Turistlerin yöresel mutfak tercihleri ile ilgili bir araştırma: Bozcaada örneği A Murat, A Gezen, S Özcan Journal of Tourism & Gastronomy Studies 5 (Special Issue 2), 125-137, 2017 | 32 | 2017 |
Endüstri 4.0 Farkındalığının belirlenmesi: çanakkale onsekiz mart üniversitesi örneği K Temel Girişimcilik ve Kalkınma Dergisi 14 (1), 31-44, 2019 | 24 | 2019 |
Turizm sektöründe hizmet kalitesinin sağlanması açısından Türkiye’de turizm eğitiminin analizi HM YILDIRIM, Ç Buse, S ÖZCAN, O DÜLGAROĞLU, Ö Fatma Karabük Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 6 (2), 446-455, 2016 | 15 | 2016 |
Borçlanma maliyetlerinin MSUGT, TMS/TFRS ve BOBİFRS açısından muhasebeleştirilmesi İ Elagöz, S Özcan Muhasebe ve Finansman Dergisi, 77-90, 2020 | 10 | 2020 |
Covid-19'un finansal sıkıntı üzerine etkisi: BİST Turizm Endeksi uygulaması A Gezen, S Özcan İşletme Araştırmaları Dergisi 14 (1), 483-496, 2022 | 8 | 2022 |
TERMAL TURİZM İŞLETMELERİ İLE DİĞER KONAKLAMA İŞLETMELERİNİN MALİYET YÖNETİMİ AÇISINDAN KARŞILAŞTIRILMASI: ÇANAKKALE ÖRNEĞİ1 M AKSU, S ÖZCAN Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 21 (39), 489-509, 2018 | 2 | 2018 |
ÖNLİSANS DÜZEYİNDE MESLEKİ TURİZM EĞİTİMİ VE İSTİHDAM. M AKSU, HM YILDIRIM, S ÖZCAN Journal of International Social Research 9 (46), 2016 | 1 | 2016 |