Follow
Prof. Dr. Aslı Albayrak
Title
Cited by
Cited by
Year
Alternatif turizm
A Albayrak
Detay Yayıncılık, 2013
4202013
Farklı milletlerden turistlerin Türk mutfağına ilişkin görüşlerinin saptanması üzerine bir çalışma
A Albayrak
Journal of Yasar University, 2013
1772013
Y kuşağı turistlerin destinasyon imaj algıları üzerine bir araştırma
A Albayrak, E Özkul
Turkish Studies-International Periodical For The Languages, Literature and …, 2013
1672013
Y kuşağı turistlerin destinasyon imaj algıları üzerine bir araştırma
A Albayrak, E Özkul
Turkish Studies-International Periodical For The Languages, Literature and …, 2013
1672013
Müşterilerin restoran seçimlerini etkileyen faktörler: İstanbul örneği
A Albayrak
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 25 (2), 190-201, 2014
1312014
Restoran işletmelerinde müşteri şikâyetleri ve şikâyete ilişkin davranışlar
A Albayrak
Paradoks Ekonomi Sosyoloji ve Politika Dergisi 9 (2), 24-51, 2013
1012013
Yöresel mutfağın kırsal turizm işletmelerinde uygulanması: Uzungöl örneği
İ KIZILIRMAK, A Albayrak, S Küçükali
International Journal of Social and Economic Sciences 4 (1), 75-83, 2014
1002014
The importance of restaurant physical environment for Turkish customers
D Tuzunkan, A Albayrak
J Tourism Res Hospitality 5 1 (2), 2016
902016
Kış turizmi turistlerinin seyahat motivasyonları
A Albayrak
Erciyes Üniversitesi Yayınları, 2013
872013
İstanbul’daki konaklama işletmelerinin rekreasyon faaliyetlerinin değerlendirilmesi
A Albayrak
AJIT-e: Academic Journal of Information Technology 3 (8), 43-58, 2012
482012
İnovasyon örneği olarak moleküler mutfağın istanbul’daki restoran işletmelerinde uygulanmasına yönelik bir araştırma. 14
İ Kızılırmak, A Albayrak
Ulusal Turizm Kongresi Bildiriler Kitabı, 05-08, 2013
312013
Research About Moleculer Cuisine Application As An Innovation Example In Istanbul Restaurants
D Tüzünkan, A Albayrak
Procedia-Social and Behavioral Sciences 195, 446-452, 2015
282015
Tüketicilerin alternatif turizm türlerini satın alma davranışlarını etkileyen faktörler
A Albayrak
Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü, 2011
282011
Yabancı turistlerin İstanbul sokak yemeklerini değerlendirmeleri üzerine bir çalışma
Ö Yıldırım, A Albayrak
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 2019
272019
Hava limanı restoranlarında hizmet kalitesinin önem performans analiziyle değerlendirilmesi
A Albayrak
İşletme Araştırmaları Dergisi 6 (3), 157-178, 2014
272014
Restoran işletmelerinin yenilik uygulama durumları: İstanbul’daki birinci sınıf restoranlar üzerine bir çalışma
A Albayrak
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 2017
252017
ÜÇÜNCÜ YAŞ TURİSTLERİNİN OTELLERE BAĞLI RESTORANLARINDA YİYECEK VE İÇECEKLER İLE İLGİLİ KARŞILAŞTIKLARI SORUNLAR
A Albayrak
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 17 (31), 345-368, 2014
222014
Topluma hizmet uygulamaları dersini alan öğretmen adaylarının toplumsal duyarlılık düzeyleri üzerine nitel bir çalışma (HÜ İlköğretim Bölümü örneği)
N Akkocaoğlu, A Albayrak, F Kaptan
II. Uluslararası Öğretmen Yetiştirme Politikaları ve Sorunları Sempozyumu …, 2010
222010
Edi̇rne İli̇ne Özgü Gastronomi̇ Kültürünün Pazarlanmasinda Sosyal Medyanin Rolü “Instagram’da Edirne İline Yönelik Etiketlemeler Üzerine Bir İçerik Analizi”
UCA Selda, A ALBAYRAK, T GÜDÜK
International Journal of Social and Economic Sciences 6 (2), 71-80, 2016
192016
Edi̇rne İli̇ne Özgü Gastronomi̇ Kültürünün Pazarlanmasinda Sosyal Medyanin Rolü “Instagram’da Edirne İline Yönelik Etiketlemeler Üzerine Bir İçerik Analizi”
UCA Selda, A ALBAYRAK, T GÜDÜK
International Journal of Social and Economic Sciences 6 (2), 71-80, 2016
192016
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20