Kendi profilinizi oluşturun
Alıntı yapanlar
Hepsi | 2019 yılından bugüne | |
---|---|---|
Alıntılar | 4388 | 2261 |
h-endeksi | 35 | 22 |
i10-endeksi | 64 | 47 |
Genel erişim
Tümünü görüntüle6 makale
7 makale
genel erişime açık olanlar
genel erişime açık olmayanlar
Finansman sağlayan kuruluşun getirdiği zorunluluğa dayalı olarak
Katkıda bulunan yazarlar
- Pablo JulianoCSIROcsiro.au üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Roman BuckowLa Trobe Universitysydney.edu.au üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Francisco J. TrujilloUniversity of New South Walesunsw.edu.au üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Svenja M. BeckUniversity of New South Walesstudent.unsw.edu.au üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Netsanet Shiferaw TerefeCSIRO Food and Nutritioncsiro.au üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Thomas LeongResearch Fellow in Dairy Innovationunimelb.edu.au üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Charis M. GalanakisGalanakis Laboratories, Taif University, Food Waste Recovery Groupchemlab.gr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Mladen BrncicProfessor of Food Sciencepbf.hr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- María Reyes González-CentenoUniversitat de les Illes Balearsuib.es üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Volker GaukelKarlsruhe Institute of Technologykit.edu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Sebastian EberhardtDaimler AGdaimler.com üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Jürg DualProfessor of Mechanics and Experimental Dynamics, ETH Zurichimes.mavt.ethz.ch üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Anthony Bruce MurphyCSIROcsiro.au üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Nadia A. S. SmithHigher Research Scientist, National Physical Laboratorynpl.co.uk üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip