X, y ve z kuşağı tüketicilerin kahve dükkânlarını tercih etme alışkanlıklarının incelenmesi MS Bayındır, B Bayındır, S Önçel Türk Turizm Araştırmaları Dergisi 4 (4), 3949-3963, 2020 | 11 | 2020 |
Otel işletmelerinde mutfak şeflerinin yenilikçi davranışlarını etkileyen faktörlerin analizi: Antalya örneği MS Bayındır, M Demir Journal of Tourism and Gastronomy Studies 7 (3), 1689-1710, 2019 | 9 | 2019 |
Gastronomide Kültürel Miras Bakış Açısıyla Kırklareli Hardaliyesi’nin Geleneksel Üretiminin Değerlendirilmesi MS BAYINDIR, S ÖNÇEL Journal of Tourism and Gastronomy Studies 1867, 1886, 2019 | 7 | 2019 |
Konaklama işletmelerinde mutfak şeflerinin yenilikçi davranışlarını etkileyen faktörlerin analizi MS Bayındır Süleyman Demirel Üniversitesi / Sosyal Bilimler Enstitüsü / Turizm …, 2018 | 4 | 2018 |
HIZLI YİYECEK TÜKETİM ALIŞKANLIKLARININ İNCELENMESİ: PINARHİSAR MESLEK YÜKSEKOKULU ÖRNEĞİ MS BAYINDIR, B BAYINDIR Kırklareli Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 3 (1), 29-39, 2019 | 3 | 2019 |
Evaluation of Geographically Indicated Products within the Scope of Gastronomy Tourisim S ÖNÇEL, MS BAYINDIR Gastronomy and Hospitality Studies in Tourism, 343-358, 2021 | | 2021 |
Ekmekçilik B DEVECİ, MS BAYINDIR Tatlı, Pasta ve Hamur İşleri: Kavramlar, İlkeler ve Örnek Uygulamaları, 131-159, 2021 | | 2021 |
Gastro Diplomasi MS Bayındır Örnek Olaylarla Gastronomi Turizminde Yeni Eğilimler, 218-237, 2021 | | 2021 |
Muş: Muş Çorti Aşı B BAYINDIR, MS BAYINDIR Bir Yerin Tabaktaki Kimliği (Ed. Melahat YILDIRIM SAÇILIK, Samet ÇEVİK), 328-333, 2019 | | 2019 |
Antalya: Antalya Piyazı MS BAYINDIR, B BAYINDIR Bir Yerin Tabaktaki Kimliği (Ed. Melahat YILDIRIM SAÇILIK, Samet ÇEVİK), 70-75, 2019 | | 2019 |
Gastronomi Turizmi MS BAYINDIR Turizmde Ürün Çeşitlendirme (Ed. Şirvan Şen DEMİR), 237-260, 2019 | | 2019 |