Coffee and Turkish coffee culture S Küçükkömürler, L Özgen Pakistan Journal of Nutrition 8 (10), 1693-1700, 2009 | 73 | 2009 |
Ergenlerin Yeme Tutum ve Davranışları. L Özgen, B Kinaci, M Arli Journal of Faculty of Educational Sciences 45 (1), 2012 | 69 | 2012 |
Eating attitudes and behaviors of adolescents L Özgen, B Kinaci, A Mine Ankara University Journal of Faculty of Educational Sciences (JFES) 45 (1 …, 2012 | 28 | 2012 |
Academicians' attitude towards" new foods". L Ozgen | 26 | 2014 |
Drive for thinness, bulimia and body dissatisfaction in Turkish ballet dancers and ballerinas L Özgen, İ Kısaç Procedia-Social and Behavioral Sciences 1 (1), 2218-2221, 2009 | 26 | 2009 |
Body image among female university students in Turkey: concurrent translation and validation of three body image measures V Swami, L Özgen, E Gökçen, KV Petrides International Journal of Culture and Mental Health 8 (2), 176-191, 2015 | 22 | 2015 |
Tüketicilerin besin etiketi okuma alışkanlıkları, beslenme etiketi ve ambalaj tercihleri ile ilişkili faktörler L Özgen Eğitim Bilimleri Enstitüsü, 2004 | 18 | 2004 |
Akdeniz diyet kalitesi ölçeğinin (Mediterranean Diet Quality-KIDMED) geçerlik ve güvenirlik çalışması SA Şahingöz, L Özgen, AGE Yalçın Proceedings Book of 5th International Eurasian Congress on Natural Nutrition …, 2019 | 15 | 2019 |
Nutritional knowledge, attitudes and practices among university students in Turkey and the US L Ozgen The Anthropologist 26 (3), 158-166, 2016 | 15 | 2016 |
Üniversite öğrencilerinin yurtlarındaki besin hijyeni yaklaşımları ve besin hazırlama uygulamaları M YAMAN, L ÖZGEN Endüstriyel Sanatlar Eğitim Fakültesi Dergisi, 2007 | 15 | 2007 |
Öğrencilere farkli yöntemlerle verilen eğitimin ağiz-diş sağliği ve beslenme bilgisi üzerine etkisi N ŞANLIER, L ÖZGEN Türk Eğitim Bilimleri Dergisi 3 (3), 351-365, 2005 | 15 | 2005 |
Slow food hareketine uygun bir içecek: Türk kahvesi L Özgen, P Ergun, E Kaymaz Motif Akademi Halkbilimi Dergisi, 2019 | 12 | 2019 |
Tüketicilerin besin etiketi tercihleri L Özgen Gazi Üniversitesi Endüstriyel Sanatlar Eğitim Fakültesi Dergisi 21 (1), 117-127, 2007 | 12 | 2007 |
Determining Mothers’ Attitude in Developing Preschool Children’Eating Behaviours L Ozgen, S Demiriz Procedia-Social and Behavioral Sciences 191, 662-667, 2015 | 11 | 2015 |
Öğrencilerde Fast Food ve Slow Food Tüketim Nedenleri Arasındaki Farkın İncelenmesi (Investigation of the Difference Between Fast Food and Slow Food Consumption Causes in Students) L ÖZGEN, T SÜREN Journal of Tourism & Gastronomy Studies 7 (3), 1836-1851, 2019 | 10 | 2019 |
Yiyecek üretimi I M Arlı, N Şanlıer, S Küçükkömürler, Y Ersoy, M Yaman, L Özgen, S Şeren, ... Turan Ofset, 2002 | 10 | 2002 |
Attitudes of international students towards Turkish foods L Ozgen, M Yaman The Anthropologist 18 (3), 1089-1095, 2014 | 9 | 2014 |
Yeni yiyeceklere yaklaşım ölçeğinin geçerlenmesi L ÖZGEN, F TÜRKMEN Journal of Tourism & Gastronomy Studies 6 (2), 229-243, 2018 | 8 | 2018 |
Çocukların Sebze ve Meyve Tüketim Durumu: Anne ve Çocuk Görüşleri S Demiriz, L Özgen 5. Uluslararası Okul Öncesi Eğitim Kongresi, Ankara, 2017 | 8 | 2017 |
Farklı eğitim düzeyindeki öğrencilerin hızlı hazır yiyecek (Fast Food) tüketim durumlarının ve alışkanlıklarının saptanması üzerine bir araştırma L Özgen GÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü. Ankara. Bilim Uzmanlık Tezi, 1998 | 8 | 1998 |