Takip et
Güleren Sabuncular
Güleren Sabuncular
PhD., Marmara University, Faculty of Health Science, Department of Nutrition and Dietetics
marmara.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Evaluation of nutrition knowledge of pregnant women before and after nutrition education according to sociodemographic characteristics
S Aktaç, G Sabuncular, D Kargin, FE Gunes
Ecology of food and nutrition 57 (6), 441-455, 2018
562018
Determining the relationship between body mass index, healthy lifestyle behaviors and social appearance anxiety
N Sanlier, M Pehlivan, G Sabuncular, S Bakan, Y Isguzar
Ecology of food and nutrition 57 (2), 124-139, 2018
512018
Relationship between nutrition and sleep quality, focusing on the melatonin biosynthesis
N Sanlier, G Sabuncular
Sleep and Biological Rhythms 18 (2), 89-99, 2020
422020
Evaluation of malnutrition risk of inpatients in a research and training hospital: A cross-sectional study
ZM Celik, AH Islamoglu, G Sabuncular, HS Toprak, FE Gunes
Clinical nutrition ESPEN 41, 261-267, 2021
122021
6-18 yaş arası serebral palsili çocukların beslenme durumunun değerlendirilmesi
G Sabuncular
Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2013
62013
Ette lipit oksidasyonu ve etkileyen faktörler
G Sabuncular, G Akbulut, M Yaman
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi, 362-369, 2021
42021
Yanık Yaralanmalarında Enerji Metabolizması ve Enerji Gereksiniminin Belirlenmesinde Güncel Yaklaşımlar
G SABUNCULAR, N TEK
Türkiye Klinikleri Journal of Health Sciences 2 (3), 184-191, 2017
12017
Chewing difficulties, oral health, and nutritional status in adults with intellectual disabilities: A cross‐sectional study
AH İslamoğlu, G Berkel, HS Yildirim, Ş Aktaç, F Bayram, G Sabuncular, ...
Journal of Applied Research in Intellectual Disabilities 37 (3), e13225, 2024
2024
Validity and Reliability of the Turkish Version of the Short Sports Nutrition Knowledge Questionnaire for Athletes
G Sabuncular, ZM Çelik, AH İslamoğlu, A Özüak, SA Kabasakal, Ş Aktaç
Yalova Üniversitesi Spor Bilimleri Dergisi 3 (1), 114-126, 2024
2024
Interprofessional Approaches in Research Planning Training: Multidisciplinary Perspective in Oral and Dental Health
F BAYRAM, C ŞAHİN, G SABUNCULAR, ZM ÇELİK, AH İSLAMOĞLU, ...
European Journal of Research in Dentistry 7 (3), 139-146, 2023
2023
Reduction of Arsenic Level in Rice by Different Preparation and Cooking Methods
G SABUNCULAR, AH İSLAMOĞLU, BN ÇAKIR, G TURAN, Ş AKTAÇ
Eurasian Journal of Food Science and Technology 7 (2), 96-104, 2023
2023
Food Related Behaviors and Sleep Quality in University Students: A Descriptive Study
AH İslamoğlu, G Sabuncular
Acıbadem Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi 14 (4), 2023
2023
Efficacy of Botulinum Toxin on Masticatory Performance, Orofacial Pain, Nutritional Intake and Anthropometric Measurements: A Pilot Study
G SABUNCULAR, Ş AKTAÇ, F BAYRAM
2023
Üni̇versi̇teli̇ kiz öğrenci̇leri̇n tüketti̇kleri̇ besi̇nleri̇n içeri̇kleri̇ ile duygu durum profi̇lleri̇ni̇n karşılaştırılması
AH İSLAMOĞLU, G SABUNCULAR
2022
Quality of life, perceived stress and nutrition of patients with irritable bowel syndrome: A descriptive study
ZM Çelik, Ş Aktaç, G Sabuncular, T Dirican, AH Demir
The North African Journal of Food and Nutrition Research 6 (14), 107-114, 2022
2022
İBS Hastalarının Beslenme Durumları, Yaşam Kalitesi ve Algılanan Stresleri Arasındaki İlişkinin Belirlenmesi
Z ÇELİK, G SABUNCULAR, Ş AKTAÇ
2022
Mutfakta sürdürülebilir pişirme
Z ÇELİK, G SABUNCULAR
Detay Yayıncılık, 2022
2022
Temel beslenme bilimi
Z ÇELİK, B SARIKAYA, AH İSLAMOĞLU, G SABUNCULAR, İA BAŞOĞLU
ANKARA NOBEL TIP KİTABEVLERİ, 2021
2021
Balanced Nutrition Education Programme Food Consumption Survey–II Results
Ş AKTAÇ, G SABUNCULAR
2019
Balanced Nutrition Programme: A school-based education initiative from Turkey
Ş AKTAÇ, G SABUNCULAR
2019
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20