Takip et
Mehmet Selman Bayındır
Mehmet Selman Bayındır
klu.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
X, y ve z kuşağı tüketicilerin kahve dükkânlarını tercih etme alışkanlıklarının incelenmesi
MS Bayındır, B Bayındır, S Önçel
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi 4 (4), 3949-3963, 2020
112020
Otel işletmelerinde mutfak şeflerinin yenilikçi davranışlarını etkileyen faktörlerin analizi: Antalya örneği
MS Bayındır, M Demir
Journal of Tourism and Gastronomy Studies 7 (3), 1689-1710, 2019
92019
Gastronomide Kültürel Miras Bakış Açısıyla Kırklareli Hardaliyesi’nin Geleneksel Üretiminin Değerlendirilmesi
MS BAYINDIR, S ÖNÇEL
Journal of Tourism and Gastronomy Studies 1867, 1886, 2019
72019
Konaklama işletmelerinde mutfak şeflerinin yenilikçi davranışlarını etkileyen faktörlerin analizi
MS Bayındır
Süleyman Demirel Üniversitesi / Sosyal Bilimler Enstitüsü / Turizm …, 2018
42018
HIZLI YİYECEK TÜKETİM ALIŞKANLIKLARININ İNCELENMESİ: PINARHİSAR MESLEK YÜKSEKOKULU ÖRNEĞİ
MS BAYINDIR, B BAYINDIR
Kırklareli Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 3 (1), 29-39, 2019
32019
Evaluation of Geographically Indicated Products within the Scope of Gastronomy Tourisim
S ÖNÇEL, MS BAYINDIR
Gastronomy and Hospitality Studies in Tourism, 343-358, 2021
2021
Ekmekçilik
B DEVECİ, MS BAYINDIR
Tatlı, Pasta ve Hamur İşleri: Kavramlar, İlkeler ve Örnek Uygulamaları, 131-159, 2021
2021
Gastro Diplomasi
MS Bayındır
Örnek Olaylarla Gastronomi Turizminde Yeni Eğilimler, 218-237, 2021
2021
Muş: Muş Çorti Aşı
B BAYINDIR, MS BAYINDIR
Bir Yerin Tabaktaki Kimliği (Ed. Melahat YILDIRIM SAÇILIK, Samet ÇEVİK), 328-333, 2019
2019
Antalya: Antalya Piyazı
MS BAYINDIR, B BAYINDIR
Bir Yerin Tabaktaki Kimliği (Ed. Melahat YILDIRIM SAÇILIK, Samet ÇEVİK), 70-75, 2019
2019
Gastronomi Turizmi
MS BAYINDIR
Turizmde Ürün Çeşitlendirme (Ed. Şirvan Şen DEMİR), 237-260, 2019
2019
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–11