Kendi profilinizi oluşturun
Alıntı yapanlar
Hepsi | 2019 yılından bugüne | |
---|---|---|
Alıntılar | 35834 | 13272 |
h-endeksi | 95 | 61 |
i10-endeksi | 313 | 241 |
Genel erişim
Tümünü görüntüle29 makale
10 makale
genel erişime açık olanlar
genel erişime açık olmayanlar
Finansman sağlayan kuruluşun getirdiği zorunluluğa dayalı olarak
Katkıda bulunan yazarlar
- Qinglong WuGlobal Probiotics R&D, IFF Health & Biosciencesiff.com üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Farrokh SherkatRMIT Universityrmit.edu.au üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Lydia OngThe University of Melbourneunimelb.edu.au üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Hengyi XuState Key Laboratory of Food Science and Technology, Nanchang Universityncu.edu.cn üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Daniel GranatoProfessor of Functional Foods - University of Limerickul.ie üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Murphy Lam-Yim WanSenior Lecturer, School of Pharmacy and Biomedical Sciences, University of Portsmouthport.ac.uk üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Frank DunsheaThe University of Melbourne and University of Leedsunimelb.edu.au üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Jeff BroadbentProfessor of Food Science, Utah State Universityusu.edu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Salam A. IbrahimNorth Carolina A & T State Universityag.ncat.edu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Frank BrunoUniversity of South Australiaunisa.edu.au üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip