Mardinde gastronomi turizmi: Turist görüşlerine ilişkin bir uygulama A Yariş Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2014 | 74 | 2014 |
Mardin ilindeki restoranların yerel ürün kullanımındaki avantaj ve dezavantajları ile ilgili algı düzeyleri A Yarış, M Cömert Uluslararası Sosyal Araştırmalar Dergisi 8 (37), 991-998, 2015 | 27 | 2015 |
Sürdürülebilir Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği: Ankara İlinde Bir Araştırma (Sustainable İ YAZICIOĞLU, E ÖZATA, A YARIŞ | 23* | 2018 |
The impact of social media use on restaurant choice A Yarış, Ş Aykol Anatolia 33 (3), 310-322, 2022 | 19 | 2022 |
Food packaging: glass and plastic A Yaris, A Sezgin Researches on Science and Art in 21st Century Turkey; Gece Publishing …, 2017 | 14 | 2017 |
Amerikan mutfak kültürünün gelişim süreci A YARIŞ, FD ÖZKAYA Journal of Tourism & Gastronomy Studies 3 (3), 90-101, 2015 | 14 | 2015 |
Sürdürülebilir yiyecek-içecek hizmetleri: yeşil restoran hareketi A Yariş | 10 | 2018 |
A Qualitative Analysis of Gastronomy Tourism Strategy and Action Plan A Yarış, K Çakar, Ş Aykol Turizm Akademik Dergisi 6 (2), 289-298, 2019 | 9 | 2019 |
Intentions to Adopt Eco-friendly Practices in Restaurant Operations A Yarış, İ Yazıcıoğlu Journal of Culinary Science & Technology 20 (5), 430-452, 2022 | 5 | 2022 |
Mardin’de gastronomi turizmi: turist görüşlerine ilişkin bir uygulama (Yayınlanmamış Yüksek Lisans Tezi) A Yarış Mardin Artuklu Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Mardin, 2014 | 5 | 2014 |
Turkish traditional fermented plant-products as functional food A Yarış Eurasian Journal of Food Science and Technology 6 (1), 42-51, 2022 | 4 | 2022 |
TOPLU YEMEK HİZMETLERİNDE SERVİS ŞEKLİNİN ALGILANAN MEMNUNİYET DÜZEYİNE ETKİSİ A Yarış, Ş Aykol Dicle Üniversitesi İktisadi ve İdari bilimler Fakültesi Dergisi 7 (14), 437-451, 2017 | 4 | 2017 |
Gastronomi Deneyimi Unsurlarının Tekrar Ziyaret Niyetine Etkisi (The Efect of Gastronomy Experience Elements on Revisit Intention) B KAÇAR, A YARIŞ Journal of Tourism & Gastronomy Studies 10 (3), 2713-2734, 2022 | 3 | 2022 |
Last Chance Before It’s Gone: Last Chance Tourism On Hasankeyf. 1 Ş Aykol, A Altürk, A Yarış, T Arık Yüksel Uluslararası Turizmin Geleceği Kongresi’nde sunulan bildiri, Mersin …, 2017 | 3 | 2017 |
Last chance before it’s gone: Doom tourism on Hasankeyf Ş Aykol, A Yarış, A Altürk, T Arık Yüksel The First International Congress on Future of Tourism: Innovation …, 2017 | 2 | 2017 |
Reasons of food and beverage businesses fail. A Yarış, E Kanik | 1 | 2021 |
Yiyecek ve içecek işletmelerinde başarısızlık nedenleri A Yarış, E Kanik Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi 5 (2), 406-424, 2021 | 1 | 2021 |
Developing and Validating a Gastronomy Experience Scale A YARIŞ | 1 | 2019 |
Fit Yiyecek-İçecek Hizmeti Yeniliğinin Benimsenmesi: Spor Salonları Üzerine Bir Araştırma A Yarış, N Şahin İşletme Araştırmaları Dergisi 15 (3), 1985-1996, 2023 | | 2023 |
Mardin’in Yemek Ritüelleri (Food Rituals of Mardin) K DUYAN, A YARIŞ Journal of Tourism & Gastronomy Studies 10 (3), 2749-2770, 2022 | | 2022 |