Follow
Yarkın Akyüz
Title
Cited by
Cited by
Year
Türkiye’de iklim değişikliği tarım etkileşiminin iki yönüyle incelenmesi
Y Akyüz, E Atış
Uluslararası Katılımlı 2, 08-09, 2016
72016
Akademisyenlerin ekolojik etkilerinin incelenmesi: EÜ Ziraat Fakültesi örneği
Y Akyüz, E Atış, M Çukadar, E Salalı
XII. Ulusal Tarım Ekonomisi Kongresi Bildiriler Kitabı 1427 (1436), 25-27, 2016
72016
Küçük Menderes havzasında iklim değişikliğinin olası etkileri ve üreticilerin konuya ilişkin farkındalıkları
Y AKYÜZ, A Ela
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi 21, 109-115, 2018
42018
The effects of participating environmentally friendly agricultural land protection program on the farm level production efficiency in Samsun Province Of Turkey
VCEAÇ YILDIRIM, HTM HASDEMİR
CONGRESS BOOK, 829, 2017
32017
Turquality Markalaşma Programı: Gıda İşletmelerinin Profili
E Taylan, E İsmail, SG Gümüş, Y Akyüz
EGE ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ 54 (2), 197-205, 2017
32017
Exploring opportunity cost of conversion to eco-friendly farming system: the case of Samsun and Adana provinces of Turkey
Ç Yıldırım, H Türkten, V Ceyhan, E Atış, M Hasdemir, H Salalı, Y Akyüz, ...
Environment, Development and Sustainability 23 (2), 1447-1460, 2021
22021
Analysis of factors affecting farmers' decisions on purchase and sale of land: a case study on Kemalpasa district, Izmir.
D Karaca, S İbraimi, S Engindeniz, Y Akyüz, G Çınar
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 53 (4), 481-489, 2016
12016
A study on the determination of marketing efficiency of traditional foods: the case of Kars kashar cheese.
GS Gokkaya, H Adanacioglu, Y Akyuz
Custos e@ gronegócio 12 (4), 310-325, 2016
12016
Araştırma Makalesi
C KARAKAYA, T ŞAHİNOĞLU
2021
Reflection of environmental-based agricultural land protection program (Çatak) on farmer's implementation
HE Salalı, E Atış, Y Akyüz, V Ceyhan, H Türkten, Ç Yıldırım, M Hasdemir, ...
Journal of Environmental Biology 41 (2), 439-444, 2020
2020
ANALYSIS OF PRODUCERS'ATTITUDES TOWARDS COMMODITY AND NON-COMMODITY FUNCTIONS OF AGRICULTURE: THE CASE OF IZMIR
Y Akyuz, E Atis, B Miran
FRESENIUS ENVIRONMENTAL BULLETIN 26 (4), 3047-3054, 2017
2017
An Ecological Footprint Analysis and the Sustainability of Turkish Agriculture
Y AKYÜZ, EAHE SALALI
Presidency of the Congress, 13, 2014
2014
Agricultural multifunctionality and farmers' preferences.
Y Akyüz, HE Salalı, E Atıș
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 237-242, 2013
2013
A Study on the determination of marketing efficiency of traditional foods: the case of Kars Kashar Cheese
KK Cheese, GS Gokkaya, H Adanacionglu, Y Akyuz
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–14