Willingness to pay as an economic instrument for coastal tourism management: Cases from Mersin, Turkey S Birdir, Ö Ünal, K Birdir, AT Williams Tourism Management 36, 279-283, 2013 | 147 | 2013 |
The relationship between tourism, CO2 emissions and economic growth: a case of Mediterranean countries E Balli, C Sigeze, M Manga, S Birdir, K Birdir Asia Pacific Journal of Tourism Research 24 (3), 219-232, 2019 | 140 | 2019 |
Segmentation of tourist using demographic and travel characteristics: The case of Istanbul SS Birdir International Review of Management and Marketing 5 (4), 221-229, 2015 | 38 | 2015 |
Restoran işletmelerinde yenilik uygulamaları: Mersin ve Adana örneği SS Birdir, EY Kale Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi 11 (3), 2014 | 36 | 2014 |
Turist rehberi adaylarında yeni yiyecek deneme korkusu (neophobia) SS Birdir, N İflazoğlu, K Birdir Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research 3 (4), 551-561, 2019 | 24 | 2019 |
Destination marketing and destination image SS Birdir, A Dalgic, K Birdir The Routledge handbook of destination marketing, 71-81, 2018 | 15 | 2018 |
Karnavala katılım güdüleri: IV. Adana uluslararası portakal çiçeği karnavalı örneği SS Birdir, D Toksöz, E Bak Çağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 13 (1), 21-39, 2016 | 15 | 2016 |
Otel işletmelerinde yenilikçi hizmetler EY Kale, SS Birdir Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi 7 (2), 2010 | 12 | 2010 |
Impact of ICTs on event management and marketing K Birdir, S Birdir, A Dalgiç, D Toksoz IGI Global, 2020 | 11 | 2020 |
Interest of localpeople in gastronomy tourism and their food neophobia: Cases of Hatay and Gaziantep N Iflazoğlu, S Bırdır Sahıllı İrfan YAZICIOĞLU, 2020 | 11 | 2020 |
XVII. Akdeniz oyunları seyircilerinin güdüleri ve algıladıkları faydalar üzerine bir çalışma M Yolal, SS Birdir, S Karacaoğlu, K Birdir Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi 11 (2), 2014 | 11 | 2014 |
Yerli turistlerin profesyonel turist rehberlerinden beklentilerinin incelenmesi SS BİRDİR, S TAŞBEY Çukurova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi 24 (2 …, 2009 | 9 | 2009 |
A critical review of destination marketing SS Birdir, A Dalgic, K Birdir The Routledge handbook of destination marketing, 7-15, 2018 | 8 | 2018 |
Otel İşletmelerinde Pazar Bölümlendirme Hedef Pazar Seçimi ve Konumlandırma SS Birdir Ankara: Detay Yayıncılık, 2015 | 7 | 2015 |
Rus turistlerin turistik ürün tercihlerinde satış geliştirme faaliyetlerinin rolü SS Birdir Çağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 11 (2), 1-25, 2014 | 7 | 2014 |
Yeşil yıldız uygulamaları: Y kuşağı örneği SS Birdir, D Toksöz, K Birdir Journal of Tourism Theory and Research 5 (2), 123-133, 2019 | 6 | 2019 |
Y kuşağı karnaval katılımcılarının anlık hediyelik eşya satınalma davranışları ve hedonik tüketim eğilimlerinin belirlenmesi SS Birdir, K Birdir International Journal of Social Sciences and Education Research 6 (4), 501-513, 2020 | 5 | 2020 |
Dört ve beş yıldızlı otel mutfak şeflerinin işten ayrılma nedenleri T Çanakçı, SS Birdir İşletme Araştırmaları Dergisi 12 (2), 1176-1191, 2020 | 5 | 2020 |
Smart Tourism Planning: Geographical Evidence From Poland K Leśniewska-Napierała, T Napierała, SS Birdir, K Birdir Handbook of Research on Smart Technology Applications in the Tourism …, 2020 | 4 | 2020 |
Fayda temelli bölümlendirme: Antalya örneği SS Birdir, MŞ Akdoğan Çağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 7 (1), 21-34, 2010 | 4 | 2010 |