Erzurum Mutfağı Yöresel Ürünlerin Otel Restoran Menülerinde Kullanım Düzeyi: Palandöken Örneği B MİL, E DENK IJSES International Journal of Social and Economic Sciences 5 (2), 01-07, 2015 | 93* | 2015 |
Otel Mutfak Çalışanları Mesleki Eğitim Seviyeleri ve Kariyer Hedeflerinin Ölçülmesi: Kış Koridoru Analizi E Denk, A Koşan Yorum-Yönetim-Yöntem Uluslararası Yönetim-Ekonomi ve Felsefe Dergisi 5 (1 …, 2017 | 38* | 2017 |
Erzurum İlinin Coğrafi işaret (Cİ) Almış Ürünlerinin Gastronomi Turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi E Denk, N Sanalan Bilici Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research 5 (1), 102-122, 2021 | 20 | 2021 |
Erzurum Oltu İlçesinin Kırsal Turizm Potansiyeli ve Yerel Halkın Turizm Algılamaları E Denk, B Mil IJSES International Journal of Social and Economic Sciences 6 (2), 07-15, 2016 | 17 | 2016 |
Erzurum ile Özdeleşmiş Bir Lezzet: Oltu Cağ Kebabı (A Taste which is Identical with T POLAT-ÜZÜMCÜ, E DENK Journal of Tourism and Gastronomy Studies 463, 483, 2019 | 7* | 2019 |
Türkiye'de Gastronomi Turizmi Açısından Coğrafi İşaretli Ürünler E DENK İpek Yolu Turizm Araştırmaları Dergisi-Journal of Silk Road Tourism Research …, 2021 | 4* | 2021 |
Coğrafi İşaretler Hakkında Yerel Yönetici Görüşlerinin Analizi E Denk, NS Bilici Journal of Gastronomy, Hospitality and Travel 6 (1), 319-334, 2023 | 2 | 2023 |
Otel mutfak çalışanlarının eğitim seviyeleri ve kariyer hedeflerinin ölçülmesi: Kış koridoru analizi E Denk Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2017 | 2 | 2017 |
Erzurum Mutfak Kültürünün Sahip Olduğu Zenginliğin Mutfak Turizmi Açısından Farkında Olmak E DENK International Journal of Tourism, Economic and Business Sciences 7 (2), 59-79, 2023 | 1* | 2023 |
Yerel Yöneticilerin Değerlendirmeleriyle Coğrafi İşaretler E Denk, N Sanalan Bilici | 1 | 2022 |
Yerel Halkın Coğrafi İşaretler ve Etiketleri Hakkındaki Görüşlerinin Analizi E Denk, NS Bilici SOSYAL BEŞERİ VE İDARİ BİLİMLER ALANINDA ULUSLARARASI ARAŞTIRMALAR XIX 1 …, 2022 | 1 | 2022 |
Erzurum Otel İşletmelerinde Et ve Ürünleri Satın Alma Sürecinin İncelenmesi E DENK Gastronomi ve Mutfak Sanatları Üzerine Güncel Araştırmalar-II 1, 123-148, 2024 | | 2024 |
Doğu Anadolu Bölgesinin İki Önemli Geleneksel Pekmezi: Karnavas ve Sivan Dut Pekmezlerinin Gastronomi Turizmi Açısından İncelemesi E Denk Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Dergisi 6 (10), 1268-1283, 2023 | | 2023 |
Turizm Yükseköğretim Stajlarında Yenilikçi Düşünce: İnovasyon Odaklı Stajın Türkiye’ye Uyum ve Koordinasyonu İle İlgili Bir Model Önerisi D Erkan Dynamics in Social Sciences and Humanities 4 (2), 52-66, 2023 | | 2023 |
Geleneksel Bir Peynirin İzinde: Erzurum Civil Peyniri Örneği E DENK Turizm Alanındaki Gelişmelere Akademik Yorumlar 1, 1-28, 2023 | | 2023 |
Türkiye'nin Geleneksel Peynirleri ve Peynir Turizmi Potansiyeli https://www.nobelyayin.com/turkiye-nin-geleneksel-peynirleri-ve-peynir …, 2023 | | 2023 |
Hangi Bölgenin Ağzından Bal Damlıyor? Türkiye Üzerine Bir Araştırma E DENK Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanında Akademik Çalışmalar VI 1, 61-88, 2023 | | 2023 |
Erzurum'da Gastronomi Turizminin Toplum Üzerindeki Etkisi: Ekonomik Fırsatlar, Çevresel Endişeler ve Sosyo-Kültürel Zenginlik E DENK Socrates Journal of Interdisciplinary Social Studies 9 (34), 1-27, 2023 | | 2023 |
Kültür ve Turizmin Kavşağında Peynir: 1996’dan 2023’e Bibliyometrik Bir Değerlendirme E DENK Turizm Alanında Çok Yönlü Araştırmalar II 1, 305-340, 2023 | | 2023 |
EDIBLE PLANTS USED IN VAN GASTRONOMY E Denk TOKAT 2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON SCIENTIFIC RESEARCHES, 191, 2023 | | 2023 |