Follow
ERKAN DENK
ERKAN DENK
Turizm Fakültesi Öğretim Görevlisi Dr., Atatürk Üniversitesi
Verified email at atauni.edu.tr
Title
Cited by
Cited by
Year
Erzurum Mutfağı Yöresel Ürünlerin Otel Restoran Menülerinde Kullanım Düzeyi: Palandöken Örneği
B MİL, E DENK
IJSES International Journal of Social and Economic Sciences 5 (2), 01-07, 2015
93*2015
Otel Mutfak Çalışanları Mesleki Eğitim Seviyeleri ve Kariyer Hedeflerinin Ölçülmesi: Kış Koridoru Analizi
E Denk, A Koşan
Yorum-Yönetim-Yöntem Uluslararası Yönetim-Ekonomi ve Felsefe Dergisi 5 (1 …, 2017
38*2017
Erzurum İlinin Coğrafi işaret (Cİ) Almış Ürünlerinin Gastronomi Turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi
E Denk, N Sanalan Bilici
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research 5 (1), 102-122, 2021
202021
Erzurum Oltu İlçesinin Kırsal Turizm Potansiyeli ve Yerel Halkın Turizm Algılamaları
E Denk, B Mil
IJSES International Journal of Social and Economic Sciences 6 (2), 07-15, 2016
172016
Erzurum ile Özdeleşmiş Bir Lezzet: Oltu Cağ Kebabı (A Taste which is Identical with
T POLAT-ÜZÜMCÜ, E DENK
Journal of Tourism and Gastronomy Studies 463, 483, 2019
7*2019
Türkiye'de Gastronomi Turizmi Açısından Coğrafi İşaretli Ürünler
E DENK
İpek Yolu Turizm Araştırmaları Dergisi-Journal of Silk Road Tourism Research …, 2021
4*2021
Coğrafi İşaretler Hakkında Yerel Yönetici Görüşlerinin Analizi
E Denk, NS Bilici
Journal of Gastronomy, Hospitality and Travel 6 (1), 319-334, 2023
22023
Otel mutfak çalışanlarının eğitim seviyeleri ve kariyer hedeflerinin ölçülmesi: Kış koridoru analizi
E Denk
Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2017
22017
Erzurum Mutfak Kültürünün Sahip Olduğu Zenginliğin Mutfak Turizmi Açısından Farkında Olmak
E DENK
International Journal of Tourism, Economic and Business Sciences 7 (2), 59-79, 2023
1*2023
Yerel Yöneticilerin Değerlendirmeleriyle Coğrafi İşaretler
E Denk, N Sanalan Bilici
12022
Yerel Halkın Coğrafi İşaretler ve Etiketleri Hakkındaki Görüşlerinin Analizi
E Denk, NS Bilici
SOSYAL BEŞERİ VE İDARİ BİLİMLER ALANINDA ULUSLARARASI ARAŞTIRMALAR XIX 1 …, 2022
12022
Erzurum Otel İşletmelerinde Et ve Ürünleri Satın Alma Sürecinin İncelenmesi
E DENK
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Üzerine Güncel Araştırmalar-II 1, 123-148, 2024
2024
Doğu Anadolu Bölgesinin İki Önemli Geleneksel Pekmezi: Karnavas ve Sivan Dut Pekmezlerinin Gastronomi Turizmi Açısından İncelemesi
E Denk
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Dergisi 6 (10), 1268-1283, 2023
2023
Turizm Yükseköğretim Stajlarında Yenilikçi Düşünce: İnovasyon Odaklı Stajın Türkiye’ye Uyum ve Koordinasyonu İle İlgili Bir Model Önerisi
D Erkan
Dynamics in Social Sciences and Humanities 4 (2), 52-66, 2023
2023
Geleneksel Bir Peynirin İzinde: Erzurum Civil Peyniri Örneği
E DENK
Turizm Alanındaki Gelişmelere Akademik Yorumlar 1, 1-28, 2023
2023
Türkiye'nin Geleneksel Peynirleri ve Peynir Turizmi Potansiyeli
https://www.nobelyayin.com/turkiye-nin-geleneksel-peynirleri-ve-peynir …, 2023
2023
Hangi Bölgenin Ağzından Bal Damlıyor? Türkiye Üzerine Bir Araştırma
E DENK
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanında Akademik Çalışmalar VI 1, 61-88, 2023
2023
Erzurum'da Gastronomi Turizminin Toplum Üzerindeki Etkisi: Ekonomik Fırsatlar, Çevresel Endişeler ve Sosyo-Kültürel Zenginlik
E DENK
Socrates Journal of Interdisciplinary Social Studies 9 (34), 1-27, 2023
2023
Kültür ve Turizmin Kavşağında Peynir: 1996’dan 2023’e Bibliyometrik Bir Değerlendirme
E DENK
Turizm Alanında Çok Yönlü Araştırmalar II 1, 305-340, 2023
2023
EDIBLE PLANTS USED IN VAN GASTRONOMY
E Denk
TOKAT 2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON SCIENTIFIC RESEARCHES, 191, 2023
2023
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20