Kendi profilinizi oluşturun
Alıntı yapanlar
Hepsi | 2019 yılından bugüne | |
---|---|---|
Alıntılar | 898 | 668 |
h-endeksi | 6 | 6 |
i10-endeksi | 6 | 6 |
Genel erişim
Tümünü görüntüle0 makale
1 makale
genel erişime açık olanlar
genel erişime açık olmayanlar
Finansman sağlayan kuruluşun getirdiği zorunluluğa dayalı olarak
Katkıda bulunan yazarlar
- Seid Mahdi JafariProfessor, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resourcesgau.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Touseef Ahmed WaniDepartment of Food Science and Technology, University of Kashmirkashmiruniversity.net üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Alireza Mehregan NikooPhD of food science and technologyguilan.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- F.A. MasoodiDepartment of Food Science and Technology, University of Kashmir,Indiauok.edu.in üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Waqas N BabaDepartment of Food Science and Technologyuok.edu.in üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Charis M. GalanakisGalanakis Laboratories, Taif University, Food Waste Recovery Groupchemlab.gr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Alireza Sadeghi MahoonakProfessor, Department of Food Science and Technology, Gorgan university of agricultural sciences andgau.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Adil GaniUniversity of Kashmir, Rutgers University, Nj, USA, Cornell University, Ithaca NYC USAuok.edu.in üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip