Kendi profilinizi oluşturun
Alıntı yapanlar
Hepsi | 2019 yılından bugüne | |
---|---|---|
Alıntılar | 6538 | 3794 |
h-endeksi | 45 | 29 |
i10-endeksi | 133 | 102 |
Genel erişim
Tümünü görüntüle33 makale
18 makale
genel erişime açık olanlar
genel erişime açık olmayanlar
Finansman sağlayan kuruluşun getirdiği zorunluluğa dayalı olarak
Katkıda bulunan yazarlar
- Inger-Lise SteffensenSenior Scientist, Norwegian Institute of Public Healthfhi.no üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Jose Manuel Barat BavieraUniversitat Politècnica de Valènciatal.upv.es üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Pier Sandro CocconcelliUniversità Cattolica del Sacro Cuoreunicatt.it üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Paul A. FowlerUniversity of Aberdeenabdn.ac.uk üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Martin RühlJustus Liebig University Giessenuni-giessen.de üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Beat J. BrüschweilerDr. sc. nat. ETH, ERT, Food toxicologist, Federal Food Safety and Veterinary Officeblv.admin.ch üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Sirpa KärenlampiUniversity of Eastern Finland, Department of Environmental and Biological Sciencesuef.fi üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Denise K. GeßnerInstitute of Animal Nutrition and Nutrition Physiology, Justus-Liebig-University Giessenernaehrung.uni-giessen.de üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Robert RingseisInstitute of Animal Nutrition and Nutrition Physiology, Justus-Liebig-University Giessenernaehrung.uni-giessen.de üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Klaus EderProfessor für Tierernährungernaehrung.uni-giessen.de üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Professor Dr.-Ing. Peter CzermakProfessor of Bioprocess/Biochemical Engineering, University of Applied Sciences Mittelhessenlse.thm.de üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Garima MaheshwariRheinische Friedrich-Wilhelms-Universität Bonnuni-bonn.de üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Sandra RainieriScientific Officer, Food Ingredients and Packaging Unit, EFSAefsa.europa.eu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Yanyan ZhangDepartment of Flavor Chemistry, University of Hohenheimuni-hohenheim.de üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Martin GandGroup leader Justus Liebig Universitylcb.chemie.uni-giessen.de üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Wendell AlbuquerquePhD - Food Chemistry and Biotechnology - JLU Giessenlcb.chemie.uni-giessen.de üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Stefan RateringResearch assistantumwelt.uni-giessen.de üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Christiane LiersJuniorprofessorin für Bioanorganische Chemietu-dresden.de üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Gerhard SchembeckerTU Dortmund Universitytu-dortmund.de üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Dr. Sven Krügener, MBAProBioGen AGarcor.de üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Takip et
Holger Zorn
Professor in Food Chemistry, Justus Liebig University Giessen
uni-giessen.de üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip - Ana Sayfa