Yerel gıda ve coğrafi işaretleme kapsamında Süryani şarabının değerlendirilmesi H Öz, B Dönmez Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi 2 (2), 260-269, 2018 | 15 | 2018 |
Hatay ilinin gastronomi turizm potansiyelinin SWOT analizi ile değerlendirilmesi H Öz, Ü Sormaz, HF Nizamlıoğlu, G Akdağ Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research 7 (1), 95-107, 2023 | 8 | 2023 |
İş yerinde cinsel taciz ile iş doyumu ve işten ayrılma niyeti ilişkileri: kadın mutfak çalışanları örneği H Öz, B Dönmez, G Akdağ Türk Turizm Araştırmaları Dergisi 4 (4), 3842-3854, 2020 | 7 | 2020 |
Bir Sanat Tekniği Olan “Trompe L'oeil’in’’, Gastronomi Alanında Uygulanabilirliği (The Applicability of Trompe L'oeil, an Art Technique, in The Field of Gastronomy) ÖZ Hilal Journal of Tourism & Gastronomy Studies 12 (1), 111-121, 2024 | | 2024 |
Offal in Turkısh Cuisine: Example of Adana Province ÖZ Hilal, Y SEÇİM Journal of Tourism & Gastronomy Studies 11 (1), 317-327, 2023 | | 2023 |
Şarap Turizmi S Etyemez, H Öz Özel İlgi Turizminde Güncel Konu ve Eğilimler, 243-254, 2023 | | 2023 |
HUMUS MEZESİNİN HATAY GASTRONOMİSİNDEKİ YERİ VE BESLENME ÜZERİNE ETKİSİ HU Çelik Gençoğlu, H Öz Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Yeni Trendler-2, 423-432, 2022 | | 2022 |