Takip et
Prof. Dr. Aslı Albayrak
Prof. Dr. Aslı Albayrak
gelisim.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Alternatif turizm
A Albayrak
Detay Yayıncılık, 2013
4282013
Farklı milletlerden turistlerin Türk mutfağına ilişkin görüşlerinin saptanması üzerine bir çalışma
A Albayrak
Journal of Yasar University, 2013
1752013
Y kuşağı turistlerin destinasyon imaj algıları üzerine bir araştırma
A Albayrak, E Özkul
Turkish Studies-International Periodical For The Languages, Literature and …, 2013
1712013
Müşterilerin restoran seçimlerini etkileyen faktörler: İstanbul örneği
A Albayrak
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 25 (2), 190-201, 2014
1302014
Restoran işletmelerinde müşteri şikâyetleri ve şikâyete ilişkin davranışlar
A Albayrak
Paradoks Ekonomi Sosyoloji ve Politika Dergisi 9 (2), 24-51, 2013
1012013
Yöresel mutfağın kırsal turizm işletmelerinde uygulanması: Uzungöl örneği
İ KIZILIRMAK, A Albayrak, S Küçükali
International Journal of Social and Economic Sciences 4 (1), 75-83, 2014
1002014
The importance of restaurant physical environment for Turkish customers
D Tuzunkan, A Albayrak
J Tourism Res Hospitality 5 1 (2), 2016
902016
Kış turizmi turistlerinin seyahat motivasyonları
A Albayrak
Erciyes Üniversitesi Yayınları, 2013
882013
İstanbul’daki konaklama işletmelerinin rekreasyon faaliyetlerinin değerlendirilmesi
A Albayrak
AJIT-e: Academic Journal of Information Technology 3 (8), 43-58, 2012
482012
İnovasyon örneği olarak moleküler mutfağın istanbul’daki restoran işletmelerinde uygulanmasına yönelik bir araştırma. 14
İ Kızılırmak, A Albayrak
Ulusal Turizm Kongresi Bildiriler Kitabı, 05-08, 2013
312013
Tüketicilerin alternatif turizm türlerini satın alma davranışlarını etkileyen faktörler
A Albayrak
Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü, 2011
302011
Yabancı turistlerin İstanbul sokak yemeklerini değerlendirmeleri üzerine bir çalışma
Ö Yıldırım, A Albayrak
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 2019
282019
Research About Moleculer Cuisine Application As An Innovation Example In Istanbul Restaurants
D Tüzünkan, A Albayrak
Procedia-Social and Behavioral Sciences 195, 446-452, 2015
282015
Hava limanı restoranlarında hizmet kalitesinin önem performans analiziyle değerlendirilmesi
A Albayrak
İşletme Araştırmaları Dergisi 6 (3), 157-178, 2014
272014
Restoran işletmelerinin yenilik uygulama durumları: İstanbul’daki birinci sınıf restoranlar üzerine bir çalışma
A Albayrak
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 2017
252017
ÜÇÜNCÜ YAŞ TURİSTLERİNİN OTELLERE BAĞLI RESTORANLARINDA YİYECEK VE İÇECEKLER İLE İLGİLİ KARŞILAŞTIKLARI SORUNLAR
A Albayrak
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 17 (31), 345-368, 2014
222014
Topluma hizmet uygulamaları dersini alan öğretmen adaylarının toplumsal duyarlılık düzeyleri üzerine nitel bir çalışma (HÜ İlköğretim Bölümü örneği)
N Akkocaoğlu, A Albayrak, F Kaptan
II. Uluslararası Öğretmen Yetiştirme Politikaları ve Sorunları Sempozyumu …, 2010
222010
Kırsal turizm ve türlerine yönelik hazırlanan lisansüstü tezlerin bibliyometrik analizi
A Albayrak, D Tüzünkan
Turkish Studies-Social Sciences, 2020
192020
Edi̇rne İli̇ne Özgü Gastronomi̇ Kültürünün Pazarlanmasinda Sosyal Medyanin Rolü “Instagram’da Edirne İline Yönelik Etiketlemeler Üzerine Bir İçerik Analizi”
UCA Selda, A ALBAYRAK, T GÜDÜK
International Journal of Social and Economic Sciences 6 (2), 71-80, 2016
192016
Konaklama işletmelerinde pazarlama iletişimi açısından yeni bir uygulama: sosyal paylaşım siteleri ve misafir ihtiyaçları
A Albayrak
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi 10 (2), 2013
172013
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20