Takip et
Harun Kesenkaş
Harun Kesenkaş
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Süt Teknolojisi Bölümü
ege.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Enrichment of probiotic ice cream with different dietary fibers: Structural characteristics and culture viability
AS Akalın, H Kesenkas, N Dinkci, G Unal, E Ozer, O Kınık
Journal of Dairy Science 101 (1), 37-46, 2018
1602018
Antioxidant properties of kefir produced from different cow and soy milk mixtures
H Kesenkaş
Journal of Agricultural Sciences 17 (3), 253-259, 2011
532011
Chemical, microbiological and sensory changes in ripening kefirs produced from starters and grains.
S Kilic, H Uysal, N Akbulut, G Kavas, H Kesenkaș
461999
İzmir ilinde satılan sokak sütleri ile orta ve büyük ölçekli çiftliklerde üretilen sütlerin özelliklerinin belirlenmesi
H KESENKAŞ, N AKBULUT
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 47 (2), 161-169, 2010
452010
Effect of using different probiotic cultures on properties of Torba (strained) yoghurt.
H Kesenkaş
Dairy/Mljekarstvo 60 (1), 2010
442010
Influence of a vegetable fat blend on the texture, microstructure and sensory properties of kashar cheese
N Dinkçi, H Kesenkaş, AK Seçkin, Ö Kınık, S Gönç
Grasas y aceites 62 (3), 275-283, 2011
422011
Kefir
H Kesenkaş, O Gürsoy, H Özbaş
Fermented foods in health and disease prevention, 339-361, 2017
402017
Kefir dondurması üretiminde soya sütünün kullanım olanakları üzerine bir araştırma
H Kesenkaş, O Yerlikaya, A Akpınar, M Açu
Journal of Ege University Faculty of Agriculture (Turkey) 50 (1), 2013
402013
İzmir ili Holstein damızlık süt sığırı yetiştirici birliği işletmelerinde mastitisin yaygınlık düzeyi ve etkileyen etmenler üzerine araştırmalar II
A Kaya, C Uzmay, İ Kaya, H Kesenkaş
Mastitisin Yaygınlık Düzeyi. Ege Üniv. Ziraat Fak. Derg 38 (1), 63-70, 2001
39*2001
Physicochemical, microbiological and sensory characteristics of soymilk kefir
H Kesenkaş, N Dinkci, K Seckin, Ö Kınık, S Gönç, PG Ergönül, G Kavas
African Journal of Microbiology Research 5 (22), 3737-3746, 2011
382011
Some properties of set yoghurt made from caprine milk and bovine–caprine milk mixtures fortified by ultrafiltration or the addition of skim milk powder
H Uysal, S Kilic, G Kavas, N Akbulut, H Kesenkas
International Journal of Dairy Technology 56 (3), 177-181, 2003
372003
The effect of using vegetable fat blend on some attributes of kashar cheese
H Kesenkaş, N Dinkçia, AK Seçkinb, Ö Kinika, S Gönç
Grasas y aceites 60 (1), 41-47, 2009
362009
An innovative approach: cow/oat milk based kefir
N Dinkçi, H Kesenkaş, F Korel, Ö Kınık
Mljekarstvo: časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka 65 (3 …, 2015
332015
Çiğ süt kalite değerlendirmesinde bulanık mantık yaklaşımı
A Akıllı, H Atıl, H Kesenkaş
322014
Some properties of yoghurts produced from goat milk and cow-goat milk mixtures by different fortification methods
G Kavas, H Uysal, S Kihc, N Akbulut, H Kesenkas
Pakistan Journal of Biological Sciences (Pakistan) 6 (23), 2003
272003
A functional milk beverage: Kefir
H Kesenkas, O Yerlikaya, E Ozer
Agro Food Industry Hi-Tech 24 (6), 53-55, 2013
232013
The effect of using pro and prebiotics on the aromatic compounds, textural and sensorial properties of symbiotic goat cheese
Ö Kınık, H Kesenkaş, P Günç Ergönül, E Akan
Mljekarstvo: časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka 67 (1), 71-85, 2017
212017
Pilot tesis koşullarında pastörize keçi sütünden Çimi peyniri üretimi
S Kılıç, H Uysal, G Kavas, H Kesenkaş, N Akbulut
212002
Physicochemical, biochemical, textural and sensory properties of Telli cheese-A traditional Turkish cheese made from cow milk
H Kesenkaş, N Dinkci, K Seckin, O Gürsoy, O Kınık
Bulgarian Journal of Agricultural Science 18 (5), 763-770, 2012
202012
Physicochemical and sensory characteristics of winter yoghurt produced from mixtures of cow’s and goat’s milk
H Kesenkaş, C Karagözlü, O Yerlikaya, Ö Elif, A AKPINAR, N Akbulut
Journal of Agricultural Sciences 23 (1), 53-62, 2017
192017
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20