Takip et
Lokman Toprak
Lokman Toprak
artuklu.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
MARDİN'DE HALKIN TURİZM ALGISI
L Toprak
Elektronik Sosyal Bilimler Dergisi (elektronik), 2015
662015
Mardin’in UNESCO yaratıcı şehirler ağında “gastronomi kenti” olabilirliğine ilişkin paydaş görüşleri
S Gürbüz, G Özaltaş Serçek, L Toprak
Journal of Tourism and Gastronomy S tudies, 2017
352017
TURİZMİN YÜKSELEN TRENDİ: SAĞLIK TURİZMİ VE GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ ÖRNEĞİ
L Toprak, HH Elsaied, SA Mahmood
Elektronik Sosyal Bilimler Dergisi 13 (50), 2014
332014
Mardin ve yemek kültürü
L Toprak
Mardin Müzesi Yayınları. ISNB, 978-605, 2015
222015
The determinants of tourism demand in Turkey
M Abedtalas
Journal of economics and behavioral studies, 2015
222015
Coğrafi işaretler ve Siirt ili örneği. 18
L Toprak, Z Oğuz
Ulusal Turizm Kongresi 964, 973, 2017
162017
Bölgelerarası kalkınma farklılıklarını gidermede turizmin rolü: Güneydoğu Anadolu Bölgesi örneği
L Toprak
Yayınlanmamış Doktora Tezi, İnönü Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü …, 2008
142008
Türkiye’de turizmin etkileri konusunda yerel halkın bakış açısını konu alan lisansüstü tezlerin bibliyometrik profili
R Çıkrık, İ Yılmaz, LS Toprak
Journal of Hospitality and Tourism Issues 1 (1), 17-29, 2019
122019
Influence of dietary habits of university students on body mass index (BMI)(a comparative study among Egypt and Saudi Arabia and turkey)
HH El Sayed, MM El-Shafei, L Toprak
Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 25 (2), 315-328, 2015
122015
The relation between emotional labor, job burnout and intention to turnover: A research on travel agency workers
L Toprak, G Ozaltas-Sercek, A Karakas, S Sercek
Economie şi Sociologie, 47-57, 2015
112015
Mardin geleneksel yemekleri ve bu yemeklerde kullanılan gıda maddeleri
L Toprak, A Çelikel Güngör, S Gürbüz
Zeugma I. Uluslararası Multidisipliner Çalışmalar Kongresi, 13-16, 2018
92018
Turizm ekonomisi
L Toprak, M Abedtalas
Turizm Ekonomisi, 2017
72017
Öğrencilerin üniversiteden rekreasyon aktiviteleri konusunda beklentileri
L Toprak, S Serçek, GÖ Serçek
VII. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi, 04-05, 2014
72014
Determinants of the economic adaptation of refugees: the case of Midyat Camp
M Abedtalas, L Toprak, WA Aloklah, A Alawak, A Aljasem, Ş Aykol
Journal of Refugee Studies 34 (1), 520-534, 2021
62021
Significance of Dayro d-Mor Hananyo and Mor Gabriel monasteries within the scope of belief tourism
L Toprak
European Journal of Science and Theology 10 (6), 9-28, 2014
62014
MARDİN'İN KALKINMASINDA TURİZMİN LOKOMOTİF SEKTÖR OLARAK BELİRLENMESİ GEREKLİLİĞİ
L TOPRAK
Mukaddime, 121-150, 2012
62012
ENTEGRE VE SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR KALKINMA ANLAYIŞI İLE; GAP
L TOPRAK
Mukaddime 2 (2), 189-210, 2010
42010
OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİ VE DİYARBAKIR
L TOPRAK
Dicle Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 70-83, 2009
42009
Yiyecek-İçecek İşletmelerinde HACCP Sisteminin Uygulanmasının Önündeki Engeller: Mardin Örneği
S Gürbüz, A Çelikel Güngör, T Arık Yüksel, N İflazoğlu, L Toprak
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 2019
32019
Yerel yemekler: Mardin örneği
L Toprak, A Çelikel Güngör, S Gürbüz
ANADOLU I. ULUSLARARASI MULTİDİSİPLİNER ÇALIŞMALAR KONGRESİ 28-29 Aralık …, 2018
32018
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20