Takip et
Hilal Öz
Hilal Öz
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi
mku.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Yerel gıda ve coğrafi işaretleme kapsamında Süryani şarabının değerlendirilmesi
H Öz, B Dönmez
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi 2 (2), 260-269, 2018
152018
Hatay ilinin gastronomi turizm potansiyelinin SWOT analizi ile değerlendirilmesi
H Öz, Ü Sormaz, HF Nizamlıoğlu, G Akdağ
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research 7 (1), 95-107, 2023
82023
İş yerinde cinsel taciz ile iş doyumu ve işten ayrılma niyeti ilişkileri: kadın mutfak çalışanları örneği
H Öz, B Dönmez, G Akdağ
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi 4 (4), 3842-3854, 2020
72020
Bir Sanat Tekniği Olan “Trompe L'oeil’in’’, Gastronomi Alanında Uygulanabilirliği (The Applicability of Trompe L'oeil, an Art Technique, in The Field of Gastronomy)
ÖZ Hilal
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 12 (1), 111-121, 2024
2024
Offal in Turkısh Cuisine: Example of Adana Province
ÖZ Hilal, Y SEÇİM
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 11 (1), 317-327, 2023
2023
Şarap Turizmi
S Etyemez, H Öz
Özel İlgi Turizminde Güncel Konu ve Eğilimler, 243-254, 2023
2023
HUMUS MEZESİNİN HATAY GASTRONOMİSİNDEKİ YERİ VE BESLENME ÜZERİNE ETKİSİ
HU Çelik Gençoğlu, H Öz
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Yeni Trendler-2, 423-432, 2022
2022
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–7