The effects of adding Hibiscus sabdariffa L. flowers marmalade on some quality properties, mineral content and antioxidant activities of yogurt A Arslaner, MA Salik, I Bakirci Journal of Food Science and Technology 58, 223-233, 2021 | 37 | 2021 |
Assessment and principles of environmentally sustainable food and agriculture systems R Çakmakçı, MA Salık, S Çakmakçı Agriculture 13 (5), 1073, 2023 | 35 | 2023 |
Yogurt ice cream sweetened with sucrose, stevia and honey: some quality and thermal properties. A Arslaner, MA Salik, S Özdemir, A Akköse Czech Journal of Food Sciences 37 (6), 2019 | 22 | 2019 |
Türkiye'nin coğrafi işaretli peynirleri S Çakmakçı, MA Salık Akademik Gıda 19 (3), 325-342, 2021 | 18 | 2021 |
Functional ice cream technology A Arslaner, MA Salik Akademik Gıda 18 (2), 180-189, 2020 | 16 | 2020 |
Ceviz ezmesi ve dut kurusu tozu ilavesiyle üretilen düşük kalorili dondurmanın bazı kalite niteliklerinin belirlenmesi A Arslaner, MA SALIK Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 48 (1), 57-64, 2017 | 15 | 2017 |
ZEYTİN (Olea europaea L.) YAPRAĞININ FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ VE GIDALARDA KULLANIM POTANSİYELİ MA SALIK, S ÇAKMAKÇI Gıda 46 (6), 1481-1493, 2021 | 10 | 2021 |
Some quality properties, mineral and heavy metal composition of wild fruit traditional marmalades A Arslaner, MA Salık Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology 8 (3), 678-687, 2020 | 9 | 2020 |
BAYBURT CİVİL PEYNİRİNİN BAZI KİMYASAL, BİYOKİMYASAL VE MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLERİ İLE MİNERAL VE AĞIR METAL İÇERİKLERİ A Arslaner, MA SALIK Gıda 45 (3), 433-447, 2020 | 8 | 2020 |
The quality characteristics and shelf life of probiotic ice cream produced with Saruç and Saccharomyces boulardii. MA Salik, A Arslaner International Food Research Journal 27 (2), 2020 | 8 | 2020 |
Potansiyel Bir Coğrafi İşaret: Saruç A Arslaner, MA Salık Erzincan University Journal of Science and Technology 11 (1), 74-84, 2018 | 7 | 2018 |
Erzurum’un coğrafi işaret tescili almış ürünleri: Güncel bir bakış ve öneriler S Çakmakçı, MA Salık ATA-Gıda Dergisi 1 (2 (Temmuz)), 1-12, 2022 | 4 | 2022 |
Cimin üzümü (Vitis vinifera L.) ve Kemah cevizi (Juglans regia L.) karışımı (Saruç) ile üretilen probiyotik (Saccharomyces boulardii) dondurmaların bazı kalite özellikleri MA Salik Fen Bilimleri Enstitüsü, 2019 | 4 | 2019 |
Determination of some physical, chemical and antioxidant properties of Erzincan traditional mulberry pekmez (molasses). MA Salık, A Arslaner, S Çakmakçı | 3 | 2021 |
Sütün fonksiyonel nitelikli biyoaktif bileşenleri A ARSLANER, MA SALIK Erzincan University Journal of Science and Technology 12 (1), 124-135, 2019 | 2 | 2019 |
Standardisation of traditional rennet produced from sheep abomasum MA Salık, S Çakmakçı International Dairy Journal 144, 105705, 2023 | 1 | 2023 |
Ceviz (Juglans regia L.) Yaprağı ve Yeşil Kabuğu: Fonksiyonel Özellikleri, Sağlığa Yararları ve Gıdalarda Kullanım Potansiyeli MA SALIK, S ÇAKMAKÇI Akademik Gıda 21 (1), 90-100, 2023 | 1 | 2023 |
Probiotic ice cream with Malus floribunda fruit sauce: Quality properties, mineral, and volatile composition A Arslaner, MA Salik Journal of Food Processing and Preservation 46 (5), e16566, 2022 | 1 | 2022 |
Fonksiyonel Bir Gıda Katkısı Olarak Spirulina platensis Ç Güler, Z Türkoğlu, MA Salık, Ö Türkmen, A Arslaner Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 52 (3), 351-360, 2021 | 1 | 2021 |
Süt Kökenli Biyoaktif Bileşenler A ARSLANER, MA SALIK GIDA, METABOLİZMA & SAĞLIK: BİYOAKTİF BİLEŞENLER VE DOĞAL KATKILAR KONGRESİ, 77, 2016 | 1 | 2016 |