Peynirin İzinde: Erzurum Civil Peyniri Örneği
E DENK
Turizm Alanındaki Gelişmelere Akademik Yorumlar 1, 1-28, 2023
2023
Türkiye'nin Geleneksel Peynirleri ve Peynir Turizmi Potansiyeli
https://www.nobelyayin.com/turkiye-nin-geleneksel-peynirleri-ve-peynir …, 2023
2023
Hangi Bölgenin Ağzından Bal Damlıyor? Türkiye Üzerine Bir Araştırma
E DENK
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanında Akademik Çalışmalar VI 1, 61-88, 2023
2023
Erzurum'da Gastronomi Turizminin Toplum Üzerindeki Etkisi: Ekonomik Fırsatlar, Çevresel Endişeler ve Sosyo-Kültürel Zenginlik
E DENK
Socrates Journal of Interdisciplinary Social Studies 9 (34), 1-27, 2023
2023
Kültür ve Turizmin Kavşağında Peynir: 1996’dan 2023’e Bibliyometrik Bir Değerlendirme
E DENK
Turizm Alanında Çok Yönlü Araştırmalar II 1, 305-340, 2023
2023
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20