Follow
Tuncer ÇAKMAK
Tuncer ÇAKMAK
Yuzuncu Yil University, Faculty of Veterinary Medicine, Department of Food Hygiene and Technology
Verified email at yyu.edu.tr - Homepage
Title
Cited by
Cited by
Year
Investigation of Somatic Cell Count and Some Parameters in Cow's Milk
H YALÇIN, T ÇAKMAK
Manas Journal of Agriculture Veterinary and Life Sciences 12 (1), 81-87, 2022
4*2022
Evaluation of Microbiological Quality in Fresh Sushi Samples
H YALÇIN, T ÇAKMAK
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 5 (1), 1-5, 2020
22020
Determination of Biogenic Amine Formation and Microbiological Changes in Carp (Cyprinus carpio L., 1758) Frozen Storage
T ÇAKMAK, YC SANCAK
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi 8 (4), 1302-1315, 2019
22019
Determination of Aflatoxin M1 levels in Turkish cheeses provided from different regions of Turkey.
SÖ Ergin, Ö Çakmak, T Çakmak, U Acaröz, H Yalçın, DA Acaröz, S İnce
Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society 74 (1), 5211-5218, 2023
12023
Microbiological Quality and Presence of Antibiotics in Raw Milk Offered for Consumption in Van
RM TUNCAY, YC SANCAK, T ÇAKMAK, Ö İŞLEYİCİ
Manas Journal of Agriculture Veterinary and Life Sciences, 2022
1*2022
Heavy Metal Quantity and Health Risk Assessments in Frozen Shrimp Samples.
H YALÇIN, T ÇAKMAK
Kocatepe Veterinary Journal/Kocatepe Veteriner Dergisi 16 (3), 2023
2023
Determination of Biogenic Amine Formation, Microbiological and Sensory Changes in Carp (Cyprinus carpio L., 1758) Stored at Cold (4° C)
T ÇAKMAK, YC SANCAK
Van Veterinary Journal 34 (1), 32-42, 2023
2023
Gıda Güvenliğinde Ulusal / Uluslararası Yasal Sistemler
T ÇAKMAK, YC SANCAK, RM TUNCAY
Gıda Güvenliği 1, 229-248, 2023
2023
Gıda Katkı Maddeleri ve Kimyasal Kalıntıların Gıda Güvenliği Açısından Önemi
T ÇAKMAK, F TONBAK
Gıda Güvenliği 1, 283-312, 2023
2023
Pandemik Covid-19 Mücadelesinin Önemli Aktörleri: Bitkisel ve Hayvansal Antiviral Ürünler
F TONBAK, T ÇAKMAK
INSAC World Health Sciences 1, 619-638, 2022
2022
Et Türleri Tayin Yöntemleri (Moleküler Yöntemler)
Ö ÇAKMAK, T ÇAKMAK, U ACARÖZ
TÜM YÖNLERİYLE ET ANALİZLERİ 1, 29-70, 2022
2022
Van’da Tüketime Sunulan Çiğ Sütlerin Fizikokimyasal Özellikleri
RM TUNCAY, Ö İŞLEYİCİ, YC SANCAK, T ÇAKMAK
Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 10 (2), 87-93, 2021
2021
Determination of Aflatoxin M1 Levels in Turkish Cheeses Provided from Different Regions of Turkey
S Ergin, Ö Çakmak, T Çakmak, U Acaröz, H Yalçın, D Arslan Acaröz, ...
International Congress on Biological and Health Sciences 1 (1), 191, 2021
2021
Physicochemical Properties of Raw Cow's Milk Offered for Consumption in Van
RM TUNCAY, Ö İŞLEYİCİ, YC SANCAK, T ÇAKMAK
2021
Investigation of Some Heavy Metal Levels in Drinking Waters in Bingol Region
S Yasar, A Cagirtekin, L Mis, T Cakmak
2019
Dondurulmuş ve 4 ºcde muhafaza edilen sazan balığında (cyprinus carpio l., 1758) biyojen amin oluşumu ve mikrobiyolojik değişimlerin belirlenmesi
T Çakmak
Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2017
2017
Köpeklerde midazolam ve acepromazine’nin ketamin HCL ile kombine anestezisinin kardiopulmoner etkileri ve bu etkilerinin flumezanil ile geri döndürülmesi
İ ALKAN, Z OKUMUŞ, B BAYDAŞ, L ASLAN, M GENÇCELEP, B Bahtiyar, ...
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi 7 (1-2), 73-80, 2001
2001
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–17