Follow
Mehmet Ali SALIK
Title
Cited by
Cited by
Year
The effects of adding Hibiscus sabdariffa L. flowers marmalade on some quality properties, mineral content and antioxidant activities of yogurt
A Arslaner, MA Salik, I Bakirci
Journal of Food Science and Technology 58, 223-233, 2021
372021
Assessment and principles of environmentally sustainable food and agriculture systems
R Çakmakçı, MA Salık, S Çakmakçı
Agriculture 13 (5), 1073, 2023
352023
Yogurt ice cream sweetened with sucrose, stevia and honey: some quality and thermal properties.
A Arslaner, MA Salik, S Özdemir, A Akköse
Czech Journal of Food Sciences 37 (6), 2019
222019
Türkiye'nin coğrafi işaretli peynirleri
S Çakmakçı, MA Salık
Akademik Gıda 19 (3), 325-342, 2021
182021
Functional ice cream technology
A Arslaner, MA Salik
Akademik Gıda 18 (2), 180-189, 2020
162020
Ceviz ezmesi ve dut kurusu tozu ilavesiyle üretilen düşük kalorili dondurmanın bazı kalite niteliklerinin belirlenmesi
A Arslaner, MA SALIK
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 48 (1), 57-64, 2017
152017
ZEYTİN (Olea europaea L.) YAPRAĞININ FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ VE GIDALARDA KULLANIM POTANSİYELİ
MA SALIK, S ÇAKMAKÇI
Gıda 46 (6), 1481-1493, 2021
102021
Some quality properties, mineral and heavy metal composition of wild fruit traditional marmalades
A Arslaner, MA Salık
Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology 8 (3), 678-687, 2020
92020
BAYBURT CİVİL PEYNİRİNİN BAZI KİMYASAL, BİYOKİMYASAL VE MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLERİ İLE MİNERAL VE AĞIR METAL İÇERİKLERİ
A Arslaner, MA SALIK
Gıda 45 (3), 433-447, 2020
82020
The quality characteristics and shelf life of probiotic ice cream produced with Saruç and Saccharomyces boulardii.
MA Salik, A Arslaner
International Food Research Journal 27 (2), 2020
82020
Potansiyel Bir Coğrafi İşaret: Saruç
A Arslaner, MA Salık
Erzincan University Journal of Science and Technology 11 (1), 74-84, 2018
72018
Erzurum’un coğrafi işaret tescili almış ürünleri: Güncel bir bakış ve öneriler
S Çakmakçı, MA Salık
ATA-Gıda Dergisi 1 (2 (Temmuz)), 1-12, 2022
42022
Cimin üzümü (Vitis vinifera L.) ve Kemah cevizi (Juglans regia L.) karışımı (Saruç) ile üretilen probiyotik (Saccharomyces boulardii) dondurmaların bazı kalite özellikleri
MA Salik
Fen Bilimleri Enstitüsü, 2019
42019
Determination of some physical, chemical and antioxidant properties of Erzincan traditional mulberry pekmez (molasses).
MA Salık, A Arslaner, S Çakmakçı
32021
Sütün fonksiyonel nitelikli biyoaktif bileşenleri
A ARSLANER, MA SALIK
Erzincan University Journal of Science and Technology 12 (1), 124-135, 2019
22019
Standardisation of traditional rennet produced from sheep abomasum
MA Salık, S Çakmakçı
International Dairy Journal 144, 105705, 2023
12023
Ceviz (Juglans regia L.) Yaprağı ve Yeşil Kabuğu: Fonksiyonel Özellikleri, Sağlığa Yararları ve Gıdalarda Kullanım Potansiyeli
MA SALIK, S ÇAKMAKÇI
Akademik Gıda 21 (1), 90-100, 2023
12023
Probiotic ice cream with Malus floribunda fruit sauce: Quality properties, mineral, and volatile composition
A Arslaner, MA Salik
Journal of Food Processing and Preservation 46 (5), e16566, 2022
12022
Fonksiyonel Bir Gıda Katkısı Olarak Spirulina platensis
Ç Güler, Z Türkoğlu, MA Salık, Ö Türkmen, A Arslaner
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 52 (3), 351-360, 2021
12021
Süt Kökenli Biyoaktif Bileşenler
A ARSLANER, MA SALIK
GIDA, METABOLİZMA & SAĞLIK: BİYOAKTİF BİLEŞENLER VE DOĞAL KATKILAR KONGRESİ, 77, 2016
12016
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20